سلام آقا من فايورال رو آف كردم بازم همون پيغام رو داد وقتي آپديتش تكميل شده بود چيكار كنم؟نقل قول:
Printable View
سلام آقا من فايورال رو آف كردم بازم همون پيغام رو داد وقتي آپديتش تكميل شده بود چيكار كنم؟نقل قول:
اگه آپدیت تکمیل بشه که درون گوشی ریخته می شه و با یه ری استارت همه چیز تمومه! برای شما آپدیت ناقصه. می خوای فایل فلش رو جداگانه بگیر...نقل قول:
شاد و پیروز باشین :11:
با سلام به دوستان عزيز ، من يه مشكل با گوشي n70 دارم كه وقتي روشن ميشه يه صفحه ي سفيد مياره . شماره گيري ميكنه اما صفحه سفيد هستش و هيچي نشون نميده.
لطفا كمك كنين
احتمالا مشکل شما با مستر ریست برطرف می شه.نقل قول:
پیش از مستر ریست می بایست یه بک آپ با PCSuite تهیه کنین. اگر براتون مقدوره گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنین و فقط از Contacts و Notes و Messages و Callendar و پرونده های موجود در Phone Memory پشتیبان بگیرید. اگر براتون مقدور نبود، به هر تلاشی هست از پرونده هاتون یه پشتیبان تهیه کنین.
از کد #7370#* برای مستر ریست بهره بگیرین. اکنون از شما رمز می خواد که وارد می کننی و گوشی ریست می شه.
چنانچه نشد کد بدین یا رمز رو فراموش کرده بودین، گوشی رو خاموش کنین. دگمه های * و تماس ( سبز ) و شماره 3 و نیرو ( پاور ) رو نگه دارین تا بالا اومدن کامل گوشی ( نشان دو دست ) شکیبا باشین. بدون رمز گوشیتون مستر ریست شد!
انشالله که پیروز باشین :31: در ضمن، ورودتون رو به تالارهای گفتگوی پی30ورلد تبریک می گم. :46: انشالله مدیر شدنتون رو ببینم :11:
نوروزتان پیروز :10:
خيلي ممنونم. كارهايي رو كه گفتيد انجام ميدمنقل قول:
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
نقل قول:
اين مستر ريست كجاست؟ اين كد رو چطوري بايد استفاده كنم ؟ اگه ميشه بيشتر توضيح بديننقل قول:
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
:41:اين مستر ريست كجاست؟ اين كد رو چطوري بايد استفاده كنم ؟ اگه ميشه بيشتر توضيح بديننقل قول:
کد رو در همون صفحه نخست که میانبر برنامه ها قرار داره بایستی وارد بشه که برای شما سفیده. شما وقتی گوشی میاد بالا به حالت شماره گیری کد #7370#* رو بزن. بقیه اش رو هم که می دونی دیگه...نقل قول:
راستی چرا از هر پست 2 تا می زنی؟! :دی
شاد و پیروز باشین :10:
نوروزتان پیروز :11:
آقا نشد. همه ي كار هايي رو كه گفته بودي انجام دادم
مستر ریست سخت افزاری رو انجام بده. گوشی رو خاموش کن و سپس * و 3 و تماس رو بهمراه دگمه پاور نگه دار و واستا تا گوشی کامل روشن بشه.نقل قول:
شاد و پیروز باشین :11:
اين كار رو هم كردم بازم نشدنقل قول: