سلام! الان چند ساعتی می شه که این k850 من وقتی می خوام روشنش کنم روی تصویر sony ericsson گیر می کنه و همینجوری می مونه! هر کاری کردم درست نشد! اگه میشه راهنمایی کنید
Printable View
سلام! الان چند ساعتی می شه که این k850 من وقتی می خوام روشنش کنم روی تصویر sony ericsson گیر می کنه و همینجوری می مونه! هر کاری کردم درست نشد! اگه میشه راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
گرفتم ولی به خدا که هیچ یک از عکسهاش با هر تنظیم و تحت هر شرایطی به پای ک850 نمیرسه
من هم حرف این دوست عزیزمون رو تائید میکنم. و عکسهایی با گوشی n82 گرفتم که به پای k850 نمیرسه.ولی حیف که اینترنتم با زغال سنگ کار میکنه و نمیتونم آپلود کنم.و این رو هم بگم که در صورتی کیفیت عکس ها خوب میشه که درایور مناسب نصب کنید. و دوربین را مطابق با شرایط تنظیم کنید.
سلامنقل قول:
اگر بعد از تغییر فایلهای سیستمی با a2 uploader اینجوری شده که باید باطری را remove کنید. و اگر نمیشه احتمالا باید customize را دوباره بریزید
دوست عزیز شما باطری و مموری رو دربیارین و بعد از یه مدت فقط باطی رو رو گوشی بزارین اگه نشدنقل قول:
دباره یاطری رو در بیار و بزار روش ( بدون مموری) قبل از روشن کنی چند لحظه دکمه c رو نگه دار و تا کامل روشن
نشده دست از روی دکمه بر ندار ببین چیمیشه اگه نشد با دکمه ( برگشت ) امتحان کن
اگه دیگه نشد ................
من راه دیگهی بغیر از فلش به فکرم نمیرسه:10:
نقل قول:
باید فلش کنی
خیلی ممنون از راهنماییهاتون! الان همه رو تست می زنم ولی باید بگم من هیچ هکی روی گوشی انجام ندادم و این مشکلات ناشی از a2 uploader نیست!
با این روش هایی که شما گفتین بعضی اوقات به صورت شانسی گوشی روشن می شه و بعد از 10 دقیقه خاموش می شه و از دوباره همون مشکل پیش میاد!نقل قول:
برای فلش: من a2 uploader رو دارم فقط شما اگه میشه فایل های مورد نیاز برای فلش رو معرفی کنید و یه راهنمایی کوچیک کنید!
راستی من w810 رو وقتی هک می کردم وقتی خاموش بود c رو می گرفتم، تو این وقتی روشنه باید c رو بگیری یا وقتی خاموشه>
سلام:46:.نقل قول:
من k850 دارم و خيلی دلم ميخواست که بهترين دوربين بود:13:،
تا ما هم نرفته و گوشيمون رو عوض نکرديم،
لطفاً يه مقدار بيشتر توضيح بديد که عکسای k850 چطوری و از چه نظر n82 بهتره:5:؟
متشکرم.
سلامنقل قول:
اگر به اين صورت قرار بديد ديگه عکس رو نشون نميده!
منو>تنظيم ها>عمومی>رويدادهای جديد>منوی فعاليت
سلام به دوستان عزيز
من ميخوام براي k850 يه رم 4گيگ بخرم. بنظرتوم m2 بخرم يا micro sd?
كدومش سرعتش بالاتره؟؟؟