من تصور ميكنم مشكل ماشين شما هنوز رفع نشده و اون دياك زدن چندان حرفه اي و اصولي نبوده.
تجربه كاري من ميگه كه اكثريت كساني كه داراي تنظيم موتور هستن و دياك ميزنن سواد و تجربه كافي براي اين كار رو ندارن و صرفا با خريد يه سيستم تنظيم موتور و يه دوره كوتاه ابتدايي و آموزش اوليه( بدون اينكه مباني دقيق و درست و علمي اون رو بدونن) وارد بازار كار ميشن و حالا چقدر مشكل بوجود بياد ديگه معلوم نيست.
بارها و بارها افرادي ميان و درخواست نصب آگهي افتتاح تنظيم موتور خودشون رو در فروشگاه ميكنن كه البته من هم انجام ميدم منتها بعد از چندتا سوال و جواب ساده از اون شخص و يا تجربه مشتريها كه با اون داشتن متوجه ميشم اين كاره نيست.
در طي تمام اين مدت تنها يك نفر رو ديدم كه واقعا وارد بوده و هر كاري انجام داده درست و دقيق بود و مشكل رفع شده. و البته خودش هم ميگفت كه درصد زيادي از مشكلات خودروهاي جديد بخاطر برنامه و اشتباهاتي برنامه اي و به اصطلاح خطا در برنامه يا همان Error رخ ميده كه بايد پيدا، و رفع بشه و گاهي هم برنامه جديد جايگزين كرده و آپ ديت كنن كه البته كمتر كسي اين كار رو ميكنه.
فكر ميكنم بايد اول با پرس و جو بگرديد و از كساني كه به تنظيم موتور مراجعه كردن بپرسيد كه چه نتيجه اي گرفتن و اگر خوب بوده اون تنظيم موتور كجاست؟ توي اين صنف هم مثل همه اصناف ديگه خوب و بد و ضعيف و قوي وجود داره.