مرسینقل قول:
من الان قصد خرید 32 gig رو دارم
2 تا سوال دارم:
1- ایپادی که تو بازار هست جیلبرک شده؟
2- تو موقع خریدش به چی توجه کنم؟
Printable View
مرسینقل قول:
من الان قصد خرید 32 gig رو دارم
2 تا سوال دارم:
1- ایپادی که تو بازار هست جیلبرک شده؟
2- تو موقع خریدش به چی توجه کنم؟
جدی...نقل قول:
خودش وایرلس نداره ولی فکر کنم بتونه جور کنه.....
این اموزش ساخت اکونت فکر کنم قدیمی باشه رفیقم میگه شماره کارت میخواد که ازت پول کم کنه و گزینه none دیگه وجود نداره!!!!
راستی اموزش جیلبرک کردن رو میتونی برام گیر بیاری؟
دستت طلا...
آموزش به روزه اکانت ساختن:
آموزش جیلبریک کردن ۳.۱.۲ برای آیفون که آیپاد هم فرقی نداره:کد:http://www.------------/forums/thread8153.html
کد:http://www.------------/forums/thread7430.html
سلام دوستان
شما واسه بازی کردن ipod touch رو پیشنهاد میکنید یا psp رو؟چرا؟
نقل قول:
این بحث بار ها و بار ها تکرار شده و حرف های زیادی سرش هست ...
پی اس پی صرفا یک کنسول بازی هست و تمرکز اصلیش روی بازی ها و ... هست اما ایپادتاچ با اینکه بازی های فوق العاده ای داره و هر روز بازی هاش قوی تر میشن و حتی بعضی از بازی هاش هم از پی اس پی بهتر هستند اما تمرکز اصلیش رو برنامه ها و موسیقی و اینترنت هست ! ...
اگر شما فقط برای بازی میخواین یه کدوم از این هارو بگیرید مسلما پی اس پی بهتره چون راحت تر میشه باهاش بازی کرد و صفحش بزرگتر هست و ... اما در کنار بازی موسیقی و فیلم و برنامه های گوناگون و اینترنت و ... رو میخواید ایپادتاچ بگیرید با اینکه پی اس پی میتونه موسیقی هم پخش کنه اما ایپادتاچ تمرکز بیشتری رو این موضوع داره و امکانات بیشتری توی پخش موسیقی داره ! جدا از برنامه ها و ...
نقل قول:
1:خیر خودتون باید جیلبرک کنید
2: باید پلمپ باشه که بالا سمت چپ یه فلشی هست که از روی اون باید پلاستیک رو جعبه رو باز کنید !
3:اگه نسل 3 میخواید بگیرید در پشت پایین باکس ایپاد تاچ توجه داشته باشید که نام ایتونز 9 و فریمور 3.1 درج شده باشه !!!
آخه یه چیزیم میخوام که تو جیب جا بشه، psp یه کم گنده س
خوب دیگه میمونه نیاز خودتون که کدوم رو نیاز دارید و رو کدوم موارد متمرکز هستید با توجه به اون یه کدوم رو انتخاب بکنید ! ...
بنظر من ایپاد تاچ چیز خیلی خوبی هست برای بازی ولی نه فقط بازی ! ... در کنارش موسیقی و فیلم و برنامه و ... رو هم اضافه کنید ! ...
دوستان قیمت 3g
32 گیگ رو میشه لطف کنید ..
سبز باشین ...
310!!!!پاساژ پایتخت(تهران)نقل قول:
4-5 تومان بالا پایین!!!