وقتي گوشي مثلاً رو ميزه زنگ ميخوره اگه بچرخونيش و پشت رو بذاريش سايلنت ميشه :31: البته نميدونم چيزي كه گفتي همينه يا نه ولي اينجوري سايلنت ميشه ديگه :31:نقل قول:
بعد از آپديت اس ام اس مياد برات ويبره ميكنه يا نه؟؟ :13:
Printable View
وقتي گوشي مثلاً رو ميزه زنگ ميخوره اگه بچرخونيش و پشت رو بذاريش سايلنت ميشه :31: البته نميدونم چيزي كه گفتي همينه يا نه ولي اينجوري سايلنت ميشه ديگه :31:نقل قول:
بعد از آپديت اس ام اس مياد برات ويبره ميكنه يا نه؟؟ :13:
من Help شو خوندم چيزاي جالبي نوشته بود :31:نقل قول:
تو اين برنامه ميتوني Wallpaper رو بهش بدي اگه گزينه تايمر رو بزني ميتوني بگي مثلاً هر 1 روز عوض كنه عكس رو.. Shake رو انتخاب كني انگاري با حركت دادن گوشي عوض ميشه و اگه Location رو انتخاب كني بسته به مكاني كه هستي عوض ميكنه كه انگاري به اپراتور موبايل بستگي داره.. Help رو بخون :46:
سلام دوستان.من فردا میخوام این گوشیو بخرم.لطف کنید بگید چه چیزایی باید تو جعبش باشه ومن چجوری بفهمم باتریش اصله یا نه.
شما خودت تست کردی؟؟؟نقل قول:
یعنی با حرکت دادن گوشی والپیپر تغییر میکنه! :31:
باید جالب باشه
آره تست كردم بسي جالب بود :31:نقل قول:
نه. فکر نکنم این باشه.نقل قول:
من توی تبلیغ یه گوشی سامسونگ دیده بودم که اینو نوشته بود و بعدش آقا میخواست صدای زنگ گوشی رو قطع کنه. (فکر کنم تایمر بود) گرفت دستشو بالای گوشی گرفت و یه حرکتی داد و بعدش گوشی صدای قطع شد!!! :18::18:
البته یه برنامه هست که روی گوشی نصب میکنن و میشه این کار رو کرد.
فقط میخواستم بدونم که توی خود گوشی این گزینه وجود داره. :8:
چطوری فعالش کردی؟؟؟نقل قول:
من چند تا عکس گذاشتم و قسمت Shake رو فعال کردم ولی بازم اتفاق نمیفته :41:
تو قسمت Shake بايد Image Manager رو بزني و چند تا عكس رو انتخاب كني تو Setting هم بايد yes رو انتخاب كني بعد Hide بزن.. حالا گوشيو تكون محكم بده عوض ميشه ..:31:
نگفتي ويبره ميكنه يا نه :41:
SMS میاده ویبره میزنه :31:نقل قول:
حالا این ویبره خوبه یا بده؟
عکسارو میزام و اون کاری که شما میگی انجام میدم بازم میام روی صفحه اصلی عکسی عوض نمیشه.
خوبه ديگه .. ماله من ويبره نميكنه .. اولا ميكرد :41:
نميدونم چرا عوض نميشه ماله من ميشه :31: