با سلام خدمت دوستان
من یه سوال داشتم درباره درخواست معافیت تحصیلی
مگه دانشگاه درخواست معافیت تحصیلی را صادر نمیکنه ؟ پس چرا برا من صادر نشده؟ منو راهنمایی کنید
با سلام خدمت دوستان
من یه سوال داشتم درباره درخواست معافیت تحصیلی
مگه دانشگاه درخواست معافیت تحصیلی را صادر نمیکنه ؟ پس چرا برا من صادر نشده؟ منو راهنمایی کنید
اگه غيبت خورده باشي بازم راهي هست.نقل قول:
من داداشم غيبت داشت و دانشگاه قبول شد. رفت تهران و نظام وظيفه يه فرمي براش نوشتن و گفتن مي شه بري دانشگاه. زياد نگران نباش...
راستي دوستان من متولد 1 مهر 70 هستم. الآن رفتم پليس+10 گفت بايد دفترجه بفرستي!!!
نقل قول:
سلام.
بله دانشگاه باید صادر کنه. اگه برای شما رو صادر نکردن تقصیره دانشگاهه . باید صادر میکرد. خودت برو دنبالش
.
سلام یه سوالی دارم ... من اسفند 70 هستم امسال کنکور دادم (89) هنوز هم که جوابش نیومده ... اگه قبول بشم یا نشم ... وضعیت خدمتم به چه صورته؟ ممنون میشم یکی کامل جواب بده ( گیج شدیم به خدا )
اصلا اسفند 70 به طور معمول کی باید اقدام کنه؟ و بین فرستادن دفترچه تا اعزام به خدمت چقدر فرصت زمانی هستش؟
من از اولم ميدونستم اينجا نظام وظيفه چيزي نميفهمه!!! رفتم اونجا طرف ميگه صبر كنه نتايج دانشگاه بياد بعد از دانشگاه نامه بيار و .... ميگم غيبت دارم يا نه ميگه حالا دفترچه رو بفرست نتيجش بياد معلوم ميشه!!!:13:بعدش هم رفتم پليس 10+ دفترچه رو گرفتم تو دفترچه نوشته كساني كه مدرك ديپلم و پيش دانشگاهي دارن و سال تولدشون 3ماه اول هست موعد اعزامشون ميشه 18 آبان سال اعزام ، كه سال اعزام متولدين 70 هم طبق دفترچه ميشه 1389 حالا موعد اعزام من ميشه 18آبان 1389 يعني غيبت نخوردم ، درسته يا من دارم اشتباه ميكنم؟؟؟ آقا فرشيد (farshidshd )ميشه بگيد از كجا فهميديد من غيبت خوردم؟!
خدا كنه كه غيبت نخورده باشم اگه غيبت نخورم يكي از موارد معافيت هاي خاص شامل من هم ميشه ولي اگه غيبت خورده باشم اونم ميپره!!!:2: حالا اگه واسه معافيت اقدام كنم جوابش كي مياد؟؟؟
دوستان تهراني خواهشا وضعيت منو از نظام وظيفه بپرسيد آخرش نفهميدم غيبت خوردم يا نه ؟! رو دفترچه هم يه شماره هست كه از بس زنگ زدم ديگه گوشيمون سوخت نميدونم دارن اونجا چه غلطي ميكنن كه جواب نميدن! زتاريخ تولد 10/2/70 خرداد 87 ديپلم گرفتمو سال 88 هم مدرك پيش!
پيمان تو چيكار كردي؟ اي كاش شرايط منم ميپرسيدي من كه اينجا پرسيدم بدتر گيج شدم:31:نقل قول:
من الان دارم میرم پلیس +10 الان که اقدام کنم غیبت میخورم یا نه؟ 28 مرداد 70
ممنون امير جون وللي مطمئني غيبت خورده بود؟! چون تو دفترچه نوشته غائبين به هيچ وجه ثبت نام نميشن! حتي رستگار رحماني فكر كنم سال اول بخاطر غيبت نتونست با رتبه 33 بره دانشگاه!!!نقل قول:
اگه غيبت خورده باشي بازم راهي هست.
اگه قبول بشی که هیچ مشکلی نداری واسه تحصیل ولی اگه ( خدای نکرده) قبول نشدی تا اسفند امسال باید دفترچه خدمت رو بگیری و مدارکش رو تکمیل کنی و ثبتش کنی از طریق پلیس +10 در این صورت تاریخ اعزامت میفته نیمه دوم سال 90 !نقل قول:
ایشالله که همین امسال قبول میشی و لازم نیست اصلآ دفترچه خدمت بگیری!:46:
من رفتم پلیس +10 اونجا که هیچی حالیشون نمیشد فقط دفترچه رو گرفتمنقل قول:
پيمان تو چيكار كردي؟ اي كاش شرايط منم ميپرسيدي من كه اينجا پرسيدم بدتر گيج شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدم کلی مراحل داره معاینه و واکسن و...امروز که وقت نشد فردا باید برم دنبال کاراش...
مراحل فرستادن دفترچه چیه؟ یکی واکسن زدن..معاینه دیگه چه صیغه ایه؟ یارو گفت باید بری هم مدرستون هم آموزش پرورش
اینجاها چرا باید برم؟
البته ببخشید این سوالا رو پرسیدم آخه حال نداشتم دفترچه رو بخونم یعنی اصلا حالم از دفترچش به هم میخوره دوس ندارم برم
طرفش..
به به پیمان خان :40: اینورا ؟ ! :31:نقل قول:
صفحه 7 مدارک لازم رو نوشته ( کپی کارت ملی و شناسنامه و ...)
ببین باید این فرم هایی که میگم رو پر کنی : فرم صفحه 33 ( برگه شماره 2 ) - فرم صفحه 34 (برگ شماره 3) رو باید ببری مدرستون و همچنین اداره منطقتون تا مهر و امضاش کنن ! واکسن رو هم که باید بری بزنی همونجا فرم معاینه رو هم برات پر میکنن !
سلام اگه قبول بشین که مشکلی ندارین و به نظرم هم غیبت نمی خورین با توجه به این ادرسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم قبول نشدین که میتونین واسه کنکور 90 هم شرکت کنین چون متولدین مهر 70 به بعد میتونن.
ولی باز هم با این حال برید از نظام وظیفه ی شهرتون بپرسین اونجا معتبر تره و ضمن اینکه این قوانین ثابته و لی هر سال تو مرداد نظام وظیفه شرایطشو اپدیت میکنه که البته واسه معافی ها نه مشکل شما.
موفق باشین.
سلام امیر ،چشم سوم هستم،یه نگاهی به این بندازنقل قول::41:نباش ولی هر چه زودتر پست کنی خوبه چون اگه (انشاالله)دانشگاه قبول شدی خوب ترخیص میشی تازه اگه فرضا تا اول مهر بری سربازی که زمان سربازی تو اون موقع نیست با قبول شدن سریع ترخیص میشی اما فک کنم اصلا تو مشکلی نداری ولی محض اطمینان برو نظام وظیفه ی شهرتون نه پلیس +10+1کد:http://www.police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Instruction&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=1d781213-f5c6-4e6b-b3a0-376931cdf1d8&ID=d3644b69-1afa-47dd-9032-ca858b35b98b
با ذغال(زغال)چه میکنی؟