- طبق صحبت وبلاگ مبیننت، توی پرداخت حضوری زمان ریختن پول، شماره پرداخت رو میخواد که باید روی قبض بنویسید. البته به نظر نباید فیش خاصی باشه و جای مثلاً کد ملی نوشته میشه. البته توی قبضهای قدیمی یه جایی بود به اسم کد شناسه که شاید باید اونجا نوشته میشده، ولی الان شکل قبضها فرق کرده و برداشت و واریز یه قبض دارن. شرح دادن که باید به متصدی بگید که برای مبیننت میخواهید و شناسه پرداخت هست که بتونه توی سیستم ثبت کنه. وگرنه گفتن که به حسابتون نمیره و یه جای دیگه میره. طبق تعریف هم اونها با شناسه پرداخت کار دارن و دیگه اینکه کی پول رو داده براشون مهم نیست. یعنی توی پرداخت با کارت برای خودم شده که از کارت کس دیگهای استفاده کردم و هیچ وقت مشکل نبوده. اطلاعات شناسه پرداخت هم روی جعبه یا قوطی خودم مودم هست. البته من قدیمها یه بار از روش بانکی استفاده کردم که اینجوری نبود و بعد از پرداخت توضیحات رو به پشتیبانی دادم و اونها خودشون برام طرح رو تمدید کردن. الان به نظر خواستن روش رو اتوماتیک کنن که تماس با پشتیبانی کم بشه.
- برای پرداخت با کارت که حتماً رمز اینترنتی رو میخواد. مگه قبلاً خرید اینترنتی نداشتین؟
- نگران حذف پیشفاکتورها نباشید. یکی حذف شد میتونید یکی دیگه بگیرید. من موقع تمدید اکانتم بیشتر از ۵تا پیشفاکتور زده بودم که فقط یکیش رو پرداخت کردم. اگه توی صفحه کاربری به بخش گزارشها برید، پیشفاکتورهای قبلی رو میتونید ببینید. الان برای من ۹تا پیشفاکتور رو لیست کرده که پول هیچ کدوم رو هم ندادم و فقط یکیش که باعث شد اکانتم تمدید بشه، فعال شده و باقی الکی هستن. کلاً به نظرم وجود این بخش بدردبخور نیست و قرار نیست هر بار که خواستیم طرحها یا بخش شارژ اضافه رو چک کنیم برامون فوری یه پیشفاکتور صادر کنن و بعد بگن که یاالله برو پرداخت هم بکن.
- اول اینکه باید بخش وایرلس رو روشن کنید. بعد توی بخش تنظیمات وایرلس رمز و نوع رمزگذاری و آیدی رو تنظیم کنید و بعد اون مشخصات ست شده رو به دستگاه اتصالی مثل لپتاپ یا موبایل بدید که بتونه وصل بشه.