دوست عزیز در کل اگه بخواهیم ویندوز موبایل رو با مکینتاش مقایسه کنیم تو سرعت مکینتاش حرف اول رو میزنه.ولی شما باید مشخص کنید که چه انتظاراتی از یک گوشی دارید با توجه به اینکه اکسپریا cpu528mhz و ram256mb و rom512mb داره معلوم میکنه که اکثر برنامه های حجیم رو میتونه بدون وقفه اجرا کنه و مشکلی نداره یه ذره تنبلی تو پاکت پیسیها برمیگرده به سیستم عامل ویندوز موبایل و در کل این تنبلی در مقابل سیستم عامل مکینتاش خودشو معلوم میکنه. که به نظر من این تنبلی رو میشه باهاش کنار اومد.
من خودم از ایفون خوشم میاد ولی به خاطر حجم مموری کمی که داره(البته 16gb برای من کمه) و یسکی هم بخاطر ضرری که کلا موبایلها دارند.رفتم یه دونه ipod touch 2g 32gb خریدم تو همه موارد ایپاد تاچ و ایفون مثل هم هستند بجز اینکه ایپاد سیم کارت نمیخوره و دوربین نداره و gprs و .ولی در cpu و اندازه lcd و سیستم عامل و... کلا شبیه هم هستند.
بعنوان کاربری که هم از اکسپریا استفاده میکنم و هم از ایپاد تاچ که شبیه ایفون هست چند نکته میگم که شاید لازم باشه:
اگه جلوی خودم یه دونه اکسپریا و یه دونه ایفون بزارند من همون اکسپریا رو برمیدارم چون میدونم که سیستم عامل ویندوز موبایل تو ایران جاش افتاده.این رو هم بدون که راحتی استفاده مهمترین خصوصیت انتخاب سیستم عامل حساب میشه که این راحتی اول تو سیمبین وجود داره و بعدا تو ویندوز موبایل.تنوع تو نرم افزارهای ویندوز موبایل به وضوح بیشتر از مکینتاشه بخصوص تو کشوری مثل ایران.در مورد ایفون همین مثال برنامه itunes را میتونم بزنم که خیلیها رو ناراضی میکنه چون کار کردن بعضی موقعها واقعا تو ذوق ادم میزنه و اعصاب خورد کنه.البته برای بعضی ها مثل خودم کار کردن با برنامه itunes ایفون یه نوع جذابیت داره ولی برای بعضی ها هم که گفتم نمیتونه گزینه خوبی باشه.حتی مثاله بلوتوث ایفون همچنین در هاله ای از ابهام مونده و بسیاری از کاربران رو ناراضی میکنه.قضیه جیلبریک و نصب نرم افزارهای جدید با توجه به اینکه مکینتاش ایران رو تحریم کرده خود نیز تاثیر داره.
در مورد سرعت و تاچ بودن باز هم میگم هیچ گوشی فعلا نمیتونه به پای ایفون برسه.من خودم از 32gb حدود 15gb فیلم ریختم توش و حدود 5gb عکس و کمی نرم افزار و... تا 25gb این ایپاد تاچ رو پر کرده ام ولی مثل اینکه هیچی توش نریختی و به هیچ وجه تو سرعتش تاثیر نذاشته.ولی این کار رو روی هر دستگاه دیگه انجام بدی ممکنه اورژانسی بشه:31:
همچنین تا بحال گوشی ندیده ام که auto rotate اون مثل ایفون عملکرد عالی و باهوشی داشته باشه.:20:
در مورد پاکت پیسی هم بگم که توی ویندوز موبایلها موجود تو بازار بهترینهای کیبورد دار :اکسپریا و تاچ pro هستند و بهترینهای بدون کیبورد هم :تاچ hd و امنیا و diamond که فعلا حرف اول رو میزنند.
در کل از نظر من تو کشوری بخصوص ایران پاکت پیسی رو بیخیال بشی و بری ایفون بگیری نمیتونه به نحو احسن راضیت کنه.پس همون پاکت پیسی گزینه خوبی میتونه باشه.
موفق باشی.