یه سوال از کسانیکه هارد اینترنال سیگیت باراکودا 7200.12 استفاده میکنن دارم (میدونم اینجا مربوط به اکسترنالاست ولی یجورایی مربوط به این بخشه) من تو پست های قبلی گفتم که اکسترنال سیگیت گوفلکس دسک داشتم که بعد خرابی عجیب فرستادم گارانتی که گفتن سالمه (( جلو چشم نماینده تبریز- سیب ازمایش کردیم خودشم قبول کرد درست نشده) وبه خاطر صداهای تق تق بلند فرستاده بودم که درهر صورت بعد اوردن خونه بازکردم و قطعه پایینشو انداختم بیرون و خود هاردو از توی قاب دراودرم و زدم سیستم که تو سیستم جواب داد و همه ازمایشا میگن سالمه و خوشبختانه یدونه هارد رو تونستم نجات بدم مسالهمن اینجاست که وقتی سیستم روشن میشه (من 2 تا دیگه هارد دارم مکستورن که موقع روشن شدن سیستم یا خاموش کردن صدای خیلی ضعیف که ظاهرا صدای پارک کردن هد هاست میاد) اما این باراکودا خیلی صداش بلندتره میخواستم ببینم صدمه دیده اینجور شده یا باراکودا مدل 7200.12 اینجوریه و صدای بلند تری میاد همون تق رو میگم ((( من حدس میزنم مشکل آداپتور و بدنبال اون هم به خاطر آداپتور قطعه و پایه هارد سوخته که مشکل برق رسانی باعث اون تق تق ها میشده الان فقط نمیدونم این یدونه تق شروع سیستم یا خاموش سیستم عادیه یا باز مانده خرابی .. همه برنامه ها میگن سالمه حتی چک دیسک