سلام.من تصميم كرفتم smc 7901braa2 بخرم.تاييدش ميكنيد؟
Printable View
سلام.من تصميم كرفتم smc 7901braa2 بخرم.تاييدش ميكنيد؟
من 45 گرفتم دوست عزیز.نقل قول:
-------------
چند تا سوال داشتم
1- من از آسیاتک گرفتم.وقتی 192.168.1.1 رو میزنم یه سری تنظیمات میاد.لازم به دستکاری هست یه نه؟
2-نمیشه کاری کرد که وقتی pc رو ریست میکنی اوتمات خودش وصل بشه؟چون من هر سری میرم تو کانکشن و کانکت رو باید بزنی.
3- و اما اه یه مشکا بد برخورد کردم.مودمم با lan وصل نمیشه.الانم با usb وصلم.lan رو هم از cd مادربوردم نصب کردم.ولی چیزی نشون نمیده.رو یه pc دیگه تست کردم جواب داد.مادربوردم epox 9npa هست.
ممنون میشم کمکم کنین
مودم من tp-link 8811 هستش از زمانی که خریدم وقتی مودم رو روشن میکنم ویندوز پشت سر هم این پیغام رو میده مشکلش چیه ?
Windows-system eror
there is an ip address conflict with another system on the network
این ارور برای اینه که ای پی شما با کسی دیگه یکی شدهنقل قول:
و برای رفع ان توي تنظيمات کانکشن Internet Protocol (TCP/Ip) را غير فعال کنه تيک اش رو بردار
میتونی کاری کنی به طور اتومات خودش همیشه وصل باشه.نقل قول:
توی اون تنظیمات که میگی دستکاریش میخاستی بکنی یه جا هست واسه وارد کردن یوزر و پسورد.
اون دو تا رو وارد کن اونجا.
از اون به بعد همیشه اتومات وصلی.ولی توصیه نمیکنم !
منم اون جوری وصل بودم ولی از وقتی کانکشن ساختم هیچ وقت دیسی ندارم.:46:
غیر از اون تنظیمات خاص دیگه ای که نداره؟
دربازه مادربوردم نمیتونی کمکی بکنی؟نصب میکنم این پیغام رو میده THIS DEVICE CANNOT START (CODE 10
فکر کنم باید برم یه کارت lan بخرم
سلام دوستا من یک مودم linksys wag54g وایرلس دارم که پورت های لن اون از کار افتاده میخواستم بدونم که راهی برای درست کرن ان هست من تو چند تا سایت خارجی دیدم که با عوض کرد ن چند تا خازن درست میشه میخواستم بدونم کسی در این مورد اطلاعاتی داره یا نه
مثل اینکه انجا همه از من بوق ترن که جواب نمیدن
دوست من اینکار تخصصی هست .. شما باید ببری نمایندگشی درست کنن .... تو پاساژ پایتخت فروشگاه سازگار شبکه نمایندگی لینک سیز هست ... زنگ بزن بپرس دقیق .نقل قول:
دوست عزیز من SMC Wireless دارم. به نظر من مودم های SMC مودم های خوب و بی دردسرین. من توی این 1 ماهی که داشتم کاملا راضیم. ضمن اینکه شرکت معتبر ساخت سیستم گارانتیشون کرده و البته با قیمت مناسب :46:نقل قول:
جای تعجبه که توی این تاپیک اسمی از SMC برده نشده :18: