فک نمیکنم منظورش هیچ کدوم از این دو تا باشهنقل قول:
احتمالا منظورش اینه که فقط از ساعت 8 صبح تا 8 شب نت وصله
یعنی بقیه ساعات روز اصلا نمیتونی وارد نت بشی چه برسه به اینکه سرعت کم باشه
Printable View
فک نمیکنم منظورش هیچ کدوم از این دو تا باشهنقل قول:
احتمالا منظورش اینه که فقط از ساعت 8 صبح تا 8 شب نت وصله
یعنی بقیه ساعات روز اصلا نمیتونی وارد نت بشی چه برسه به اینکه سرعت کم باشه
الان نگاه که میکردم دیدم بخاطر این قانون جدید که از اول مهر جاری اجرا شده، همه (یا همه اونهایی که من دیدم) ضریب اشتراک اکانتهای نامحدود رو کردن یک به هشت. موندم این مبیننت قراره کی هم ارزون کنه و هم ضریب اشتراک رو کم کنه. لااقل اگه ارزون نمیکنه حداقل هر چند ماه یکبار گروون نکنه. الان نامحدود یک به هشت یک مگابیت شاتل ۲۲ هزار تومن هست که ۲.۵ برابر کمتر از مبیننت هست. واقعاً حیف که منطقه سکونت من یه مرکز مخابرات قدیمی با شبکه کهنه داره و مجبورم از مبیننت استفاده کنم.نقل قول:
آقا منم دقبقا همین مشکلو دارم کسی میدونه مشکل ار کجاست ؟نقل قول:
نه دوست عزیز. شما یه صفر کم خوندی :n02:نقل قول:
یک مگ نامحدود شاتل (ART7) ماهی 220 تومنه . اگه اونجوری بود که جهان 3.5 نبودیم :n28:
راست گفتین و من به هوای سایت مخابرات که ریالی بود، این یکی رو هم ریالی حساب کردم. تعجب هم کرده بودم که چطور از مخابرات ارزونتر هست. با این حساب باز همون مخابرات بهتره که ماهی میده ۴۳ هزار تومن. دیگه فکر کنم اینبار درست خوندم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند هنوز توی این بخش یک به ده بودن، مبیننت عقب هست.
سلام
من از کانکشن مودم ایپی که داشت رو حذف کردم و اوکی زدم.درست شد.. و حالا وارد صفحه تنظیمات مودم میشه.
با اینکار که ریست نشده ؟
یعنی به قسمت internet proocol version 4 رفتم و گذاشتم روی گزینه اولی و اوکی زدم.
----------------
بهترین جایی که برای سیگنال دهی پیدا کردم دارای 45 الی 56 درصد کیفیت سیگنال هست که البته میشه روی 55 تا ثابتش کرد.
و rssi هم 76 بود. با این کیفیت میشه بدون مشکل استفاده کرد؟
حتما خودتون قبلا برای یه کاری ip رو دستی تو ویندوز ست کرده بودیننقل قول:
نه ریست نمیشه. کلا این قسمت جزء تنظیمات ویندوز هست نه مودم.
بستگی به شلوغی دکل داره. ولی میشه با همین کیفیت هم سرعت خوبی داشت. من با نصف این هم بدون مشکل کار کردمنقل قول:
نقل قول:جالبه پس وضع نامحدود شرکت های وایرلس بهترهنقل قول:
چون دوتاشون 1مگ رو با اشتراک 1 به 4 میدن 190 تومن یکی شون هم با اشتراک 1به 2 میده 240 تومن.
نه ریست نشده.نقل قول:
با سیگنال کمتر از این هم میشه . به شرطی که دو فاکتور اصلی دیگتون خوب باشه.اولی آی پی خارجی (wan) که با ریبوت یا دیسکانکت/کانکت مودم میتونین انقدر امتحان کنین که به یک آی پی مناسب (در پستهای ماههای پیش بحث شده) وصل شید. و دومی که تا حدود زیادی دست شما نیست و شانسیه شلوغی یا خلوتی شبکه (دکل) ایه که بهش وصل میشید.
میشه یه مودم دیگه مبین نت بخری. بعد زو یکی از مودم ها طرح 8-8 یک مگ بزاری رو یکی 2 مگ ماهیانه. از اولی میشه روزی تا 5 گیگ دانلود کرد از دومی هم شبانه می تونی حدود همینقدر گرفت که میشه روزی 10 گیگ. یعنی تقریبا میشه همون 1 مگنقل قول:
نامحدود شرکت های دیگه با این تفاوت که شرکت های ADSL حدود 220 تومن ازت میگیرن ولی اینجوری فقط 90 تومن ماهیانه واست کنتر میندازه.
فقط می مونه هزینه مودم دوم که اونم هروقت خواستی می تونی تقریبا به قیمت خریدت بفروشیش. (خداییش از مودم های مبین نت میشه بعنوان سرمایه استفاده کرد:n02:)
من اینقدر دانلود ندارم وگرنه همین کارو می کردم :n09: