آها توی اکانتت نمیزنه باید از سایت مبین نت قسمت طرح هاش بریمنقل قول:
2 مگ گیگی 12 تومنه پس بازم ارزش نداره کلا هیچیش به صرفه نیست...
Printable View
آها توی اکانتت نمیزنه باید از سایت مبین نت قسمت طرح هاش بریمنقل قول:
2 مگ گیگی 12 تومنه پس بازم ارزش نداره کلا هیچیش به صرفه نیست...
بهترین جایی که مودم سیگنال داره بین 54 تا 57 هست کیفیت سیگنال.و RSSI هم بین 75 و 76 نوسان داره.نقل قول:
من خیلی امتحان کردم و مطمئنم فقط به یک دکل وصل میشه.یعنی صد دفعه هم مودم خاموش و روش بشه همون نتیجه دفعه قبل رو داره.
از نقشه های گوگلی سایت مبین نت هم که مشخصه به کدوم دکل وصل میشم.( تا مرز شعاع سبز پر رنگ حدود 200 متر فاصله دارم )
سوال :اگر طرح 512 یکماهه بگیرم در بهترین حالت اگر دکل خلوت باشه چقدر سرعت دانلود دارم؟ و در بدترین حالت اگر دکل شلوغ باشه سرعت دانلودم چقدر میشه؟ ( مثلا کمتر از 20 کیلو بایت میشه ؟ )
و یه مشکلی که دارم اینه که جایی که برای مودم پیدا کردم از سیستمم دور هست و امکان جابه جایی سیستم هم نیست.اگر به جای اون کابل کوتاه خودش یک کابل بلند مثلا 10 متری تهیه کنم آیا در کیفیت اینترنت و سرعتم تاثیر میگذاره؟( چاره دیگه ای ندارم )
آیا این کابل مودم با کابل کراس که برای شیر استفاده می کنیم یکی هست؟ یعنی میتونم کابل کراس بزنم بهش؟
مودمی که گرفتم گاهی وقتی میزنم به برق 5 تا چراغ انتن دهیش روشن میشه و خاموش میشه و دوباره روشن و خاموش و بعد از چند بار تکرار 4 تا چراغ هاش روش میشه و خاموش و مرتبه بعد 5 تا چراغ خاموش و روشن.توی دفترچه نوشته چشمک زدن منظم یعنی داره نرم افزار رو به روز رسانی میکنه.ولی وقتی این حالت پیش میاد مودم رو میبرم جایی که اصلا سیگنال نداره ولی این حالت رو ادامه میده تا اینکه یکبار خاموش و روشنش کنم.این حالت طبیعیه؟
از همه دوستانی که تا الان کمکم کردن بی نهایت سپاسگذارم
طرح 512 معمولا سرعتش ثابت و پایداره و در بهترین حالت 65 کیلو بایت رو میدهنقل قول:
کابل شبکه هم 1 نوع بیشتر نیست و با هر طولی که میخوای استفاده کن. مودم من با اینکه 4 متر با سیستم فاصله داره با یه کابل 25 متری به سیستم وصلش کردم. طول زیاد تاثیری روی سیگنال نمی زاره به شرطی که کیفیت کابلش خوب باشه.
سلام
دوستان برای بررسی ترافیک سرویس مبین نت شناسه ی کاربری و پسورد چی باید بزنم؟؟؟
سرویس مال خودم نیست...
ممنون میشم زود جواب بدید:n30:
معمولا بصورت برچسب روی مودم یا کارتونش نوشته شدهنقل قول:
اگه نیست باید از مالک مودم بپرسی
من با یه کابل کراس مقایسه کردم به نظرم فرق داره.شما مطمئنی مثل هم هستن؟کابل مبین نت هر دو سرش مثل هم هست ولی کابل کراس یه رشته از سیمهاش برعکس هستند( رنگ سبز و نارنجی )چه طوری وایرلس مودم رو با لب تاب متصل کنم؟وایرس مودم رو روشن میکنم وایرلس لب تاب هم روشن بعد یه کانکشن میاد که میزنمش و پسوردش رو میدم ولی یه پنجره باز میشه و مینویسه اتصال با مشکل روبرو هست. باید چکار کنم؟ممنوننقل قول:
کسی نیست کمک کنه ؟ منم همین مشکل رو دارم ورژن مودم جیبی 1.0.3 هست که میخوام بکنم 1.5.8 ولی error میده .نقل قول:
با سلام. من هم گرفتار استثمار شرکتهای متقلب مبیننت و ايرانسل هستم. به امید نابودی این کلاهبرداران حرفه ای.نقل قول:
دوستان خسته نباشید من مودم مدل bm632w دارم اگه بخوام واسه یه مدت تقریبا 20 روزه کابل برق رو از پریز برق در نیارم مشکلی واسه مودم پیش میاد؟؟؟؟
تا اونجا که می دونم از هر دونوع کابل بعنوان کابل شبکه استفاده میشه و نباید فرقی کنهنقل قول:
مگه مودمت وای فای نداره؟ ، دقیقا یادم نیست فکر کنم باید تنظیمات روتر رو هم روی DHCP تنظیم کنی
بستگی به دمای محیط تون داره و جوری باشه که مودم خنک بشه. هرچند این مودم ها چینی هستند و باید مواضب بود ولی اصولا نباید مشکلی پیش بیاد.نقل قول: