من یه بار این پست رو کاملتر نوشته بودم ولی متاسفانه برق رفت و هر چی نوشتم پاک شد و بخاطر اینکه وقت بسیار کمی دارم برای نوشتن ، مجبورم ایندفعه خلاصه تر بنویسم اگر چیزی از قلم افتاد شرمنده .
-------------------------------------------
نقل قول:
شما آخر کتاب اریک فن دنیکن رو بخونید ببینید که میخواد نظریه اش رو به زور خورد خواننده بده یا با سوالهای مهم تفکر خواننده رو به چالش میکشه :
در نسخه کتاب " موجوداتی از ماورای فضا " از اریک فن دنیکن که من دارم و البته فکر کنم اسم اصلیش " خدایان آنسوی فضا " هست قسمت انتهاییش رو بخونید .
فصل دوازدهم با عنوان سوالها و باز هم سوالها : ( اینجا از کتاب نقل قول می کنم )
آیا در طول هزاره های گذشته، علائم و نشانه های ظاهری سنت های کهن ، بصورتی اشتباه تعبیر و تفسیر شده اند ؟
آیا جهتی که ما در ابتدای امر برای تعبیر و تفسیر این نشانه ها انتخاب کرده بودیم اشتباه بوده است ؟
...
....( متن طولانی است )
نکته ای که وجود داره این ها در ظاهر سوال هستن . ولی اگر توجه کنید نویسنده در پس آنها باز هم هدفی دارد . اینکه به نویسنده بگوید دانسمندان قدیمی نظریات ناکارآمدی داده اند .
دوم اینکه من نمیگم ایشون همیشه اینطور رفتار میکنه.میگم در اکثر موارد (البته اگر در پست قبلیم این کلمه رو ذکر نکردم عذر میخوام.)
اگر فرصت داشتم مثال های بیشتری از کتابش میزدم که متوجه قضیه بشیم همه . گرچه میدونم اکثرا کتاب را خواندیم.
نقل قول:
ضمنا پست مربوط به "زندگی بدون آب و غذا " خیلی به این تاپیک مربوطه ، چطور فقط مربوط به پزشکیه ؟ مربوط به علم زیست شناسی ، فیزیولوژی و کلا علوم مرتبط با حیاته ...
مگه ما درباره حیات در کرات دیگه بحث نمی کنیم ؟ یا حیات در جاهای متروک مثل کویر ؟ ...
وقتیکه ما نمونه فردی رو می بینیم که بدون آب و غذا اینطور زنده وسالم در 82 سالگی نشسته و توی چشمهای ما نگاه می کنه نباید از خودمون بپرسیم که چرا ما همیشه شرط حیات در کرات دیگه رو با چیزهایی مثل آب ، اکسیژن ، دما ، غذا ، آتمسفر و ... محدود می کنیم؟ این محدودیتها بر کدام پایه علمی بنا شده اند ؟ ...
شاخه های دیگه علم هم همینطور ... اونها هم باید دوباره خودشون رو بررسی کنن ببینن کجا بدون دلیل حکم صادر کردند ...
قضیه شرط آب و اکسیژن و ... که حل شد و مشخص شد این شرط وجود نداره. ولی من احساس میکنم قصد شما از قرار دادن این پست چیزی دیگری بود. اینکه بگوئید دانشمندان کلاسیک ملاک خوبی برای علم نیستند . ولی لطف کنید مثال ها را متمرکز کنید . اینجا بحث پزشکی نداریم. اگر باستان شناسان را زیر سوال بردید در همان حیطه مثال بیاورید .
-----------------------------------
نقل قول:
بایاد آوری اینکه " اینجا دادگاه نیست " ; میخواستم بدونم بنده کی و کجا کدام " طرف مقابلم " رو متهم کردم؟؟؟
اگر هم منظورتون باستانشناسها باشند ; که اصلا بنده عرض کردم که " طرف مقابلی مابین هیچ محققی وجود نداره. طرف مقابل همه پژوهشگران در عرصه علم , ناشناخته ها هستند ".
پست شماره 1840 رو بادقت تمام بخونید.
من که متوجه نمیشم شما چرا اینطور بحث میکنید . حالا کلمه ی متهم رو ما بکار بردیم . یا مثال قاضی رو زدیم . شما حتما باید عین اون چیز رو تصور کنید . معلومه که اینجا دادگاه نیست .
فکر کنم از این به بعد باید از بکاربردن مثال در حرفهامون پرهیز کنیم وگرنه حبث 360 درجه عوض میشه !!
نقل قول:
برای " جواب دادن " به پرسشهای مربوط به باستان ; اذهان ملت ها باید " درگیر " بشه؟
اصلا باستان شناسها چه چیزی- و با چه مدرک درست و حسابی - راجع به اون عکس فضانورد گفته اند بفرمائید.
نقل قول:
به چشم.
باستانشناسی کلاسیک تا چند سال پیش برای هرکدام از امکنه زیر کاربرد همیشگی " معبد(!!!) " رو ذکر میکرد.
اما امروزه خود حضرات این گفته استادانشون رو نمی پذیرند ; چون میگند امکان نداره " در وسعتی به اندازه دور تا درور زمین " " یک عبادت واحد " در " معابد با شکل واحد " صورت بپذیره:
دو نکته :
1. من تخصصم باستان شناسی نیست .
2. من مدعی نیستم که باستان شناسان حقیقت رو میگن . بلکه شما مدعی هستید حرفهای امثال دانیکن حرفهای درستی میزنن .
با توجه به دو نکته بالا ممکنه شما راست بگید و باستان شناسا کشکی مسائل رو حل میکنن. ولی بحث اصلی پیرامون اون طرف قضیه یعنی آزاداندیشاست .
دوم در مورد مثالی که زدید . چندین سال پیش فیزیک کلاسک علم روز بود ، امروز شاگردان همان اساتید فیزیک مدرن رو جایگزینش کردند . اما هیج جا این گفته نشد که دانشمندان پیشین آدم های نادانی بودند !!
مثال شما هم تفاوتی نداره . دیروز یه چیزی گفتن و امروز کاملترش کردند و یا بر اثر یافته های جدید نتیجه ی بهتری گرفتند . اما ایا ربطی داشت به سوالی که من کردم ؟؟
من از شما مثالی میخوام که در حال حاضر باستان شناسان حرفی رو بدون دلیل و مدرک معتبر زده باشن و این حرف در مجامع علمی اعتبار داشته باشه . (بازم متذکر میشم که این بحث اصلی و محوری نیست و من فقط جهت اطلاع ازتون این درخواست رو کردم ).
--------------------------------
نقل قول:
DATAGOSTAR352 در این چند پست اخیر مسائل جالبی را مطرح کرد، و به همراه آن، اسم نویسنده کتاب، محققان و موسسات مختلف، که احتمالا به اینها میگویند مدارک و شواهد، نه تخیلات.
و عجیب آنکه دوستان محترم در این مواقع سکوت را ترجیح می دهند و همچنان به دنبال مدارک خیالی خودشان از کسانی مثل DATAGOSTAR352 هستند
احتمالا الان هم دارند یک دور دیگر تئوری توطئه را دوره می کنند
اینکه خود را نمونه منحصر به فردی در تمام عالم بدانیم اندیشه ای بی معناست و از خودمحوری بشر سرچشمه می گیرد.
باید عرض کنم که هر سکوتی نشانه ی ناتوانی در بحث نیست . خیلی از دوستان بخاطر این جو غیر علمی حاضر به ادامه بحث نیستند ... چون واقعا نمی شود . بالاخره هر چیزی به دستمان برسد و به نفعمان باشد تبدیل به مدرک می شود و در این میان کارشناس و دانشمند هم هر موقع به نفع ما حرف زدند ادم خوبی هستند (گاهی اوقات غیر کارشناسا هم اگه در جهت ما حرف بزنن ادم خوبین و آزاد اندیشن) و هر کی خارج از این حیطه بود کلاسیک لغب می گیره .
و اینکه خود را نمونه منحصر به فردی در تمام عالم بدانید واقعا اندیشه ای بی معناست ، از این جهت که در کره ی خاکی خودمان موجودات دارای شعور بسیارند .
نقل قول:
سعید جان خود ناسا رو چه کسی باید تایید کنه؟
شما که اخر نگفتی چطور ناسا رو زیر سوال میبری ... :31:
نقل قول:
3.تئوری توطئه خیلی علمی تر م منطقی تر و باور پذیرتر تئوری های هست که بعضی از دوستان مطرح میکنن
تئوری توطئه هر جا به نفع دوستان بود بله باور پذیره ... اگه یادتون باشه دربررسی سنگ های مریخی که فسیل و اهن و اسکلت ، دیده میشدند گفتم که این چه توطئه ای است اینقدر گاف میدن !! در حالی که گافشون هر بچه ای رو متوجه میکنه !! ولی فک کنم جوابی ندیدم بعدش (بجز قضیه عجله که اصلا قابل قبول نیست ... ناسا واسه یه عکس جوابگو نیست).
این فقط یه ترفند برای پوشاندن ضعف حرفهاییست که دوستان میزنند .
---------------------------------
تصور میکنم بحث رو داریم خارج میکنیم ... بهتره بحث هایی که مربوط به مبحث اصلی تاپیک نیستند رو ادامه نیدم .
(غلط های املائی را ببخشید ... )