سلام من تازه وارد انجمن شدم
یه سوال داشتم
نامحدود 128 با چند دانلود میکنه؟؟
Printable View
سلام من تازه وارد انجمن شدم
یه سوال داشتم
نامحدود 128 با چند دانلود میکنه؟؟
128 هاي نامحدود لطفا بگين سورعت نجوردي؟!؟:n02: 2 ماهم مونده ولي اصلا رضايت ندارم!:n27: زنگ بزنم پيگيري كنم!؟:n13:
منم میخواستم این سوال بپرسم؟؟نقل قول:
کدوم شرکت؟؟؟
128 مخابرات سرعتش 30 تا هست
دانلود دیشب موفقیت امیز بود :n05: از حجم منم حدود 100 مگ کم کرده
حالا منتظر سوپرایز های دیگه ی مخابرات باشید بکیش اینه که زمان ساعت اکانتینگو 1 ساعت بکشن جلو .
128 نامحدود مخابرات سرعت 30 هستش ( به جز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که 35 هستش :n04: )
مخابرات توی این مدت قشنگ پول به جیب زده از این دانلود شبانه ها که خورده و باز طرف خریده و باز خورده و ... :n24:
کاش انحصار رایتل تموم بشه بلکه این ایرانسل بیاد قیمت ها کم بشه . یعنی رایتل پول خونش رو ازت میخواد خیلی گرونه :n15:
رایتل در کمال نا باوری 1 گیگ مصرف آزاد رو 50 تومن میده !!! بعد یه بسته 1 گیگ رو با اعتبار 15 روزه میده 10 تومن :n21:نقل قول:
تنها بسته ای که از بین بسته های آشغال دیگه به صرفه تره یه بسته مخصوص سیم کارت دیتا هستش که 8 گیگ (4 گیگ شبانه) رو میده 32 تومن :n27:
از نیمه دوم 93 ایرانسل هم میتونه نسل 3 بده !!1 بی صبرانه منتطر اون روزی میمونم که ایرانسل بیاد دهن رایتل رو سرویس کنه:n02:
البته همراه اول هم هست :n02:نقل قول:
و خبر خوب اینه که همه چی برا ایرانسل و همراه اول آماده هست
یعنی تا مجوزو بدن شروع به کار میکنن دیگه مثه رایتل نیست حتی تبریز و هم کامل پوشش نمیده
یعنی رایتل به فنا رفته مثه تالیا میشه :n02: البته حقشه
تو منطقه ما که فعلا سرعت همراه اول خیلی بهتر از ایرانسله مودم هم دارم برا مواقع اضطراری خوبه
آی اولان منیم دانلود آپلودیم سرعتی دقیقا اولدی 30 کیلو !!!نقل قول:
آپلود من که 1 مگ بود !! نامردا اونو دیگه چرا کمش کردن :n28::n02:
در ضمن پیام !!یادت نره اگر ایرانسل نبود همراه اول همونطور مردم رو جورلردی :دی
فقط ایرانسل والسلام
در ضمن تو منطقه شما واقعا ایرانسل بده ولی همراه اول دیگه خیلی بده !!! :دی
ولی رایتل تو منطقه شما خوبه !!! من تست کردم که میگم :دی چون از صبح تا شب اونجام :دی
من امروز زنگ زدم که حجم رفته رو برگردونن خانوم برگشت گفت که ما نمیدونیم که شما واقعا تو دانلود رایگان استفاده کردی یعنی امکانات سرور ضرب بر صفر کرد