مگه تعرفه ها واسه هر سرعت فرق نمیکنه؟مثلا اینترنت خوب باطمع تابستانه شبانه داراش فقط واسه 2مگابیت بود.بعد upto ... داره که هرچه قدر باشه خطو رو اون سرعت میبندن.نقل قول:
Printable View
مگه تعرفه ها واسه هر سرعت فرق نمیکنه؟مثلا اینترنت خوب باطمع تابستانه شبانه داراش فقط واسه 2مگابیت بود.بعد upto ... داره که هرچه قدر باشه خطو رو اون سرعت میبندن.نقل قول:
برای شما پیش اومده مه سرعتی که برایتان بسته شده بالا یا پایین بره؟
برای من سرعتی که بسته شده پایین میره البته با یک بار خاموش و روشن کردن مودم درست میشه
خواستم بدون کار مخابراته یا لحظه های خودش اینطوری میشه؟
سوال من همینهنقل قول:
مثلا شاتل سرعت 128 هم تا هر چند خط بکشه ، اجازه دانلود میده
مخابرات هم همینطوره ؟ یعنی 128 بگیری اگه خط بکشه تا 16 مگ اجازه دانلود میده؟
مخابرات تو شهر ما تا 20 مگ هم باز گذاشته یعنی شما اگه خونتون چسبیده باشه به مرکز مخابراتی تا 23 24 مگ هم میتونید داشته باشین
اون سرعتی که نوشته upto 4mb,upto 8mb,upto16mb مهم است.هرچقدر باشه رو اون میبندن خطو.اگه upto xmbps نداره اون تعرفه فکر نکنم سرعتو باز بذارن.نقل قول:
بنظر شما قرارداد های سرویس های up to 16 سال آینده تمدید میشه؟!
با طرح جدید مخابرات دانلود شبانه رو از بین برده.
ماهی 3 گیگ هم شد دانلود شبانه؟!
با این کارشون مشتری هاشون رو می پرونن. خود من به شخصه اگر دیگه تمدید نشه، می رم یک شرکت دیگه اینترنتینقل قول:
حالا باز شماها میتونید از شرکت دیگه بگیرید، مرکز ما فقط در انحصار مخابرات هست و هیچ شرکتی نمیتونه سرویس بده ( مرکز حافظ)نقل قول:
البته دوستاني كه پس پرداخت هستند به صورت خودكار تمديد ميشه مگر اينكه خودشان لغو كنند
ولي تكليف امثال ما كه پيش پرداخت هستيم معلوم نيست
نميشه از جايي پرسيد كه پيش پرداخت هم قابليت اين داره كه با همون طرح دوباره شارژ كرد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
مطمئن هستین که برای پس پرداخت اتوماتیک تمدید میشه؟!
البته حدس منم همینه.
اگه با همین شرایط تمدید کنن دانلود شبانه رو هم قاعدتا باید بدن.
خدا کنه دانلود شبانه رو نپیچونن!
این سرویس ها که حجم نداره. من مجبور شدم 100 گیگ برای روز مبادا بخرم.
این فقط واسه مصرف روزانه است وگرنه دانلودم کاملا وابسته به شبانه رایگان هست.