عطا جان به نظرت کدوم گزینه مناسبی هست
WD Black 2T
WD Black 1T + 150 SSD
WD Black 1T + 150 - 320 Veloci Raptor
Veloci Raptor 600 GB
Printable View
عطا جان به نظرت کدوم گزینه مناسبی هست
WD Black 2T
WD Black 1T + 150 SSD
WD Black 1T + 150 - 320 Veloci Raptor
Veloci Raptor 600 GB
اگر سرعت بالا برای شما مهم هست قطعاً گزینه دوم بهتر هست . ولی اگر میخواهید علاوه بر نصب ویندوز ، نرم افزار و موارد مشابه ، دیتا هم ذخیره کنید گزینه اول بهتر هست (یعنی حداکثر حجم جهت ذخیره سازی دیتا به همراه سرعت مناسب) .نقل قول:
کلا در هیچ حالتی Veloci Raptor رو نمی پسندی ؟ :n02:
به هر حال سرعت SSD بيشتر از Veloci Raptor هست ؛ در نتيجه اگر طالب سرعت بالا هستيد دومين تركيب بهترين گزينه هست .نقل قول:
قیمت و مشخصات هارد SSD میشه بذارین در سایت؟؟
سلام خسته نباشید
میخواستم یه هارد دیسک بخرم ولی نمیتونم از بین اینترنال و اکسترنال کدومشو انتخاب کنم؟کدومش بهتره؟چه مزایا و معایبی دارن هر کدوم؟کدوم مارک بهتره؟
از لحاظ سرعت چه تفاوتی دارن؟
آیا هارد اکسترنال مثل فلشه؟یعنی سرعت انتقال اطلاعت مانند فلش هست؟یا مثل هارد اینترنال؟
کلا کدومو بخرم به نفعه
یه هارد یک ترابایت میخواستم بخرم لطفا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. من تازه عضو و وارد شدم. سوالی داشتم و ممنون میشم که منو کمک کنید ، پیشاپیش.
یه هارد اکسترنال 3 ترابایت میخوام بخرم. نیازمندی هام اینها هستند:
1. ذخیره کردن فایل های ایمیج دانلود شده از اینترنت شامل بازی و نرم افزار و ویدئو.
2. قابلیت جابجایی برام در اولویت نیست و فضای زیاد برام مهمه و سرعت زیاد هم برام مهم نیست.
3. میخوام هفته ای یک بار اطلاعاتم رو وارد هارد دیسک اکسترنال کنم و اتصال همیشگی و روزانه رو نیاز ندارم.
4. امنیت دسترسی برام مهم نیست ولی صحت و سالم موندن داده ها برام مهمه.
سوالی هم دارم. میخواستم بدونم که رو مدل External Hard Disk Seagate Backup Plus Desk - 3TB اصولا میشه فایل هامون رو براحتی دیگر هارد های اکسترنال بریزیم یا این نوع هارد اکسترنال فقط برای بک آپ گرفتن و وسیله ای تک منظورست. Backup Plus Desk اسمشه و یا بیانگر عملکردشه؟!
سلام .نقل قول:
بديهي هست كه در بازار برخلاف مدلهاي پرتابل و كم حجم ، هاردهاي اكسترنال 3TB تنوع زيادي ندارند . از بين WD my book و Seagate expansion و Seagate Backup plus ميتونيد يكي را انتخاب كنيد . معايب و مزاياي هر يك را بطور مختصر در پست 1835 همين تاپيك ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضيح دادم .
در مورد سوال آخر هم ؛ كاربرد مدل مورد نظر (Seagate Backup Plus Desk) همانند ساير هاردهاي اكسترنال هست (يعني به قول شما تك منظوره نيست) . نه تنها اين مدل بلكه اكثر مدلها برنامه و نرم افزاري براي بكاپ گيري و ريستور كردن ديتا دارند كه در صورت عدم نياز ميتونيد نصب نكنيد .
اقا عطا الان شما بخوای یه هارد و فلش مموری بگیری چی میگیری ؟
قابلیت پسورد گذاشتن رو هر دو و تک USB بودن هارد مهم است