از spb استفاده میکنم .....تم هم ریختم روش....
اینم بخوام بریزم اختلال ایجاد نمیکنه ؟؟؟
Printable View
از spb استفاده میکنم .....تم هم ریختم روش....
اینم بخوام بریزم اختلال ایجاد نمیکنه ؟؟؟
نقل قول:
فکر نکنم
:20::20::20::20::20::20:
بستگی به فارسی سازت داره!!!!نقل قول:
اسمش چیه؟؟
mobidivنقل قول:
پاك كردم از دوباره نصب كردم ولي فرقي نكرد
قكر كردم شايد از اين برنامه قران باشه كه جديد نصب كردم. اخه دو تا فايل cab داشت يكي هم واسه نصب فونتهاش
اونم پاك كردم و سافت ريست .... ولي حكايت همچنان باقيست
آره برای من هم همین طور شد راه حلش هم نصب یک قرآندیگره . اسمش رو رسیدم خونه بهت میگم.نقل قول:
موبی دیو رو چه طوری پاک کردی؟؟!!نقل قول:
مگه تو لیست برنامه هات میاد!!!!:18::18::18::18:
اونی که من نصب کردم KFGQPC Quran بود که خیلی عالی بود. این وهابیهای عربستان عجب نرم افزاری ساختن!!!!:41::41::18::18:نقل قول:
نرم افزار مشکات رو هم نصب کرده بودم ولی اصلا به پای اون قبلی نمیرسه
خب آره دیگه.نقل قول:
ولی پاک کردنش یه خورده سخت تر از بقیه نرم ا افزار هاس. اول باید غیرفعالش کرد از توی قسمت Multilingual support بعد سافت ریست و بعد uninstall
برنامه کاربردی جهت خاموش کردن، ریاستارت، بوتلودر، هارد ریست و نیز امکان تعبیه میانبر برای برنامهای خاص در ویندوز موبایل
توضيحات به زبان سازنده:
It is very fast to start !
All resolution are supported (for QVGA, the pictures are resized) and lanscape is as smooth as portrait (thank's to the new version of Manila SDK) !
The graphics are all stored in the \resources\VGA\ folder and you can change them at will.
You will find the available languages in the \resources\lang\ folder, but you can create your own file (add any files in this folder). To enable your chosen language, use the configuration tool and select your language file!
With the configuration tool, you can also modify the words directly by clicking!
What's new 1.5.5 New:
Screen ON when using shortButton to run a program
Hard reset slider added
Problem with HD2 resolved
دانلود:منبع:کد:http://dl.4pda.ir/Apps/2010/11_Nov/QuickShutdown_V1.5.5_4pda.ir.zip
کد:http://4pda.ir/
salam
aval ozr khahi babate fingilish lotfan ye bozorgvari tarjome kone.
man az gprs iranvell estefade mikonam va gooshim lite va 6630 hast b khatere ghadimi boodan nokia soratam to pc kheyli kame kasi midoone chejoori gprs lite ro ba pc share konam??
pcsuite va sync nasb hast vali share nemishe
bazam sharmande ba mobile hastam
1.منکه نرم افزار KFGQPC Quran رو نصب کردم میگفت فایل های فونت نیست هیشکی بر نخورده بهش؟!!!!نقل قول:
2.اینی که گفتی دقیا کجاست؟!!(Multilingual support)