سلام دوستان
من پیش شمارم 355 هست و در بندرعباس زندگی میکنم و خط تلفنم هم ثابته ولی وقتی توی سایت آسیاتک سرچ میکنم میگه سرویس نمیده!
ممنون میشم کمکم کنید.
Printable View
سلام دوستان
من پیش شمارم 355 هست و در بندرعباس زندگی میکنم و خط تلفنم هم ثابته ولی وقتی توی سایت آسیاتک سرچ میکنم میگه سرویس نمیده!
ممنون میشم کمکم کنید.
پینگ اینترنت بهتر از اینترانته:n08:
جدا من موندم این وزیر پرمدعای ارتباطات چه کار میکنه..همچین ادعا می کرد اون اوایل که انگار قرار هست اینترنت ایران بشه اینترنت اول دنیا! کلا جسارت نشه رفقا ما ایرونی ها خیلی جو گیریم، این وزیر هم ایرونیه دیگه:n08:نقل قول:
پینگ آسیاتک از گوگل و 4.2.2.4 چنده ؟
به درد استفاده برای شیرینگ ماهواره میخوره ؟
من فقط برای استفاده از شیرینگ میخوام اینترنت بگیرم
4.2.2.4 روی 240 میچرخه بعضی اوقات میاد روی 200نقل قول:
ولی شاتل 180 تا 190 هست
درودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درودنقل قول:
احتمالا توسط آسیاتک ساپورت نمیشه پیش شماره شما
با 1544 یا 1844 یا 02182144000 تماس بگیرید
نمیدونم چرا پارس آنلاین مخابرات و ایرانسل و....... هیچ کدوم با رنج ای پی 88.150.245.138 مشکلی ندارن و پینگ میشن اما آسیاتک به هیچ وجه به این رنج ای پی که با 88 شروع میشه اصلا پینگ نمیشه!!!
الان هر وب سایتی روی این دیتاسنتر و این هاستینگ ها باشه که با ای پی 88 شروع میشه اصلا باز نمیشن حتما باید با فیلترشکن باز کنید چون با این نوع ای پی ها مشکل داره اسیاتک.
کلا آسیاتک کاربرا رو خیلی بیشتر محدود میکنه نسبت به جاهای دیگه....
دوستان میتونن این ای پی رو پینگ کنن ببنیم روی آسیاتک برای بقیه پینگ میشه یا نه ping 88.150.245.138 -t اگه یه پینگ بگیرین ممنون میشم.
راست میگی داداش. پینگ من واسه این آی پی همه اش لاس میشه. وبسایتایی که روی این آی پی هست رو هم باز نمی کنه. ولی همین سایتا با فیلت-ر شکن باز میشن.نقل قول:
اول تشکر که زحمت کشیدی داداشنقل قول:
حالا جالبه بدونید بالای 500 وب سایت معروف روی این ای پی ها هستن که ایرانی هم هستن ولی برای آسیاتکی ها باز نمیشن و سایتهاشونم نه فلیتر هست نه مشکلی داره ولی برای آسیانک بی هیچ دلیلی باز نمیشه .. حتی پینگ هم نمیشه...
کلا اسیاتک نمیدونم مشکلش چیه که گویا تعداد زیادی از وب سایتها و سایتهای دانلود رو باز نمیکنه و هیچ پینگی هم نمیده ولی همین الان همین ای پی ها و همین سایتها رو با پارس آنلاین و با ایرانسل و مخابرات باز کنی سریع برات باز میشن بدون هیچ مشکلی
الان اینها رو برای پشتیبان آسیاتک که تعدادی دخترن چطور باید فهموند؟!!
درود و دو صد بدرودنقل قول:
این سایت سازمان تنظیم مقررات رو قبلا گشتم ولی اصلا نتونستم چیزی که میخوام پیدا کنم. اگه بتونید پیدا کنید بهم برسونید یک دنیا ممنون میشم