نقل قول:
این که آخرشه،کاری به قیمتش ندارم، ولی آسیا مارمولک فهمیده رو چی شرط بندی کنه:n08:
بچه ها مثلا فکرکنید به ازای هر گلی که ایران بخوره یه گیگ کم کنه! یهو 2 گل از نیجریه، 3تا از بوسنی و 4 تا از آرژانتین بخوریم، اینجوری 3 گیگ هم بدهکار آسیا میشیم.:n08:
بعد من میشینم به ستاره های پوشالی و میلیاردی تیم ملی می خندم که فقط قرارداد میلیاردی بلدن ببندن وگرنه بازیشون در حد لیگ دسته دو هم نیست:n05:
بچه ها منم با حرف های این دوستمون موافقم دوستان تو این شرط بندی شرکت نکنید یعنی این سرویس GOLGIG را نخرید
چون از همین الان باختین من که حساب کردم بیشتر از این به اسیادزد بدهکار میشیم :n13:
به خاطر این که تو این شرط بندی شرکت کردیم 2 گیگ ازمون می دزدن همونطور که من 256 برنزی 8 گیگ دارم ولی فعلا به 6 گیگ بودنش هم شک دارم چون هی ازم دزدی می کنه
اخه دزد هم وقتی می خواد دزدی کنه یکم انصاف داره ولی اینا خیلی بی انصافن.
بعدش اینکه انتظار 1 گیگ هدیه نداشته باشید چون با این تیم هایی که تو گروه ایران است زیاد مطمئن نیستم که ایران بتونه گل بزنه. اگه گل بخوره واویلا به نفع اسیادزد میشه :n10:
اینا فقط هر شرکتی که بتونه از مردم بیشتر دزدی کنه ان شرکت را به عنوان بهترین سرویس دهنده انتخاب می کنند.
با تشکر موفق و پیروز باشید :n16: