دوستان یادتون باشه که این تاپیک توسط کارمندان مخابرات خونده میشه .بهتره بهشون توهین نکنید چون ممکنه باعث بشه که همین چند هفته ای که سرعت شبانه بالا بود دیگه تکرار نشه و برای همیشه سرعت شبانه رو 16 بمونه
Printable View
دوستان یادتون باشه که این تاپیک توسط کارمندان مخابرات خونده میشه .بهتره بهشون توهین نکنید چون ممکنه باعث بشه که همین چند هفته ای که سرعت شبانه بالا بود دیگه تکرار نشه و برای همیشه سرعت شبانه رو 16 بمونه
عجب من که دیشب تست نکردم سرعت چطور بود اما روزانم که مثل قبل هست...3 ماه 128 جدید.نقل قول:
وقتی کل شبکه دیسکانکت بشه کاری از دست ما بر نمیادنقل قول:
من سرویس 1مگ سالیانه دارم.دیشب1.5گیگ بیشتر دان نشد.شبهای قبل 3گیگ هم میشد.
:2:
کم هست یکم.نقل قول:
من قبلا هر شب بیشتر از 3.5 گیگ و گاهی حدود 4 گیگ دانلود می کردم. الآن هم که کم شده، حدود 2 گیگ دانلود می شه.
البته لینک ها رو از چند تا سایت میذارم که اگر سرورهاشون مشکل داشت، سرعتم پایین نیاد.
باورتون نمیشه تو منطقه ماک سرعت روزانه روی 10-50 متغیر بود عجیب ! الان همین ک 130 قدیمه کلاما انداختم تو هوا ! من حس میکنم اینا سیاست خوفناکی پیش رو گرفتن ! دارن آسته آسته میکنن ! (هرکاری که میخوان :31:) !
یکی واسه من سرعت روزانه و شبانه سرویس های بالاتر رو توضیح بده !
256 ؟ 512 ؟ 1024 ؟! ببینم صرف میکنه برم طرفش یا نه ؟! بخصوص تابستون :دی
خب هر کی هر چقر پول بده اش میخوره. اینجوری که معلومه چند روزیه سرعتها را ثابت کردند و دیگه نوسان نداره.
سرعت هم با توتجه به پهنای باند خریداری شده معلوم میشه.
من پرسیدم ازشون یه خانم اینا به من گفت
128 : روزانه 1 مگ و شبانه 128
512 : روزانه 2 مگ و شبانه 512
1 مگ : روزانه 2 مگ و شبانه 1 مگ
خوب منم میخوام بدونم برا همه این دیسکانکتی اتفاق میفته یا برا بعضیا هست
دوستان میتونید تحقیق کنید زودتر از موعد میشه سرعت رو ارتقا داد یا نه؟
من شهرستان هستم اینجا کسی که جواب بده نداره شما ها که اصفهان هستید میتونید سوال کنید؟
اگه یه مگش خوب باشه مجبورم برم روی اون چون شبانش خیلی خوب هست من هنوز 128 قدیم هستم و 4 ماه از 6 ماهم مونده
دوستان من یک روز تا صبح بیدار موندم که سرعت شبانه را چک کنم اما اتفاق های جالبی افتاد اینکه اینترنت ساعت 1:20 الی 130 قطع می شه و از دوباره وصل می شود و دوم اینکه شبانه این که بیشتر از 2گیگ نمی شه دانلود کرد و من که سرعت 1 مگ گرفتم شبانه بالاتر از 40 نمی رود.
واقعا یک سری اتفاق های عجیب رخ می دهد.