سلام
ببخشید من چجوری میتونم توی گوشیم آلبوم بسازم
یعنی بصورتی که پلیر روی خود گوشی اون رو به عنوان یه آلبوم از فلان خواننده تشخیص بده؟
Printable View
سلام
ببخشید من چجوری میتونم توی گوشیم آلبوم بسازم
یعنی بصورتی که پلیر روی خود گوشی اون رو به عنوان یه آلبوم از فلان خواننده تشخیص بده؟
سلام دوستان
میخواستم بپرسم راهی هست که وقتی گوشی رامش بالا نمیاد اطلاعاتشو برداشت؟ یا فقط اینکه رام رو عوض کنم و ریست فکتوری نکنم؟
با سپاس
تست کنید اگه ریکاوری بالا میاد میشه. یه رام اگر تو خود گوشی دارید مجدد فلش کنید، اگر ندارید USB storage رو mount کنید و فایل رام رو بریزید یا یه مموری که فایل زیپ رام رو ریختید توش استفاده کنیدنقل قول:
تو گوشی های سامسونگ هم اگر رام رسمی بزنید بدون ریپارتیشن و فرمت، فایلها تون باقی می مونن
سلامنقل قول:
ممنون رام قبلی رسمی بوده ، منظور شما اپدیت های ota هست یا رام کاستوم؟
منظور من از اطلاعات به غیر از فایل ها مخاطبین و پیام ها هم بود میخواستم ببینم میتونم قبل از نصب رام اطلاعات رو بردارم؟
با سپاس
اگه داخل ریکاوری میتونی بشی آرهنقل قول:
با دستورات adb میتونی اطلاعاتت رو برداری یا بکاپ بگیری
مخاطبین که لابد با اکانت گوگل سینک کردی و مشکلی نیست. اما پیام ها رو نمیشه بگیری.. عکس و اینها رو هم می تونی بگیرینقل قول:
دوستان سلام
گوشی من Xperia L هست و مشکلم اینه که یه مدتی هست (تقریباً 2 هفته) انتن گوشی پرش داره و هی میره و میاد گاهی اوقات چند دقیقه کاملاً قطع میشه و کسی که با من تماس می گیره میگه در دسترس نمی باشد.
به ظرتون مشکل از کجاست؟
اگر مشکل نرم افزاری باشه با فلش کردن رادیو(مودم) حل میشهنقل قول:
چطور باید اینکار رو انجام بدم؟نقل قول:
یه مقدار بیشتر توضیح میدین؟
کلیت قضیه اینه که شما روت می کنی یه ریکاوری کاستوم نصب می کنید و بعد از اون فایل زیپ رادیو رو فلش می کنید.نقل قول:
این برای گوشی های مختلف متفاوته. دقیقش رو باید از فروم های تخصصی موبایل بردارید.
اما اگر نمی خواین دردسر بکشید یه بکاپ بگیرید و فکتوری ریست کنید..اگر نرم افزاری باشه باید خوب بشه قاعدتا. اما اگر سخت افزاری باشه، ممکنه با تعویض سیمکارت حل بشه. اگر هم نشد دیگه یه ایراد جدی داره. احتمالا با دو مرحله اول رفع میشه.