بابا خوش به حالتون من خودم رو بکشم با 256 شبها نمیتونم بیش تر از 150 مگ بگیریم................خوش به حالتون.:19:
Printable View
بابا خوش به حالتون من خودم رو بکشم با 256 شبها نمیتونم بیش تر از 150 مگ بگیریم................خوش به حالتون.:19:
تست بنده با سرعت 512 پارس ساعت 19 اهواز !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادش بخیر منم همینطور بودم.زندگیم فوتبالیستا بود.دوقولوهای افسانه ای هم یادش بخیر.ای کاش زمان به عقب بر میگشت و اونروزای مدرسه و اون حال و هوا تکرار میشد:37:نقل قول:
دوستان اینکه تازگیا سرعت شبانه رو بردن بالا به نظرتون بخاطر شناساییه افراد پر مصرف نی؟:21:
والا سرعت ما که هنوز خیلی پایینه ... همه هم می گن اجلاس تموم بشه درست می شه .. ولی کو ؟!؟ سرویس 512 . سرعت شبانه 32 کیلوبایت.نقل قول:
حالا یه سوال . ما از 1 تا 7 دانلود می کردیم (اونموقع که می گفتن رایگان از 1 تا 6ــه) , حالا که ساعت رایگان رو می خوان به 2 تا 7 تغییر بدن ما تا 8 بگیریم ؟ :31:
1 گیگابایتش منتقل می شه . به نظرم 4 گیگ باقیمونده رو دانلود کنین که بیخودی حروم نشه.نقل قول:
تا هشت بگیر مشکلی نی فقط 5تومن بزار کنار که یه گیگ برای استفاده 7 تا 8 بخری!!!!!!!!!!!!!!!!:31:نقل قول:
حالا 18 سال هم نه دیگه چه خبره؟!نقل قول:
بچه ها یه کارتونی بود یه سنجاب ها (یا چیزای دیگه!) بودن که همش داشتن با قایق سفر میکردن و یه سمورهای سیاهی هم همش دنبالشون بودن، میخام دانلودش کنم اسمش اصلا یادم نمیاد، همین طور فیلم قلعه اگه کسی دیده و اسم خارجیش رو بلده بگه لطفا (تو یه زندانی زیر زمین بودن و یه بمب هایی تو شکمشون بود اگه از یه خطی رد میشدن منفجر میشد)
ببخشید از اسپم
از امروز صبح نتم مشکل داره
صبح همه ی مرورگرام ارور dns میدادن و هیچ سایتی نمی اومد الا پیسی با سرعت فوق العاده پایین:دی میاد حتی برای تبلیغات ها هم ارور 404 میده
برو خدا رو شکر کن شبانه من از 17 بالاتر نمیره:دینقل قول:
والا سرعت ما که هنوز خیلی پایینه ... همه هم می گن اجلاس تموم بشه درست می شه .. ولی کو ؟!؟ سرویس 512 . سرعت شبانه 32 کیلوبایت.
سرع دانلود من امشب با سرویس 256 با ترفند شده کل حجم دانلودی من : 480 مگابایت شبیتبریک میگم به پارسانلاین به هدفشون رسیدند .خوشا به حال شهر وندان امریکایی خوشا به حال شهرونداناونور اب لعنت بر پارس انلاین