حامد جان از کجا میشه فهمید چه سرویسی بهمون انداختن کجا باید بریم چک کنیم؟نقل قول:
Printable View
حامد جان از کجا میشه فهمید چه سرویسی بهمون انداختن کجا باید بریم چک کنیم؟نقل قول:
کنترل پنل رو باز کن.نقل قول:
برو به قست پرداخت آنلاین.
توی کادر اول شمارتو وارد کن.
مشخصاتت میاد.
به احتمال زیاد برا تو512بیاد. آخه جز پکیجهای گولد هست.
قربونت حامد جون. شما لطف داری.نقل قول:
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
از دوستان کسی اینجا شاتل نداره ببینیم اوضاش چطوره ؟؟؟ :23:
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
وحیدجون تو راضی هستی از سرویست؟ پنج شنبه جمعه سرعت چطوره؟نقل قول:
کمال جان نه راضی نیستم.فقط جمعه رایگان میشه که فردا اولین روزمه...نقل قول:
تاپیک شاتل سر بزنی آمار دستت میاد...
حالا چرا اینقدر یهویی؟ :دی راضی بودین ازش که... 1.5 گیگ واسه شبانه بد هم نیست زیاد
اون ماله اولا بود!
جای ما نیستی ببینی چه زجری میکشیم :9:
ای بابا واسه سرویس یه مگ شبی 1.5گیگ کجاش خوبه
آخه کمال جان مسئله اینه که اون سرویسی که میدن 1 مگ نیست همون 128 فقط دست خودشون هر چقدر دوست داشته باشن میزارن کاربر دانلود کنه اونوقت میگن شما سرعتت پایین تر از 120 نمیاد.ارواح بابا و پدر جدشون...نقل قول:
کاملا مواقم داش وحید. یکی از دلایلی که مدرک برای راه اندازی سرویس512از یوزرها نمیخوان، به خاطر همین هستنقل قول:
، چون عملا همه پکیجها128هست. در صورتیکه بقیه شرکتها حتی اگه بخوا192هم بدن، یه مدرک معتبر میخوان تابرای
تکمیل پرونده کاملش کنن. چون تنظیم مقررات بدجوری بهشون گیر میده تا بالای128به کاربرای خانگی ندن.
بله وحید جان درسته. سرویس 128 ولی من پول 1024 رو دادم :41:نقل قول:
دقیقا سروراشون هم داغونه داغونه. بقول حامد دیشب نوسان درحد سونامی بود!
تو 6ساعت 1.2گیگ گرفتم :2:
خدا لعنت کنه این لایزر رو. آخه چرا باید این دزدها اینقدر راحت ببه تاخت و تاز بپردازن؟!؟!؟!؟!نقل قول:
برا من که داغون بود. دیگه دارم تو مایه هایزیر 700-800تا. روزهای خوب مخابرات کجایی که یادت بخیر:37: