شما توي كامپيوترتون از يه برنامه به نام hearte استقاده مي كنين كه كارش ساختن قلبه.اون جمله رو هم اون برنامه مياره اونجا ميذاره.و ربطي هم به دي سي شدنت نداره.نقل قول:
نوشته شده توسط royaye_talkh55
Printable View
شما توي كامپيوترتون از يه برنامه به نام hearte استقاده مي كنين كه كارش ساختن قلبه.اون جمله رو هم اون برنامه مياره اونجا ميذاره.و ربطي هم به دي سي شدنت نداره.نقل قول:
نوشته شده توسط royaye_talkh55
يكي از دوستام مي گفت كه ميشه تو ياهو اي دي سه كلمه اي ساخت.من هم باورم نمي شد چون ياهو اين اجازه رو به هيچكي نمي ده.مي خواستم بدونم واقعيت داره يا نه؟
من یه مشکل با کنفرانس یاهو مسنجر دارم...
البته می تونم از ((Call)) استفاده کنم ، منتها چون اکثرا با استفاده از این گزینه صدا خوب نیست ؛ می خوام از کنفرانس استفاده کنم ، ولی در کنفرانس صدام نمیره ( در صورتی که با Call صدا میره!!! )
نمی دنم چرا اینجوریه؟؟؟ تا اونجایی که یادم می یاد در ورژن 7 یاهو این مشکلو نداشتم ولی با ورژن 7.5 و 8 این مشکلو دارم ( البته الآن ورژن 8 رو دارم )
خیلی خیلی...ممنون می شم اگه کمکم کنید
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط cyrus_achamenian
نسخه 8 آزمایشی و ممکنه برخی از مشگلات براش پیش بیاد اگر توی قسمتهای دیگه با ویس مشگل داری کارتت رو عوض کن منظورم آی اس پیه
ایران سیتی
من ندیدم اگه باشه شاید از قبل که اونم باز احتمالش بسیار کمه
رویای تلخ
ایران سیتی یک توضیحی داد و کاملترش به این صورته که اون مشگلی نیست شما وقتی مسنجرت بازه و بعد هر برنامه ای رو که باز کنی نوشته مربوط به اون برنامه میره بالای مسنجر و مشگلی نیست
موفق باشید
دوستان مي خواستم ببينم اين نسخه اي كه تو سايت يا هست و خيلي سايتا فينال ورژن عرفي كردن درسته يانه ؟
ممنون عزيز بايت كمكتنقل قول:
شما توي كامپيوترتون از يه برنامه به نام hearte استقاده مي كنين كه كارش ساختن قلبه.اون جمله رو هم اون برنامه مياره اونجا ميذاره.و ربطي هم به دي سي شدنت نداره.
Bulldogs-Godfather-Final
یکی از بوتر های پر قدرت
تا 500 آیدی لوگین
با فرمت آیدی:پس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
D4rk3st-Kill4z-M4ss4c3
یک بوتر با گزینه های بسیار جالب و قوی
از یک تا 1000 آیدی لوگین
و با سرعت خوب در دیسی کردن
D4rkH3ll
این بوتر علاوه بر آپشن های قوی دیگه که داره برای زدن چند کلاینت مثل الیت .یازک و چت2 هم گزینه بوت را دارا ست
DarkBoot
مولتی بوت لوگین با 5 آپشن بوت