گاهی به پست ما هم نگاهی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
گاهی به پست ما هم نگاهی
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=197367&p=8694947&viewfull=1#post8 694947
گاهی به پست ما هم نگاهی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
گاهی به پست ما هم نگاهی
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=197367&p=8694947&viewfull=1#post8 694947
[QUOTE=H.Operator;8695150]سلامنقل قول:
حسین استیج حلو خیلی مهمه.اینقدر که جلو مهمه اسپیکرهای عقب مهم نیستن.
من پیشنهادم یه rs100c4 و یه ساب rs 10تو سیلد هست.جلو هم اگر کواکسیال میخوای نصب کنی یا همون هلیکس یا گلیدن rc-100
اگر کامپوننت انتخابت شد یا هلیکس e42c یا گلیدن m100.برای عقب هم یه جفت m165 گلیدن.
فکر کنم زیر 2تموم بشه به احتمال زیاد.چون قیمتها فعلا که مشخص نیست.
درودنقل قول:
حمید جان میگم این ساب 10 اینچی ویبرش خوبه 12 هم داره ؟ اون هلیکس p12w بودا اون چطوره ؟
این خوبه خودش باکس داره؟گیر میاد؟
از اون گلیدن m165 خوشم میاد قدرتشم خوبه.حمید جان کل ست یا گلیدن باشه یا هلیکس بهتره به نظرم جنس صدا یکدست تر میشه.کد:http://www.audiotec-fischer.de/lng/en/helix/products/subwoofer/p-12e.html
حمید کابل و باکس چی ؟
حالا طاقچه و دستمزد نصبش هیچی :n02:
حالا استیج جلو تو در میشه گذاشت تو پراید؟ ووفرش جا میشه به نظرت ؟
درود بر شمانقل قول:
حسین جان کلا اگر ویبره دوست داری باید باکس پورتد ببندی.باکسهای سیلد باکسهای کیفیتی هستن.میتونی 12ش و هم بگیری ولی خب باکس بزرگ میطلبه .حدود 50لیتر.همین 10 رو هم میتونی تو پورتد ببندی.باکس فابریکش هم میاد rs10vb که فوق العاده صدای خوب دارن باکس فابریکها.فقط قیمتش کمی بالاس.
به نظر من کلا گلیدن بگیر.این ساب صداش از p12 هم بهتره.
اکسسوری هم کامل برات گلیدن میگیرم.البته پک برق و استریت وایرز هم میتونی بگیری
اره روی در میشه بست پراید قدیما که میبستیم ووفر رو روی در.ماله شما از همون رو دری قدیمیاس دیگه؟
- - - Updated - - -
درود بر شمانقل قول:
حسین جان کلا اگر ویبره دوست داری باید باکس پورتد ببندی.باکسهای سیلد باکسهای کیفیتی هستن.میتونی 12ش و هم بگیری ولی خب باکس بزرگ میطلبه .حدود 50لیتر.همین 10 رو هم میتونی تو پورتد ببندی.باکس فابریکش هم میاد rs10vb که فوق العاده صدای خوب دارن باکس فابریکها.فقط قیمتش کمی بالاس.
به نظر من کلا گلیدن بگیر.این ساب صداش از p12 هم بهتره.
اکسسوری هم کامل برات گلیدن میگیرم.البته پک برق و استریت وایرز هم میتونی بگیری
اره روی در میشه بست پراید قدیما که میبستیم ووفر رو روی در.ماله شما از همون رو دری قدیمیاس دیگه؟
حمید من موندم هم ویبره دوست دارم هم کیفیت باید چه کنم.نقل قول:
منظورت اینه ساب 10 اینچی گلیدن از 12 اینچی هلیکسه بهتره ؟
من مشکلم حجم صدای کامپوننت و ساب 10 اینچیه بعد یکی نمی دونه میگه اینقد پول دادی صداش به نصف یه جفت کواکسیال نمیرسه:n28: هر چند 2 تومن پولی نیست ولی برا جیب من بدبخت کارگری زیاده:n02:
آخ بسوزه پدر بی پولی:n28:
درود آقا حمید.
آقا حمید من این pioneer 944 رو گرفتم 460. طرف به شرط باز نشدن داد و 24 ساعت مهلت ک هر جا میخام ببرم نشونش بدم و از این حرفا.عکس نشد الان بذارم.
من هر چی این دفترچش رو نگاه میکنم متوجه نمیشم ک چطوری باید دو کانال بریج برای ساب و دو کانال برای باندام بگیرم. ی قسمتش نوشته از منفی کانال a به + b وصل کن ی جا دیگش نوشته از + یکی از خروجی های B به منفی آون یکی خروجی b
باید بگیری. بعد وات هایی هم ک میده متفاوته. من یکم گیج شدم. لطفا راهنمایی کنید.
سلام اقا حمید عزیز.
خیلی مخلصم.
استاد شما مارو بیاد میارین یا نه؟
اگرم بیاد بیارین دلیلش همون مزاحمتایی که ایجاد میکردم بود :n02:
اقا حمید بار گلیدن رسید بالاخره ؟
اگه رسیده تا 5-6 تومن یه سیستم خوب چی میشه بست ؟ یکی از دوستام واسه 207 میخواد. ( با پخش 5-6 تومن بشه )
یکی دیگه از دوستامم واسه پراید صندوق دار میخواد تا 500 سیستم ببنده ( بدون امپ )
پرسید ایا باند هرتز 710 با پخش 1750 پایونیر خوب میشه ؟ والا من چون کلا صدای هرتز رو نشنیده بودم نتوسنتم راهنمایی کنم و تصمیم گرفتم از شما بپرسم
خودمم که فعلا دست و بالم تنگه باید با همین سیستم قدیمی بسازیم و بسوزیم :n02: البته انصافا استفاده از واژه " سوختن " براش مناسب نیست چون من هنوزم خیلی این سیتستم رو دوست دارم. بارها همینجا گفتم و بازم میگم وقتی بخوام این سیستم رو عوض کنم هیچ چیزش رو نمیفروشم. هم پخش هم امپ و هم اسپیکرها رو درمیارم میذارم داخل جعبش یادگاری نگهش میدارم. واقعا حس نوستالوژیکی به ادم منتقل میکنه :n39:
ارادتمند...
سلامنقل قول:
ببین حسین جان ماشین شما هم فضای کوچکی داره و هم راحت صدای بیس وارد اطاق میشه.
من 10 رو گفتم تا با توجه به فضای کم عقب یه جای کمی برات بمونه.اگر مشکلی نداری میتونی 12 هم نصب کنی.
به نظر من کلا سریه RS چه 10 چه 12 صدای بهتری داره نسبت به هلیکس.اگر اهل ویبره و Low Bass هستی همون 12 تو باکس پورتد و باید بگیری.اگر بشه RS12 VB و جا بدی تو صندوق یه صدایی بهت تحویل میدم که همگی ایول بیارن.لامص این باکسهای فابریکشون خیلی عالی طراحی و ساخته میشه.اصلا با باکسهایی که ما میسازیم قابل مقایسه نیست.دلیلش هم یکی متریال مصرفی بسیار مرغوب هست یکی طراحی خیلی خوبشون هست یکی طراحی پورتهاشونه که واقعا بیسها بدون تاخیر و جا افتادگی تو بیس به گوش میرسه.یه خورده گرون هستن ولی ارزش این هزینه کردن رو دارن.
کامپوننت از نظر حجم خب به پای کواکسیالهای بیضی نمیرسه نبایدم برسه چون کارش چیزه دیگه ای هست.البته یه کامپ قوی مثلا SQL 165 چنان حجم صدائی ایجاد میکنه که آدم باورش نمیشه کامپوننت بسته.ولی تو رده MX یا RS اونقدر قدرت نداره و باید حتما دوجفت کامپ در کنار ساب ووفر باشه.
وقتی کامپوننت با ساب ترکیب میشه حجم صدا قابل قبول و از نظر کیفیت و تفکیک صدا واقعا موزیک گوش دادن دلچسب و عالی میشه.
درود بر شمانقل قول:
مبارکتون باشه.آمپ خوبیه.
944 جزو معدود آمپلیفایرهائی هست که هم قابلیت بریج مونو داره(برای ساب ووفرها) و هم بریج استریو (برای فول رنجها)
اگر شما بریج رو از کانالهای کنار هم بگیرید میشه حالت مونو
اگر بریج رو یکی از کانال پائین و دیگری از کانل بالا میشه بریج استریو
توان هم در حالت بریج روی ولتاژ 14.4 ثابت و 250 وات RMS هست.
سلام به به اقا امین رضای گل.مگه میشه من دوستانم رو از یاد ببرم.البته استاد خودت هستی بنده شاگردی بیش در محضر دوستان نیستم.نقل قول:
چطوری؟خوبی؟سلامتی؟
بار گلیدن رسیده و تو مراحل ترخیص گمرکی به سر میبره.اینطور که به من گفتن اوخر این ماه و نهایتا تا 15 مهر ماه ان شاءالله میرسه دست مصرف کننده.
با 6 میلیون بله میتوانند یه سیستم کامل و خوب جمع کنند.منتها باید صبر کنی تا قیمتها مشخص بشه بعد من قطعات رو به ایشون معرفی میکنم.
میتونی اگر هم ایشون مایل بود شماره من رو بهشون بدی تو تلگرام یا واتس آپ با من در تماس باشه من چنتا آلترناتیو با رفرنسهاش بهشون پیشنهاد میکنم ایشون بررسی بفرمایند هر کدوم رو صلاح دونستن براشون تهیه میکنم.
اون دوستون که تا 500 میخواد کالا تهیه کنند من هرتز رو پیشنهاد نمیکنم.یه کن وود x400 با یه جی و ی سی 7158 یا پایونیر 6965V2 بگیرن خیلی صداشون خوب میشه.اگر پایونیر دوست دارن 3750 گزینه مناسبی هست.
من در خدمتت هستم.
آخ گفتی لو بیس قلبم تپید:n02:نقل قول:
RS12 VB چنده حمید من هر جور شده اینو می خوام میرم دزدی می کنم میخرمش:n19:
این چقد جا میگیره حمید عکسی چیزی نیست ببینم؟ماشین مجردیه خبری نیست فوقش لازم بشه درش میارم موقتی بعد میزارم سر جاش:n02:
این سابه رو بخوام ببندم آمپلیش چی میشه؟فک کنم 2 تا آمپ می خواد آره ؟
چه کامپی باهاش ببندم؟
اها. ممنون. فقط آقا حمید ی چیز دیگه. ساب آلپاین سری s خیلی کمه جاهاییم ک هست قیمتاش خیلی بالاست. بجز این ساب خوبی نیست؟ infinity چطوره؟نقل قول:
دیروز ک عباسی بودم ی مغازه بود ک نمایندگی فروش mtx و digital audio رو داشت. روی دیوارش برای تست ی جفت میدرنج 8 اینچی گرند زیرو با سوپر تیوترش. ی ساب 1100 digital Audio و امپ مونوی d a و امپ استریوش رو بسته بود خیلی صدای دلنشینو کیریستالیی داشت 20 تا فروشگاه رفتم هیچکدوم به اندازه این ب دلم ننشست.