خب خداروشکر ولی من خوشحالم که هنوز محتاج این ویندوز روون و بی دردسرم
بله به نظر منم سون دقیقاً مسخرگیش سر همین چیزاس ضمناً من سیستمم قدرتش بالاس ویندوزیم که نصب کردم 7600 هست مگه چندتا مدل 7600 داریم ؟ حالا بگذریم اصلاً اینا هیچ... من میتونم راجع به یه مشکل عجیب با شما صحبت کنم...؟ میخواهید افتضاح بزرگی که توی این فرآورده دیدم رو رو کنم :21: کارت گرافیک ati radeon 4830 چشه ؟ 512 هست و خیلی هم گران قیمت همه بازیا توش اجرا میشن .. اصولاً جهت اطلاع همه خوانندگان بنده بدون استثنا با هربار استارت ویندوز 7 برای برطرف کردن لکه های زشتو انبوه آبیو زرد که توی صفحه این عتیقه هست باید یه چندتا صفحه باز کنمو کارای عجیب غریب انجام بدم تا چندثانیه تصویر قفل کنه و به مدت 30 ثانیه مونیتور سیاه بشه و بعد از اون دیگه لکه ها از بین میره حالا دیگه سر سی پی یو و گرافیکم چه بلایی میاد فدای سر سون عزیز !! :21:
این صفحه مربوط به همین باگ هست
=>
کد:
http://www.bugtraq.ir/print/a/24667/Windows_Vista_ATI_Radeon_Kernel_Mode_Driver_Denial_of_Service.html
این مصیبت همونیه که ویستا داشت و حتی تو سون شدیدتر هم شده که وقتی تو پی تی مطرحش کردم همه شاخ درآوردن ...
اما راست میگید ایکس پی خیلی بیخوده اصلاً قیافه نداره بابا نه مبلی داره نه دیواراش رنگ خورده!! :27: (صرفاً بابت خنده بود)
منم امیدوارم دوست عزیز :11: