آنتن هاشون کجاهاست؟نقل قول:
کلا کجا های رشت رو پوشش میده؟
نقشه ایی چیزی مثل رایتل ندارن؟
Printable View
آنتن هاشون کجاهاست؟نقل قول:
کلا کجا های رشت رو پوشش میده؟
نقشه ایی چیزی مثل رایتل ندارن؟
بالای ساختمان های اداری اکثرا نصب میکن .
ما گلسار بلوار هستیم دقیقا دید مستقیم به سه را گلایل داریم به انتن ها .
روش انتقال نت اینها فرق میکنه بصورت point to point هست از یه آنتن به انتن دیگه آنتن مرکزی هم همیشه سرورشون هست که قویترینه به شکل رادیوها نیست فرق داره موربه .
نه رایتل فرق میکنه .
هر سرعتی هم بخوای میتونی بگیری فقط پولش زیاده دیگه دانستریم آپ استریم این مسخره بازی ها معنا نداره . راجت هر چی بخوای میتونی بگیری ولی هزینه خدا تومان پهنای باند آزاد
کیفیت عالی فرضا ایپی 10.0.1.108 برای شما که اونو با مرکز که پینگ میگری 1 میلی هست . دقیقا مثل نویز adsl که واقعا از هر نظر از adsl کیفیتی
بهتره دیگه سیم ها معنا نداره . تا ااینترنت بره مرکز از مرکز برسه شما کلی اینجوری نویز غیره . توی بارون سیل رشت هم امد کوچیترین مشکلی نبود همون 1 میلی ثانیه تا مرکز بود یعنی مسقتیم به سرور اندیشه وصلی
فقط شانس شما دکل نزدیک باشه عالی میشه یا دید مستقیم قبل از گرونی ها رادیو tp link 5210g قیمتش 80 بود الان نمیدونم چنده ولی اگه تو دید مستقیم باشید با همین رایو 5210 راحت حال میکنید .
شاتل هم داره ولی نمیدونم روی وایرلسش ها محدودیت دانلود داره یا نه فکر نمیکنم . سمت ما شاتل سوال کردم آنتن هاشون تو دید مستقیم نبود . چیزی حدود 280 باید برای آنتن میدادم تا به شاتل وصل بشیم که ارزش نداشت .
توی خیابان لاکانی پارک شهر مطهری بچه هایی که اونجا میشن شاتل پوشش خوبی داره میتونید بگیرید
تست سرور لندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
[QUOTE=Aligfx;7951091]دوست عزیز من که مشکلی ندارم همه چی اوکی هست ترافیک رایگانش هم هنوز فعاله من شبانه استفاده میکنم
شما با پشتیبانی حتما تماس بگیر
Sent from my iPhone using Tapatalk 2[/QUOTE
اوكي مشكلم حل شد.ترافيك رايگان شبانه ضحي كيش فعاله و من اصلاح ميكنم
دوستان پست قبليم گفته بودم ضحي كيش ترافيك رايگانه شبانه رو برداشته همينجا اصلاح ميكنم كه ترافيگ رايگان شبانه ضحي كيش فعاله و اون چند شب كه ترافيك رايگان نداشتم بارون ميزده به سيمهاي تلفن درب منزل و اتصالم به نت قطع ميشد
دوستان یه مشورت بدید من مرکز 5 هستم
میخوام از ضحی کیش کوچ کنم برم اندیشه به نظر شما پورت مخابرات اندیشه بهتره یا پورت خود اندیشه؟ مثل اینکه سرعت پورت اندیشه شبانه ساعت رایگانش محدوده مثلا 1024 تا صبح روی 90 هستش ولی پورت مخابرات اندیشه اینطوری نیستش و سرعت بازه آیا شما تایید میکنید؟ لطفا همه دوستانی که اندیشه دارن نظر بدن
اوضاع اینترنت به شدت خرابه !!!!!!!
هیچ پیجی سریع بازی نمیشه:n23:
آپلودسنتر هیپ فایل و آپلودباز هم کلا باز نمیشن :n23:
چند روزه آيكون lockal area connection تو contorol panel→network connection سيستمم نيست و نميدونم چي شده
در ضمن بدون اين ايكونم ميتونم بيام نت و تموم چراغاي مودمم روشن ميشه
كسي ميدونه چطور ميتونم اين ايكون رو برگردونم؟
کسی نبود.........نقل قول:
شما اول بپرس آیا اندیشه هنوز پورت خودشو میفروشه یا نه :n02:نقل قول:
اندیشه دیگه پورت خودش رو ارائه نمیده
البته بعضی از دوستان به صورت خیلی کم گفتن که پورت اندیشه گرفتن
ولی در حال حاضر خود شرکت فقط پورت مخابرات میده
ولی به هر حال در مورد مقایسه
من از زمانی که اندیشه پورت مخابرات گرفتم سرعتم نسبت به خود اندیشه بهتره
ولی یه بدی داره اونم پینگ افتضاح هست
سرعت 1024 محدود هم 200 هست (( حتی تو ساعات رایگان ))
نظر من رو میخوای سراغ محدود نرو
اصلا به درد نمیخوره
خیلی سریع حجم تموم میکنی
نامحدود اندیشه خوبه
128 >> 15 تومان >> سرعت 30 تا 40
256 > 28 تومان >> سرعت 60 تا 70
سرعت تقریبا ثابته
برو تو کنترل پنلنقل قول:
بخش کانکشن همونجا هست
کلیک راست میکنید روش و گزینه ساخت shortcut رو میزتید
رو دسکتاپ ساخته میشه
منم ميدونم تو كنترل پنل بخش كانكشن اين ايكون هست:n27: