کسی اطلاعی نداشت؟نقل قول:
Printable View
کسی اطلاعی نداشت؟نقل قول:
سلام
ما يه هارد 250 ترنسند داريم ، با برنامه Acronis از قسمت ADD NEW DISK رفتيم هارد رو انتخاب كرديم و بعد يه دو سه تا NEXT زديم و سيستم رفت تو حالت REBOOT و بعد كه ويندوز بالا اومد ديگه هارد رو تو هيچ سيستمي نمايش نميده ! و فقط تو خود برنامه اسمش رو مينويسه حالا نظرتون در اين موضوع چيه ؟
شما پارتشین بندی کنید دوباره
خب دوباره پارتيشن بندي كنم يعني هارد رو نمايش ميده ؟ آخه تو هيچ سيستمي هارد رو نمايش نميده ! منظورتون هارد رو دوباره پارتيشن بندي كنم ؟ آخه اصلا نمايش نميده كه بخوام پارتيشن بندي كنم ! بعد اطلاعات هاردم پاك ميشه !؟نقل قول:
اگه ميشه يكم بيشتر توضيح بديد.
سلام
من یه هارد اکسترنال transcend storejet 35t گرفتم، وقتی در نرم افزار کریستال چک می کنم، سرعت انتقال اطلاعات رو حدود 40 مگابایت میگه، تو دفتر چشم همینو نوشته، ولی وقتی از هارد خودم به هارد اکسترنال اطلاعات رو منتقل میکنم حداکثر 20 مگابایت در ثانیه است، یعنی برای هر گیگ یک دقیقه،
وقتی هارد اکسترنال رو خریدم فرمت fat بود که من فرمتش کردم به ntfs .
در ضمن وقتی از دیویدی رایتر فایل منتقل می کنم سرعت بیشتر از 10 مگ نمیشه.
اگر کسی می دونه علت چیه لطفا کمک کنه..ممنون
سلام دوستان عزیز
متاسفانه چند روزیه که سیستم من مشکلی داره میخواستم هر کسی چیزی میدونه کمکم بکنه
راستش هاردم مدتی بهم ریخته بود تا اینکه بردمش و هارد به هارد کردم و مقداری از اطلاعاتم رو برداشتم تا ویندوز جدید بریزم روش وقتی که خواستم درایو سی رو فرمت کنم تا ویندوز جدید روش بذارم متوجه شدم که فقط یک درایو نشون میده!!! یعنی بقیه ی درایوها رو نداشتم و الانم ندارم. یعنی فقط درایو سی رو دارم. حتی الانم خواستم با رم ریدر کارت مموری بذارم روش و عکسهاشو در بیارم ولی اون درایو رو هم نخوند!! خواستم ببینم دوستان عزیز چه پیشنهادی دارن.
خیلی تشکر
موفق باشید
سلام دوستان،من یه هارد اکسترنال WD دارم که 320 هست ، این هارد در اثر ضربه یا هر چیز دیگه ای که خودمم درست نمی دونم دیگه هیچ اطلاعاتی رو نشون نمی ده،البته هارد فعالیت می کرد ولی کارکرد PC کند می شد در هنگام وصل بودن به Pc هارد Detect میشد وارد درایو هارد نمی تونستین بشین و پیغام فرمت میداد،خلاصه سعی کردم اطلاعاتی که خیلی برام ارزش داره رو Recovery کنم،ولی از شانس بدم دیگه هارد هم Detect نشد،یعنی الان هارد چراغش روشن میشه و صدای موتور داخلش میاد ولی pc یا laptop هیچ کدوم این هارد رو نمی شناختند،این هارد گارانتی سازگار هست،هارد رو برای همون گارانتی بردم،اونا گفتن مشکل از هارد هست و براتون تعویض می کنیم ولی اطلاعات رو اگر بخواین بر گردونین 150 تا 200 هزار تومن می گیرن،خلاصه منم قبول کردم چون اطلاعات روش برام خیلی ارزش داره.
حالا سوالم از دوستان اینه که،هارد اکسترنالی که دیگه Detect حتی نمیشه آیا امیدی به بازگردوندن اطلاعات روش هست؟چند درصد احتمال داره اطلاعاتم سالم بر گرده؟ اگر گاران تی نتونه اطلاعات رو برام برگردونه آیا جایی هست که به صورت تحصصی بتونه اطلاعاتم رو زنده کنه؟چون گارانتی می گفت اگر هارد رو به افرادی غیر از خود گارانتی بسپرم دیگه گارانتیش هم از بین می ره و عملا هم هارد رو از دست داده بودم و هم اطلاعات رو،ممنون میشم دوستان راهنماییم کنین:11:
بچه ها کمک 1.5 ترابایت اطلاعاتم در خطره چند روز پیش داشتم یکی از درایوهاس هارد 1.5 ترای خودم را چک دیسک میکردم که بعد از ان مرتبا پیغام disk failure را ویندوز بعد از هر بار اجرا به من میداد که من گفتم شاید با تعویض کابلها مشکلم حل بشه کابلها را از هار 1.5 جدا کردم و 1 تا 2 روز هم وصل نکردم وبدون اون کار میکردم تا امروز وصلش کردم ودیدم درایوهای پیشی که روی هارد بوده را نمیشناسه و missing زده و هارد را با نام dis1 میشناسه ولی invalid میشناسه روی reactive هم کلیک میکنم اتفاقی نمیفته و ارور میده و یک گزینه conver to basic disk هم که فایلامو پاک میکنه روی گزینه های درایوهای پیشی هم که کلیک میکنم پیشنهاد چک دیسک میده ولی درایوی وجود نداره تا چک دیسک کنم تو رو خدا کمکم کنید اخه 1.5 ترا حیفه به خدا
کد:http://www1.upic.ir/images/nw0bo6hszdbg3pzudn4z.jpg
سلام من هارد اکسترنال Western Digital My Book Elite 1 TB خریده ام. میخواستم بدونم چجوری ازش مراقبت کنم که عمرش طولانی تر بشه. مثلا عمودی بزارمش یا افقی؟ البته شرکت سازنده اش پیشنهاد عمودی داده ولی اگه عمودی بزارمش امکان تکان خوردن یا افتادنش خیلی زیاده برای همین من افقی گذاشتمش آیا مشکل خاصی پیش میاره؟
همچنین کجای میز کامپیوتر بزارمش بهتره؟ میز کامپیوتر من چون جای اضافی زیادی نداره من هارد رو بین اسپیکر (SUB) و مانیتور قرار داده ام. آیا امواج مانیتور و اسپیکر روش تاثیر میزاره؟ آخه خیلی می ترسم زود خرابش کنه.
اگه ممکنه زود راهنمایی ام کنین. اگه نکات مفید دیگه ای برای افزایش طول عمر هارد اکسترنال سراغ دارین که من به ذهنم نرسیده لطفا بگین. مرسی
درود بر همه دوستان.نقل قول:
ابتدا با عرض معذرت از همه دوستان که در این تاپیک به سوالاتشون دیر پاسخ داده میشه.
بنده مدت زیادی نمیتونم به کامپیوتر و اینترنت دسترسی داشته باشم...
اگر از سوالات دوستان پاسخی ناقص مونده ببخشید.
و شما رجوع کنید به صندوق پیام خصوصی.