سلام.
من با nitro pdf برای یه سری از pdf هام رمز گذاشتم.:sq_24: بعد با برنامه PDF Password Remover v3.1 تست کردم و دیدم تمام pass ها و محدودیت ها رو حذف کرده.:sq_3:
برنامه ای هست که جوری رمز بزاره تا این ریموور های ساده نتونن حذفش کنن؟
ممنون
Printable View
سلام.
من با nitro pdf برای یه سری از pdf هام رمز گذاشتم.:sq_24: بعد با برنامه PDF Password Remover v3.1 تست کردم و دیدم تمام pass ها و محدودیت ها رو حذف کرده.:sq_3:
برنامه ای هست که جوری رمز بزاره تا این ریموور های ساده نتونن حذفش کنن؟
ممنون
سلام
یک فایل pdf دارم . وقتی به word تبدیل میکنم
فرمولاش بهم میریزه
درخواست برنامه ای دارم که به word تبدیل کنه اما فرمولا بهم نریزه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از لطفتون
سلام--
با چه نرم افزاری می شود فایلهای پاور پوینت فارسی را به ورد یا pdf تبدیل کرد-----5 روز پیش این سوال را در تاپیک افیس مطرح کردم اما هیچ کس جواب نداد مجبور شدم اینجا سوال کنم--متشکر
من خودم همیشه هروقت میخوام یکی از فایلهای نرم افزار آفیس رو ( Word,Excel,power point,....) به PDF تبدیل کنم این کار رو میکنم :
شما باید نرم افزار Adob acrobat prefesional رو روی سیستم نصب کنین ، دقت کنید این با Acrobat reader فرق میکنه.
وقتی این نرم افزار رو نصب کنین ، هرقت روی یکی از فایلهای آفیس مورد نظر رایت کلیک کنین ، اونجا میتونین اون فایل رو به PDF کانورت کنین :
سلام
لطفا نرم افزاری به من معرفی کنید که پی دی اف به ورد تبدیل کنه
فایل ریاضیاتی آماری هست . طوری میخوام که به وورد تبدیل کنم فرمولا بهم نریزه
ممنون
دوست همونطور که در پست بالا هم گفتم ، اگر شما Adob Acrobat Profesional رو نصب کنین و از طریق این برنامه فایل PDF مورد نظرتون رو اجرا کنین ، از طریق شکل زیر میتونین به Word کانورتش کنین :نقل قول:
متشکر--اما این نرم افزار535 مگا بایت است وحجم بالای دازد نرم افزاری دیگری نیست که هم فارسی را ساپورت کند وهم سبک باشد--نقل قول:
ممنون دوست عزیز
شما یک فایل که در اون فرمول ریاضی یا آمار هست امتحان کن
ببین حالا که به ورد تبدیلش میکنی فرمولا درست سر جاش هست ؟
در حالت تایپی نه image ها
ممنون
حذف شود.........
تنها برنامه ای که فایل PDF رو به ورد و پاورپوینت و ... تبدیل می کنه و همپنین از ورد و پاورپوینت و ... فایل PDF میسازه، Adobe Acrobat هست که البته باید نسخه ME باشه تا از زبان فارسی هم پشتیبانی کنه. البته بهتره که نسخه 10 این برنامه رو استقاده کنید. چون مبدل نسخه 9 و قبل از اون مشکل داشت. من خودم بارها باهاش کار کردم و PDF ایجاد کردم.