نيازي به شك كردن نيست........نقل قول:
بله ميشه از فلش به عنوان هارد استفاده كرد.......
خيالت راحت علي جون....:10:
نيازي به شك كردن نيست........نقل قول:
بله ميشه از فلش به عنوان هارد استفاده كرد.......
خيالت راحت علي جون....:10:
البته دوست عزیز اون بردی که شما به این شدت ازش یاد کردید Zephyr و launch بود نه falconنقل قول:
Falcon اغاز کننده راه فراموشی مشکل E74 بود و Jasper تمام کنندش
falcon میشناسم 3 ساله روزی 8 ساعت بکوب داره کار میکنه بدون مشکل
اگه آپدیت باشه هیچ مشکلی در استفاده از فلش نیستنقل قول:
دوستان سلام
اقا من دیروز برای اولین بار به لایو وصل شدم وفیفا 2010 رو بازی کردم ولی یک مشکلی دارم و اینکه قبل از هر بازی میخواد squads رو دانلود کنه چیکار کنم همش دانلود نکنه؟
من نمی دونم چیکار کنم که بن نشم؟
تا چند ماه میشه مجانی بازی کرد؟
از کجا باید اکانت بخرم؟
دستگاهم الایت
پیشاپیش ممنون
البته بستگي به نوع آپديت داره.مثلا اين آپديت كنسول من نوعش يجوريه كه لايو نميره و فلش رو هم شناسايي نميكنه.نقل قول:
ما 2 نوع ه ک داریم که یکی مربوط به دستکاری سخت افزاری هست که برای شکسته شدن قفل یکسری از اطلاعات استفاده میشهنقل قول:
و دیگری نوعی ه ک هست که نرم افزاری صورت میگیره و مربوط به OS ها و داشبورد ها میشه که از همه مهمتر همین ه ک هست.
این کارو خواهد کرد اما در نسل بعدنقل قول:
علی Sony معمولا سعی میکنه از نظر Multimedia نوآوری داشته باشه واسه همین معمولا اولین سری از هر نوع CD رو ما تو Play Station میبینیم.نقل قول:
مشکلی نیست ! کسی از پیمان توقعی نداره.
شما فقط نیار به یک محافظ برق 4.500 تومنی دارید. که ترجیحا هم ساخت شرکت Ofogh (افق) باشه چون جنس خوبی داره.نقل قول:
میلاد جان فکر نمیکنم محافظ نیاز باشه , فقط نیاز به یک تنظیم کننده بسامد خروجی هست که ترانس این کارو میکنه.نقل قول:
داداش خواهشا کمی مطالعه داشته باشید !! همش نمیشه از شنیده ها استفاده کرد که !!نقل قول:
samgun جاننقل قول:
میلاد جان فکر نمیکنم محافظ نیاز باشه , فقط نیاز به یک تنظیم کننده بسامد خروجی هست که ترانس این کارو میکنه.
میشه لطفا بگید تکرار این داستان آیا صدمه برای کنسول دربر داره یا خیر ؟
و یا اینکه الان براش مشکلی پیش اومده یا خیر ؟
این نویز ها یادش به خیر سال ها با هاشون سروکله میزدم. البته خاطره خوبی که نیست ولی خب....نقل قول:
این نویز ها با دستگاه های پر مصرف مثل سشوار، مایکرویو، لباس شویی و... برام پیش میومد.
این رو هم بگم که این ها ربطی به کابل vga مانیتور یا نویز برق ندارن، چون روی همه وسایل تاثیر می ذارن. ولی روی مانیتور (crt بیشتر) و وسابل قدیمی با سیم کشی قدیمی که تقویت کننده داخلی ندارن بیشتر تاثیر میذارن. مثلا برای من روی تلویزیون قدیمی مون تاثیر مذاشت ولی روی تلویزیون جدیدمون تاثیری نداشت. روی مانیتور crt م تاثیر داشت ولی روی مانیتور lcd نه. این نویز ها به خاطر ضعیف بودن سیم کشی برق خونه و ضعیف بودن کنتور و فیوز خونه هست. پس این مشکل بیشتر توی خونه های قدیمی تر اتفاق می افته
راه حلش تعویض کنتور و استفاده از یه فیوز قوی تر هست. خود من با تعویض این موارد مشکلم حل شد
ولی این قضیه خیلی روی وسایل تاثیر منفی میذاره. سعی کنین از وسایلتون با هم استفاده نکنین
ولی داشتن یه ترانس الزامیه
این قضیه به خاطر موندن الکتریستیه ساکن توی کابل 360 (به خاطر قطع ناگهانی برق) هست. برای همین 360 به طور اتوماتیک اجازه استفاده رو به شما نمیده تا اینکه از شر این بار های اضافی خلاص بشین. یعنی یه قضیه ایمنی گونه و یکسانه هست و برای همه اتفاق افتاده تا حالانقل قول:
برای رفعش باید تمام سیم هارو یه بار در بیارین و دوباره بذارین سرجاش. مشکل حل میشه
شما فقط دو شاخه رو کشیدین، باید همه اتصالات رو جدا کنین
نمیشه دقیق گفت. ولی بله ضرر داره. مخصوصا اگه طولانی باشهنقل قول:
دستگاه شما هم مطمئن باشین سالمه الان. فوری خراب نمیشه یعنی
سلام.
بازی ها رو کپی کردم تو هارد اما وقتی میخوام بازی کنم میگه DvD بزار . خواستم ببینم کلا همینطوره یا نه ؟ و اگر DvD میخواد پس فایده کپی کردن چیه ؟
عزيزم بازي رو وقتي كپي كني باعث ميشه كه از رو هارد بازي رو بخونه و ديگه به لنز دستگاه فشار نمياد و كمتر دستگاه داغ ميكنه .
بايد حتما DVD بازي تو دستگاه باشه .