منم عرض کردم هیچ راهی جز زدن این قسمت وجود نداره .. اولین پست من در جواب به سوال شما!نقل قول:
Printable View
منم عرض کردم هیچ راهی جز زدن این قسمت وجود نداره .. اولین پست من در جواب به سوال شما!نقل قول:
سلام دوستان، نمی دونم چرا ایمیلم بعد از تغییر پسورد قاتی کرده و وارد ایمل نمیشه. خب من الان می خوام پسورد رو ریکاور کنم. سوالات امنیتی رو که یادم نیست به ایمیل پشتیبان هم دسترسی ندارم (قبلا ایمیل پشتیبان وارد کرده بودم ولی الان بنا به دلایلی نمی تونم بهش دسترسی داشته باشم)! می خوام که این پسورد به یه ایمل دیگه ارسال بشه یعنی ایمیل پشتیبان قبلی رو حذف کنم. راهی داره؟ لطفا سریع جواب بدید چون خیلی گیرم
دوستان من یه مشکل بزرگ برام پیش اومده
اکثر ایمیل هایی رو که میفرستم اصلن به مقصد نمیرسه و دلیوری میشه البته این مورد درباره ی یکسری از ایمیل ها هست که به عنوان اولین بار براشون دارم ایمیل میفرستم اونهم نه همشون بلکه اکثرشون
و این در حالیه که همچنان من با آدرس هایی که از قدیم کار میکردم هیچ مشکلی ندارم و به راحت ایمیل ها جا به جا میشه
جالب اینجاست که مطمئنم این مشکل از خود یاهو یا گوگل نیست بلکه از اون آدرس مقصده، یعنی ایمیلی که نخواد بره چه از یاهو بفرستم و چه از گوگل نمیره
وجالب تر اینکه این آدرس تو قسمت مربوط به خودش تایید میشه و مثلا کادرش قرمز نمیشه که هشدار بده همچین آدرسی وجود نداره
لطفا راهنمایی بفرمایید
من میخوام ایمیل درست کنم که نمیشه با برنامه هایی که معرفی شده شماره ایران رو وارد کردم ولی هرچی منتظر میشم کدی برام نمیاد چیکارکنم
رفقا کمک
از دیروز این سوال برای ورود به صندوق میاد
اصلا یادم نمیاد چنین سوال امنیتی مضحکی رو انتخاب کرده باشم تا چه برسه به اینکه یادم بیاد که چی جواب داده باشم!!!
خلاصه دیروز صندوق و مسنجر هر دو برای 12 ساعت قفل شدند و امروز هم هر چی بذهنم رسید نوشتم تا اینکه باز قفل شد
Alternative e-mail هم توش تعریف نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این مشکل برای خیلی از دوستان پیش اومده و همین سوال امنیتی هم ازشون پرسیده شده. بیشتر هم زمانی اتفاق می افته که آی پی شما عوض شده باشه. اگر امکان عوض کردن پسورد براتون هست یعنی iinfo رو یادتون مونده پسورد رو عوض کنید و در اکانت اینفو Alternative e-mail وارد کنید که این سوال دوباره تکرار نشه.
مشکلتون برطرف شد؟ اگه آره چطوری؟نقل قول:
سلام
میخوام ایمیل هام رو از یاهو به جیمیل انقال بدم ولی مثل اینکه یاهو بصورت رایگان امکان POP برای کاربرا نداره. راه دیگه ای جز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست؟
نقل قول:با تشکر اما هیچ فایده نداره.با هر ip همین وضعیته.صندوق ایمیل ما بعد 6-7 سال بر فنا رفته:n28:نقل قول:
معلوم نیست یاهو داره اون پشت چکار میکنه:n13:
صدهزار رحمت بر جیمیل:n27:
سلام
مشکل من هم دقیقا همین مشکل دوستمونه
واقعا دیگه شورشو در آوورده الان چند روووووزه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]