نقل قول:
اوه اینقدر توش شخصیت داره و به همشون پرداخته که اصلا قابل مقایسه با ناروتو فکر نکنم باشه
چی بگم ناروتو به نظرم بازم بیشتر از ایناست ولی زیاد بهشون نپرداخته کیشیموتو.:13:
نقل قول:
حرف من هم همینه که ما پدر و مادر اکثر افراد رو دیدیم ولی کسایی مثل راکی لی ، تن تن یا ساکورا هیچ نوع گذشته ای ندارن...........حالا راک لی یه کم گذشته داره و لی ساکورا با اون نقش پررنگش ( به عنوان مثلث عشقی ) چرا هیچ وقت حرفی از گذشتش زده نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه مگه میشه شخصیت به این مهمی کیشیموتو چیزی دربارش نداشته باشه؟؟:13:به نظر من که یه کاسه ای زیر نیمکاسش هست.نمیدونم چرا همیشه یه حسی بهم میگه شاید با ناروتو فامیل باشه؟؟:5:
نقل قول:
آهنگ ها آغازین و پایانی انیمه هم که در جایی خودش خیلی خوب کار شده و با موضوع اون سری انیمه کاملا هم خونی داره............
داغ دلمو تازه کردین خیلی وقته نشنیدم.:19:
نقل قول:
یادتونه که قرار بود اون پیغام جیرایا رو رمز گشایی کنن و مربوط می شد به یه کتاب که دست کاکاشی بود............
مرسی.:8:
نقل قول:
مطمئنم.اگه یادتون باشه سوناده ماموریت رمز گشائی رو به شیکامارو داده بود اونم بعد ازکلی گشتن به ناروتو نشونش دادوناروتویه علامت توش دید که فقط جیرایا اونو اونجوری مینوشت.بعد ازکلی گشتن فهمیدن این علامت فقط تو آخرین کتاب جیرایا (همون که وقتی کاکاشی بازش کرد نور ازتوش درمیومد!)اون کتاب هنوز منتشر نشده بود وفقط هم دست کاکاشی یه نسخش بود یهو کاکاشی پیداش شدو شروع کردن به خوندن صفحه هائی که جیزایا تورمز نوشته بود اولین جمله ای هم که کاکاشی بعد از کلی سرخ وسفید شدن خوند این بود(دوستت دارم)
نه بابا آخه شما فکر کنین همچین چیزی با عقل جور در میاد؟؟:41:
درسته که جیرایا منحرف بود ولی تو اون لحضه حساس قبل از مرگش مگه میشه همچین چیزی رو بگه؟؟یعنی به نظرتون منحرف بودنش تا این حد بوده که قبل از مرگشم اونم جلوی کسی به خطرناکی پین که میدونست ممکنه به کونوها حمله کنه بازم به فکر اون چیزا باشه؟؟
پیشنهاد میکنم بهتون یه بار دیگه از مانگا 405 تا 408 رو بخونین متوجه میشین که موضوع اون نبوده.اگه دقت کنین میبینین که 7 تا عدد جدا ازهمه که البته اولیش که مثل 9 هست ولی یه حرفه که جیرا دستخطش طوری بوده که مثل عدد 9 اون حرفو مینوشته.
پس با این حساب میمونه 6 تا عدد.مگه پین ها 6 تا نبودن؟؟خوب این یعنی چی؟؟؟
یعنی این که میخواسته بگه این 6 نفر توسط یه نفر یا یه چیزی کنترل میشن.این منطقی تر نیست؟؟:46:
نقل قول:
آره ولی نه به اندازه ساسکه..
من قبول ندارم که ساسوکه بیشتر از ناروتو سختی کشیده باشه.شما فقط بحث از دست دادن کل خاندانشو در نظر نگیرین.اون که فقط یه لحضه بود و یه شک که تموم شد.البته کم شکی نبوده ولی بالاخره تونست باهاش کنار بیاد.
نقل قول:
یه طرفش همه چی میدونه و یه طرفش خنگه؟
نه بابا اینطوری هام نیس هر طرفش یه کارایی هایی داره.کلا این شخصیتم جزو رموز داستانه.
نقل قول:
به نظرم تا الان از بیخود ترین نقشهاست ... فقط اومده تا جای سوناده رو برای جیرایا و اوروچیمارو ( ناروتو و ساسکه ) پر کنه همین.
این دیگه از اون حرفا بودا.یعنی چی که شخصیت بیخودیه؟؟:41:
من نمیدونم چرا شما همش طرف خالی لیوانو میبینین؟؟:13: