آقا منم همین جا گیر کردم. کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
Printable View
آقا منم همین جا گیر کردم. کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
نقل قول:
داداش دنیای بدی شده کسی به داد آدم نمیرسه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی کردم ولی جدآ تنها جالبیش اینه که حتی 1 نفر نمیتونه راه حلی داشته باشه واسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز میدونی مشکل شما چیه؟نقل قول:
شما از trainer استفاده کردی واسه همین این اتفاقهای خشکل میوفته!!!!!
جهت اطلاعتون هم اگه save خیلی قدیمیتر از این که trainer در اون استفاده نشده نداری باید بازی رو از اول بازی کنی... همین....
من هم trainer استفاده کردم و وقتی دیدم این مشکل واسش پیش میاد دیگه استفاده نکردم...
حتی میتونم بگم که شما چه trainer استفاده کردی!!!!:46::46:
trainer kelsat بوده...
عزیز من بازیو بدون ترینر میرفتم این جا این مشکل واسم پیش اومد بعد patch1.1 ریختم با کرک جدید ولی حل نشد بعد ترینر امتحان کردم شاید فرجی بشه نشد فعلا هم گیرم ترینر هم cheat happens بود:31:(تازه این عکس هم ماله زمانیه که از ترینر استفاده نکردم):10:نقل قول:
خوب پس با این حساب شما باید بازی رو از اول بازی کنید...نقل قول:
ببینم شاید save های بازی رو داشتم و واستون آپ کردم...
فقط بگید من مطمئن بشم که شما الان همون جایی هستید که برای بار دوم به Intensive Treatment اومدید و دنبال scarecrow دارید میرید؟
منظورم بعد از اونجایی که چند تا از این زندانی ها رو میزنید و روی اون ستونهایی که به دیوار هستند بخاطر اینکه بمب گذاری شدند نمیتونید برید؟
دمت گرم دادا این بار دومی هست که اون یارو گنده که چشماش نور داره هست قبل از رسیدن به این جا هم باید یک سری اسکلتو بزنیم .:11:
عزیز یک کمی واضح تر میگی؟نقل قول:
فقط TAB ببین کجای نقشه بودی؟
ببین یکی از این دوتا رو تست کن...
کد:http://rapidshare.com/files/414052639/Saves.rar
برای ییو این فایل ها کافی نیست باید پوشه xlive هم بدی تو این ادرس هست.
C:\Documents and Settings\mehrad\Local Settings\Application Data\Microsoft
(در ضمن من قسمت arkham mantion هستم)
مطمئنی؟نقل قول:
چک کردی؟
من روی سیستم دیگه ای چک نکرده بودم...
حالا اینم خدمتت...
:10::10:کد:http://rapidshare.com/files/414063099/Xlive.rar
کمک کنید لطفا . من نمیتونم بازی رو اجرا کنم چون مینویسه BAAgame.exe not found