اگه اونجا رو منفجر نکنی shepherd میمیره
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
اگه اونجا رو منفجر نکنی shepherd میمیره:41:نقل قول:
Printable View
اگه اونجا رو منفجر نکنی shepherd میمیره
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
اگه اونجا رو منفجر نکنی shepherd میمیره:41:نقل قول:
نه. خود shepherd هم میمیرهنقل قول:
کی گفته اگه با الیوسیو همکاری کنی شپرد میمیره؟؟نقل قول:
اگه منظورتون تو نسخه 2 هست در هر دو حالت بسته به شرایط بازی کردنتون شپرد زنده میمونه.
می بخشید اینجا سوال می پرسم اما نمیتونستم تمام صفحات رو بگردم.
دو تا برنامه لازم دارم. یکی unlocker dlc و یکی هم کرک پچ 1.2 . اگر کسی داره بهم بگه ممنون میشم
بچه ها سلام
1- من چند تا دی ال سی از قبل دارم حالا می خوام یک چند تایی دانلود کنم
حالا موندم کدوم رو ریختم که دانلودش نکنم
چجوری میشه از تو بازی و یا هر روشی دیگه در آورد که چه دی ال سی هایی رو نصب کردیم وزحمت نکشم همه شون رو دانلود کنم
2- در ضمن این دی ال سی overlord تو قسمت ماموریت اسمش چیه هرچی میگردم هیچ اثری ازش نمیبینم
3- من بازی رو تموم کردم با هیچکی رومانس نداشتم البته با سامارا یک رابطه ی بود که خودش طول نداد ولی از «کلی» هنوز پیامی دریافت نکردم
شما فایل اینستال dlc رو مگه نداری؟ بر اساس همون مشخص میشه که کدوم dlc رو داری کدوم رو نه.نقل قول:
اسم ماموریت project overload هست.
کلی اگر زنده بمونه بعد از پایان بازی بهت پیام میده.:46:
1-اره سه تاشون فایل اینستال هستند بقیه پوشه که باید در مسیر اصلی بازی کپی می کردم مشکل با همین فولدرهاست ایکاش مثل فال اوت یا الدر اسکرول لیست دی ال سی های نصب شده رو نمایش میدادنقل قول:
2- عجیبه همچین ماموریتی تو لیستم نیست
3- من اون رو با دکتر چکوس بود چگول مگول بود نمیدونم چی چی بود زنده از کلکتور بیس بیرون کشیدم بعد که رفتم پیشش یک حرفی زد و تو حالت خلصه رفت آخرش گفت همون کلی قدیمی برگشته چیزی دیگه ی نبود
اسم 3 فایل اینستال چیه ؟نقل قول:
اگر با کلی رومانس کنی بعد یک مرحله بهت خودش پیام میده.
1) شما اگر همون giveme2entitlements_v2.exe رو اجرا کنی، یه چک میکنه و DLC های نصب شده رو نشون میده (وقتی که برای Overwrite یه فایل سوال می پرسه، نگاه کن ببین چی نصب کرده).نقل قول:
2) روی یکی از سیستم های نزدیک Omega یه ماموریت باز میشه به نام "Investigate Project Overlord" که میری و بازیش میکنی.
3) نه با سامارا و نه با کلی نمیشه رومنس (در اون حد که هممون میدونیم داشت) برای رابطه ی عمیق باید رابطه ی خودتو با Miranda یا (Jack(Subject Zero یا Tali زیاد کنی، بعدش آخرش (دقیقا قبل از اینکه وارد Omega - 4 Relay بشید) نشون میده جزییات رو - البته باید دقت داشته باشی که برای هر کدومشون باید رابطه ات رو از لحاظ رومنس با دو تای دیگه به هم بزنی، مثلا من با Tali میخواستم برم، گفت باید به جک موضوع رو بگی - وقتی اونکار رو کردم، هر وقت که رفتم پیش جک بم می گفت :"خفه شو!!!" با اون لحن خودش که دیگه میدونید چجوری میشه با کلمات F دار :27:
1-نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-درست نفهیمدم بعد از پایان بازی مستقیم میاد
پیام میده یابعد از انچام یک مرحله