من که مشکلی احساس نمیکنمنقل قول:
شاید باتری رو درست جا ندادی و شاید متاسفانه باتریت کهنه شده باشه و باد کرده باشه:41:
Printable View
من که مشکلی احساس نمیکنمنقل قول:
شاید باتری رو درست جا ندادی و شاید متاسفانه باتریت کهنه شده باشه و باد کرده باشه:41:
به والله قسم در باتری خوب میبنده!!دکمه ها هیچ مشکلی ندارن!!قسمت مسیجینگ گوشی مشکل داره و در فریم ویر بعدی حله ان73 همینطوری بود!!به والله قسمت چرخان هرگز خراب نمیشه!!دیروز بند کیف مخملی گوشی پاره شد و گوشی افتاد زمین!!هیچیش نشد!!اما از همین ارتفاع 2600 عموی بنده که اتفاقا یک گوشی ساده و خر کار هست افتاد زمین ال سی دیش به رحمت ایزدی پیوست!!!ان73 یکی از کاربران سایت پرشین تولز رنگها رو در هم میریزونه!!یعنی اینکه مثل نقاشی ابرنگی که اب بریزی روی نقاشی رنگهای ال سی دی ان73 ایشون اینطوری شده!!بیچاره باید بره ال سی دی عوض کنه!!اما 5700 من و دی جی ممل چندین بار لغت خورده و افتاده زمین ولی انگار نه انگار!!میام دورت بگردم میگی گشتن نداره...تو میدونی همیشه..!!!ببخشید قاطی کردم زدم تیریپ خوانندگی!!!:8::8:نقل قول:
حمید بی 91 جان شما این قدر از این نرم افزارهای 9.1 به خورد این گوشی ندید!!گوشی رو بدون مموری روشن کنید و در لحظه ای که دکمه ی روشن شدن رو میزنید سه دکمه ی سبز و ستاره و3 رو نگه دارید و تا روشن شدن کامل گوشی این سه دکمه رو نگه دارید!دقت کنید که دستتون حتما روی این سه دکمه باشه!!اگه عمل نکرد دوباره امتحان کنید!!در صورتی که گوشی درست نشد گوشی رو خاموش کنید و سپس شارژر گوشی رو به برق بزنید!!ممکنه بدلیل ضعیف شدن باتری قدرت کافی به سی پی یوی گوشی نرسه!نگران نباشید مشکل نرم افزاریه و حل میشه!!
براي خاموش كردن گوشي چطوري عمل كنم؟اشكال نداره كه در اون حالت باتري رو در بيارم؟نقل قول:
اون 3 تا دكمه رو همزمان فشار دادم درست شد.
خيلي ممنون rainysky گرامي:11:
به قول هيچكس : خوب منم همينطورنقل قول:
يه مدل تائيد جديده :31:
ایول پس به هیچکس پیشنهاد کنیم که 5700 بگیره(چه ربطی داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ببخشید بچه ها امشب یه کم اسکل شدم
راستی الان قیمت 5700 چنده؟ لطفا دقیق بگین
نه بابانقل قول:
اين جوي بشه كه من ميميرم
نه بهش نگو يه وقت 5700 خز ميشهنقل قول:
قزوين دو و ور 270 هست
والا متاسفانه گرون شده بین 295 الی 300نقل قول: