خیلی حوشحال میشم اگر این تغییر براتون پایدار بمونه.واقعا خوشحالم اگه تونسته باشم کمکی کرده باشم.الان ماشالله پهنای باندت از منم بهتره.من الان در بهترین حالت پهنای باندم 8.8 هستش و سرعت دانلودم 1200 کیلو بایت.نقل قول:
Printable View
خیلی حوشحال میشم اگر این تغییر براتون پایدار بمونه.واقعا خوشحالم اگه تونسته باشم کمکی کرده باشم.الان ماشالله پهنای باندت از منم بهتره.من الان در بهترین حالت پهنای باندم 8.8 هستش و سرعت دانلودم 1200 کیلو بایت.نقل قول:
گفته شما رو اصلاح میکنم ا با آبمونمان 30 تومن میشه این سرویس 1024 با 90 دقیق رایگاننقل قول:
دوست عزیز بنده هم چنان به خاطر مسئله ی فیبر توری روی این شرکت کزایی باقی موندم , حالا از شما چند تا سوال دارم یا هر کدام از عزیزان که می دونن پاسخگو باشن ممنون می شم :n16:نقل قول:
بنده تا الان چالاک 10 گیگ در ماه 256 رو می گرفتم و شبانه سرعت نهایت 30 رو به من می داد و خلاصه شبی 700 مگ ارزشش رو نداشت , خواستم بدونم این تعرفه ی
اولا سرعت رایگانش در شهر شیراز دقیقا چنده ؟ و این که سرعت دانلود روزانش دقیقا چنده ؟ و این که حدودا تو این 90 مین چند مگ می شه دان کرد ؟
(اینترنت پرسرعت چابکـ 06 گیگ در ماه 90 دقیقه رایگان 9:30 تا 11 صبح رایگان اسپورت ) 269000
از دوستان خواهش دارم دارم دقیق جواب بدید , چون امشب باید نتم رو تمدید کنم و نکته ی مهم این که باید قید 4 گیگ رو بزنم که باید صرفه جویی کنم چون همیشه 10 گیگ رو تموم می کردم :n27: و ایا تعرفه ی (اینترنت پرسرعت چابکـ 06 گیگ در ماه1 تا 5 صبح نیم بها و تا 8 رایگان ) هم برا دانلود شبانه به صرفه هست ؟ و خلاصه از اساتید خواهشمندم بهترین تعرفه هم برا دانلود شبانه معرفی کنن , سپاس فروان
ممنون عزیزنقل قول:
البته اون مال تایم شبانه ساعت 2:30 بود. شاخم دراومد دیدم به جای 250 تای همیشگی با 1300 دارم رایگان میزنم. البته شادیمون 2 ساعت بیشتر دوام نداشت. دوباره سرعت برگشت سر همون 250 کیلو.
صبح هم از آسیاتک تهران باهام تماس گرفتن گفت مثل اینکه شما مشکل سرعت دارید! اصلا حرفی از شکایت و اینجور چیزا نزد. گفتم بله اصلا ثبات سرعت ندارم. بعدش یک مشت درباره نویز خط و دستگاه های دیگه که به خط وصله و .. اینجور چیزا داستان میگفت گفتم ببینید الان با همین وضعیت، خط من تا سرعت 14 مگ ساپورت میکنه. بازم یه مشت داستان دیگه سرهم کرد و گفت الان سرعتتون خوبه و 1300 تا رو دارید، شما یکی دو روز تست کنید بازم اگه مشکلی بود در خدمتیم. گفتم وضعیت شبانه چطور میشه؟ گفت ما تایم شبانه رو اصلا نمی تونیم تضمین کنیم چون ترافیک خیلی بالاست. با توجه به قوانین سازمان که ضریب اشتراک 1 به 4 است شما سرعت 250 کیلو رو دارید گفتم درسته ولی من تا الان از چندتا شرکت اینترنت داشتم و هیچ کدوم ضریب اشتراک رو لحاظ نمیکردند و حداقل سرعت واقعی رو بهمون میدادند. گفت خب آسیاتک اینجوریه! گفتم باشه خدافظ.
ولی یه چیزی اگه ضریب اشتراک 1به4 باشه پس حداقل سرعت باید 320 کیلو باشه درسته؟ 1280/4=320
برم دوباره شکایت کنم بگم اینا چند وقته دارن بهم کم فروشی میکنند:n10:
و یه چیز دیگه. روز اولی که خطم وصل شد نویز خطم 26 بود و سرعت دانلودم حدود 1200 . وقتی تایم شبانه شروع شد اومد روی 250 تا. دیگه از اون وقت به بعد نویز خطم رسید به 12. حالا هم که همش بالا پایین میشه کیفیت خط و سرعتم کمو زیاد. نمیدونم تو این مخابرات چه بلایی سر خطم آوردن. همین الان یه خط تلفن دیگه کنار همین دارم که روی اون هم اینترنت از یه شرکت دیگه دارم ولی اون هیچ مشکلی نداره و نویزش هم حدود 25 است.
تفاوت نویز در حد 2-3 تا طبیعیه! منم اینطور بوده...
در مورد ضریب 1ب4 حق با شماست!
باید 320 بده اما اینا 1ب8 میدن! مطمئنی؟
خوده مسئولش که میگفت ضریب 1به4 هست.
باید یه سر برم نمایندگی فروش فرم SLA رو بگیرم.
دوست عزیز میتونی یه عکس از مشخصات خطت بزاری ؟نقل قول:
دوستان من سرویس دو مگ کیمیا گرفتم ولی دان استریم خیلی پاینه و سرعت دانلود هم در حد دایال اپه زنگ زدم پشتیبانی میگه روی سه مگ بستیم و خط شما نویز داره ولی من تا همین چند روز پیش سرویس دو مگ مخابرات داشتم و هیچ مشکلی با سرعت نداشتم قبلش هم فن اوا داشتم مشکلی نبود فقط گاهی لینک میرفت و میومد هر کاری هم کرد پشتیبانی درست نشد به نظرتون چکار کنم
2 عدد سوال
شبانه سرویس های 2 مگ رو چنده؟
داستان نامحدود چیه؟ این جمله: با A گیگ ترافیک هدیه و B گیگ حداقل تبادل
مشخصات خطت رو از توی استاتوس مودم بررسی کن یا عکسشو بذار اینجا تا ببینیم واقعا مشکل نویز داری یا فقط یه بهانه است.نقل قول: