دوستان حالا که به انتخاب رشته دانشگاه آزاد خیلی نزدیک شدیم ، کارنامه های پارسالتون رو بزارید یه حدودی بیاد دستمون.
این کارنامه پارسال من:
موقعی که سوم بودما...پست کنکوری نیستم:31:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان حالا که به انتخاب رشته دانشگاه آزاد خیلی نزدیک شدیم ، کارنامه های پارسالتون رو بزارید یه حدودی بیاد دستمون.
این کارنامه پارسال من:
موقعی که سوم بودما...پست کنکوری نیستم:31:)
بنده هم نظر دوستان را تایید میکنم از این بابت که دانشگاه ازاد خیلی جاها بهتر از دانشگاه دولتیه ؟!
بله راست میگید اگر بی عرضه باشید پولتونو که میخورند هیچ هیچ کاری هم نجام نمیدند ولی این حساب دانشگاه آزاد نیست حساب همه جا و هر اداره و .... است. دیگه دانشگاه دولتی که پول نمیدی دیگه هیچی کارت تمومه.
من هم میگم دانشگاه آزاد واجدهاش خیلی با هم فرق دارند پس نرید دوقوزآباد درس بخونید بعد کل مجموعه داشنگاه ازاد را ببرید زیر سوال.
شکر خدا من هر کاری داشتم به سرعت مشکلم را حل کردند. و سطح دانشگاه هم خیلی بالاست.
داداش من عزیز مننقل قول:
دانشجو در واحد شهرستان مثلا 800 تومن پول میده
شما در کرج هم 800 تومن پول میدی
ولی تو تقسیم منابع مشکل هست
وگرنه همه به مساوات از امکانات بهرمند بودند
تا جایی که من میدونم حداکثر قیمت بهترین رشته آزاد ترمی تو کارشناسی 600 تومن هست .نقل قول:
یک 360 حداقل شهریه ثابتنقل قول:
18 تا نظری هم بگیری
260 تومن
2 تا عملی هم
120
میشه 740
نقل قول:آقاي دانيال درست ميگه . يه ترمي هم كه عملي ها تعدادشون زياد بشه ديگه شهريه زياد ميره بالا...نقل قول:
ولي شهريه ي كارشناسي ناپيوسته ها خيلي بيشتره ! حدود 450 تومن شهريه ثابت دارن فقط !!!
خب اينم كارنامه امسال ما...مسخره نكنين ديگه:31: خب نخونده بودم:31:وضش قراره امسال بتركونم:31:
درصد رياضيات هم به علت طوفاني بودن و احتمال شوكه شدن شما محو گرديده است...فقط براي سلامتي شما!
يه چند تا سوال هم داشتم در مورد انتخاب رشته دانشگاه ازاد...
تو دانشگاه ازاد هم مثل سراسري بومي گزيني هست؟
دانشگاه هاي تهران مركز و شمال و جنوب:31: نسبت به علوم تحقيقات كه هم بهترينه چه وضعي دارن؟ اينا هم به خوبي علوم تحقيقات هستن؟
من الان ترم 6 کاردانی پیوسته هستم(ماشالا :31:) منتها درسم 7 ترمه تموم میشه.یعنی ترم پائیز بعدی رو که بردارم ترم 7 منه.میخوام این تابستون و ترم 7 رو تو شهر خودم مهمون بشم.
منتهای مراتب رفتم دانشگاه شهر خودمون ولی اونا گفتن ما کاردانی ناپیوسته داریم! و اطلاعاتی در مورد مهمان شدن نداشتن.
میخواستم بدونم آیا امکانش هست که بتونم اینجا مهمون بشم یا نه؟
ثبت نام دانشگاه آزاد کی شروع میشه؟
سلام . اين كه به نظر زياد مهم نمياد ! كارداني پيوسته و ناپيوسته فقط توي چند تا درس مشترك نيستن ؛ وگرنه 95% درس ها مشترك هستش . اين يعني چي كه ما پيوسته داريم ناپيوسته نداريم !!نقل قول:
شما اگه درس هايي كه ميخواي برداري ( كه حتما هم اختصاصي ها هستن ) اگر توي دانشگاه شهر خودتون ارائه بشه ، بايد به صورت مهمان پذيرفته بشي . التبه واسه اين جور مهماني و انتقالي ها يه كم آشنا بازي هم لازمه...
آره توي دانشگاه آزاد هم اين بومي بازي رسم هستش ، مثل سراسري ! مثلا %60 ظرفيت رو به بومي هاي استان ميدن . يا توي يك سري مقاطع ، دختر ها فقط ميتونن استان محل سكونت خودشون رو انتخاب كنن كه بومي اونجا هم باشن ! يعني يه علامت دايره به اين شكل ● دارن اون سري شهر ها .نقل قول:
يه چند تا سوال هم داشتم در مورد انتخاب رشته دانشگاه ازاد...
تو دانشگاه ازاد هم مثل سراسري بومي گزيني هست؟
دانشگاه هاي تهران مركز و شمال و جنوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به علوم تحقيقات كه هم بهترينه چه وضعي دارن؟ اينا هم به خوبي علوم تحقيقات هستن؟
بعدش هم كه خوب تهران جنوب و تهران شمال هر دو جاهاي خيلي خوبي هستن ! سطحشون خيلي بالاس ، وضعشون هم خوبه !