از نظرات کارشناسانه و خیزخواهانه و بی طرفانه ی شما هم سپاسگذارم...نقل قول:
بعد میگیم چرا پیشرفت نمیکنیم...
از نظرات کارشناسانه و خیزخواهانه و بی طرفانه ی شما هم سپاسگذارم...نقل قول:
بعد میگیم چرا پیشرفت نمیکنیم...
کسی حرف از استقلال زد ؟ از کی تا حالا زندی شد استقلالی ؟ اتفاقا بحث حضورش تو پرسپولیس هست...نقل قول:
من از علی کریمی انتقاد کردم ؟ چون واقعا باغیرت بازی کرد. هر چند کره شمالی واسه مهارش برنامه داشت و موفقم شد ولی حداقل سعی خودشو کرد. یا کریم باقری که وقتی دید آماده نیست خودش کنار کشید. پس ما بحث استقلال رو نکردیم که شما دارید جوسازی میکنید. من حرفم اینه خسروحیدری چرا نباید بازی میکرد ؟ برهانی حداقل میتونست رو نیمکت بشینه ... نمیتونست ؟
سبک بازی ؟؟!! نمردیم سبک بازی رو هم دیدیم. اینکه چپ و راست توپو لو بدی هم شد سبک ؟ سبک توپ لو دادن بود ؟نقل قول:
کسی بحث رو رنگی نکرد مثل اینکه شما خیلی دوست داری اینکارو بکنی که هی داری روش تاکید میکنی.
یعنی درصد اطمینانش از محسن خلیلی کمتر بود ؟نقل قول:
با توجه به بازیهای اخیر تیم ملی به نظر خودت چند درصد قابل اطمینان بود؟؟
بله تقصیر سرمربی بود. وقتی یه بازیکنی که تازه مصدومیتش برطرف شده رو میاره تو زمین یعنی چی ؟ وگرنه کدوم بازیکن با یه برخورد از بازی بیرون میره ؟نقل قول:
به نظرت اون برخورد با دروازه بان تقصیره مربی بود؟؟ این حرفا دیگه یه کم......بازهم به خودت واگذار میکنم...
البته کاملا درسته ولی تو شرایط حال حاضر تیم ملی ما ؟ این واسه اون موقع بود که شانس صعودمون با بقیه برابر بود. الان که وضعیت اینجوری شده و ما باید هر سه بازی رو میبردیم دیگه این برنامه فایده ای نداشت. من از این افسوس میخورم که دلیل مساوی ما فقط فقط ترکیب بد بود وگرنه میتونستیم ببریم.نقل قول:
تو همه ی دنیا همه ی تیما برنامشون اینه که
بازیهای داخلیشون رو ببرن و بازیهای خارج از خانه رو برای گرفتن تک امتیاز میرن...یا اگرم شد ببرن...
برای بار صدم دلیل مساوی ما 90% ترکیب بد بود که مسئول اصلیش سرمربی تیمه... ما میتونستیم بازی رو ببریم و مساوی کردیم.نقل قول:
واقعا تا حالا شده بشینید و منطقی فکر کنید ببینید بازی با کره شمالی مشکلش از کجاها آب خورده و الان نتیجه ش این شده؟ تا کی شماها می خواین این جوری فکر کنید... خیلی هم تیم ملی خوب کار کرد... قطبی که نمی تونست دیگه معجزه کنه... شک نکنید توی این شرایط و با توجه به اونچه که بعد از جام جهانی 2006 و جام ملت های آسیا اتفاق افتاده باعث این همه بدبختیه...
به قول خودت کسی حرف از خلیلی و پرسپولیس زد ؟؟ به خدا ایران تیمای دیگه هم داره...نقل قول:
یعنی درصد اطمینانش از محسن خلیلی کمتر بود ؟
پیمان یوسفی گفتش که بعد از استارتی که زد با دروازه بان کره ایها یه برخوردی داشت که کارگردان کره ای چیزی نشون نداد...نقل قول:
بله تقصیر سرمربی بود. وقتی یه بازیکنی که تازه مصدومیتش برطرف شده رو میاره تو زمین یعنی چی ؟ وگرنه کدوم بازیکن با یه برخورد از بازی بیرون میره ؟
الآن چند ماهی میشه که میگن آماده شده...کما اینکه تو چنتا بازی برای پرسپولیس بازی کرد ( که بد هم نبود اگه دیده باشی )
خلاصه این بنده خدا هم از اون خوش شانس هاس...یه چیزی تو مایه های نویدکیا...
همینه که میگم قبل از اینکه تپ و تپ مربی و مسئول و غیره و ذلک عوض کنیم توقعاتمون رو اصلاح کنیم...( پست صفحه پیشم رو ببین )نقل قول:
البته کاملا درسته ولی تو شرایط حال حاضر تیم ملی ما ؟ این واسه اون موقع بود که شانس صعودمون با بقیه برابر بود. الان که وضعیت اینجوری شده و ما باید هر سه بازی رو میبردیم دیگه این برنامه فایده ای نداشت.
این حرفت ok...نقل قول:
من از این افسوس میخورم که دلیل مساوی ما فقط فقط ترکیب بد بود وگرنه میتونستیم ببریم.
انصافا ترکیب نسبت به زمان برانکو تغییر چندانی نداشت! افتضاح ترکیب چید.
ترجیح داد این بازی به باتجربه ها میدون بده
مثل همیشه باید بریم پلی آف و حالشو ببریم
بالاخره ديگران هم که هوادار تيماي ديگه هستن ميتونن هر نظري داشته باشن و همين سوال رو داشته باشن در مورد ستاره هاي تيمشوننقل قول:
من حرفم اینه خسروحیدری چرا نباید بازی میکرد ؟ برهانی حداقل میتونست رو نیمکت بشینه ... نمیتونست ؟
شما ميگي خسرو ، ديگري بياد بگه محمد و ديگري ... و الا آخر : به هر حال به قول ژنرالتون هر سرمربي اي با توجه به جو بازي و تاکتيکي که ميخواد در نظر بگيره بازيکناي خاصي رو توي پازل ترکيبيش ! ميچينه : ولو اينکه بازيکنا نتونن انتظاراتش رو بر آورده کنن
ديروز دو نيمه متفاوت داشتيم که متاسفانه نيمه دوم رو فقط ديدي و گير دادي به لو دادن پاسها در صورتيکه پرسينگ نيمه اول رو نميبيني
سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان بعد از تساوي بدون گل مقابل كره شمالي در مقدماتي جام جهاني ،۲۰۱۰گفت: با اينكه ايران كار سختي براي صعود دارد اما هنوز هم ميتواند در صورت پيروزي در دو بازي آينده، از طريق مسابقه پلي آف راهي جام جهاني شود. به گزارش ايرنا، arthtimesاز پيونگ يانگ به نقل از افشين قطبي نوشت: اين مسابقه براي هر دو تيم مهم بود بنابراين روشن است كه فشار زيادي روي تيم ها قرار داشت.
وي افزود: به نظر من تيم ايران در نيمه اول فوقالعاده و سازمان يافته بود. كنترل بازي در دست ما بود و هيچ فرصتي به حريف نداديم و فكر ميكنم سه يا چهار شانس مسلم گل داشتيم. به نظر من در فوتبال ملي بايد حداقل يكي از اين شانسها را تبديل به گل كرد.
قطبي با اشاره به جو ورزشگاه مملو از تماشاگر شهر پيونگ يانگ كه بيوقفه تيمشان را تشويق ميكردند، اظهار داشت: پيروزي در پيونگ يانگ براي هر تيم سخت است. البته مقابل بهترين تيم كره شمالي در اين سالها بازي كرديم كه بسيار سازمان يافته و سخت كوش بودند. آنها مهاجماني دارند كه از كلاس بالايي نسبت به استانداردهاي آسيا برخوردارند.
سرمربي تيم ملي ايران در مورد نتيجه مسابقه ديروز خاطر نشان كرد: فكر مي كنم هر دو تيم در آينده ميتوانند از اين يك امتياز استفاده كنند.
ايران كه اكنون با هفت امتياز بعد از تيمهاي كره جنوبي، عربستان و كره شمالي، در مكان چهارم گروه دوم مقدماتي جام جهاني در آسيا ايستاده، دو مسابقه ديگر در پيش دارد.
قطبي ادامه داد: ايران بايد اول مسابقه بعدي خود را مقابل امارات در خانه ببرد و بعد شانس خود را در سئول امتحان كند.
از سوي ديگر كره شمالي كه يك بازي بيشتر از ايران انجام داده يازده امتيازي است و در آخرين مسابقه خود بايد خارج از خانه به ديدار عربستان برود.
سرمربي تيم ملي فوتبال كره شمالي هم با تصديق اينكه هنوز امكان صعود ايران به جام جهاني وجود دارد، گفت، تيمش براي اطمينان از سفر به آفريقاي جنوبي بايد عربستان را شكست دهد.
كيم جونگ هون افزود: اگر عربستان را ببريم كه هيچ اما اگر شكست بخوريم بايد منتظر نتيجه مسابقه ديگر بمانيم.
تایید میشه!نقل قول:
مثل همیشه باید بریم پلی آف و حالشو ببریم
ببخشید مثل اینکه یادتون رفته زمان برانکو با همین ترکیب رده 17هم جهان بودیما....نقل قول:
انصافا ترکیب نسبت به زمان برانکو تغییر چندانی نداشت! افتضاح ترکیب چید.
بازيكنان تيم ملي فوتبال ايران اولين تمرين خود را بعد از تساوي مقابل كره شمالي، ساعت ۷صبح امروز (يكشنبه) در تهران انجام دادند.
به گزارش ايرنا، اعضاي تيم ملي فوتبال ايران بعد از هشت ساعت پرواز ساعت ۳بامداد امروز به تهران رسيدند و بعد از چند ساعت استراحت اولين تمرين خود را در محل كمپ تيمهاي ملي انجام دادند.
با توجه به اينكه بازيكنان با يك پرواز اختصاصي به ايران آمده و در هواپيما استراحت كرده بودند، اين تمرين بعد از چهار ساعت استراحت و راس ساعت ۷صبح انجام شد.
بازيكنان و اعضاي تيم ملي بعد از تمرين سبك امروز صبح، به منازل خود بازگشتند و قرار است مجددا فردا قبل از ساعت ۱۲به اردوي تيم ملحق شوند.
تمرينات بازيكنان تيم ملي ايران از فردا بعدازظهر مجددا آغاز ميشود تا خود را براي بازي روز چهارشنبه مقابل امارات آماده كنند.
تيم ملي ايران روز گذشته در چارچوب مسابقات مقدماتي جام جهاني ۲۰۱۰ آفريقاي جنوبي مقابل كره شمالي به تساوي بدون گل رسيد.