همون طور که گفتم دیشب برای من رکورد شکست و 6.2 گیگ دانلود کرد!:18:
از همون اول بالای 200 بود البته گاهی اوقات قطع میشد
دیگه چیزی توی لیست دانلودم نبود وگرنه بیشتر هم میگرفت دانلود ساعت 06:02 قطع شده
امشب ببینیم چی میشه
Printable View
همون طور که گفتم دیشب برای من رکورد شکست و 6.2 گیگ دانلود کرد!:18:
از همون اول بالای 200 بود البته گاهی اوقات قطع میشد
دیگه چیزی توی لیست دانلودم نبود وگرنه بیشتر هم میگرفت دانلود ساعت 06:02 قطع شده
امشب ببینیم چی میشه
.
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
اگه سرعتتون از ساعت 12:30 تا 6:59 بدون حتی یک ثانیه افت روی 230 کیلوبایت بوده باشه دانلود شما در کل این 389 دقیقه میشه 5.2 گیگابایت.:18::27:نقل قول:
به امید اجرای سیاست عادلانه و جلوگیری از افت سرعت بنده حقیری مثل من.هر چی سرعته گیر این تهرانیا اومده.شیراز الان تاحالا کسی ندیدم با پارس بتونه حتی اندازه سرعت قاونی دانلود کنه
فکر کنم یوزر بهتر از من پیدا نکنند :31: ( سرویس 256 - 8 گیگ)
لیست رو با Excel ادیت کردم و اضافات حذف کردم
دانلود رایگان من طی یکماه گذشته و جمعش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب مثلا به نظر شما 5.2 با 6.2 چه فرقی میکنه؟! بعد هم من اونو اشتباه تایپ کردم دانلودم دیشب 6.3 بوده! یعنی اینقدر بعیده!نقل قول:
حساب شما هم بده! اگه اونقدر دانلود کنی میشه 4.5 گیگ نه 5.2 گیگ
همون طور که گفتم تا ساعت 6 هم بیشتر دانلود نکرد
آقا به کسی برای عید فطر هدیه دادن ؟
منظورم 2 گیگ ترافیک رایگانه ؟
دوستان جریان چیه دیشب سرعت خوب بوده از چه سروری بود دانلودتون یعنی اینترنت ملی اجرا شده که قرار بود سرعت سرویس داخلی خیلی بالا باشه
اگه یه عکس میذاشتین احتیاجی به این بحث نبود اما من سرعت شما رو در بالاترین حد حساب کردم و ساعات رایگان شما را 6 ساعت و 29 دقیقه حساب کردم تا بگم بالاترین رکوردی که یه نفر میتونه بزنه 5.2 گیگابایته اونم برای 6 ساعت و 29 دقیقه.نقل قول:
5.2 با 6.2 یک گیگابایت فرق داره.تازه شما فرمودین فقط تا ساعت 6 دانلود داشتین که دیگه موضوع را کاملا غیر ممکن میکنه یعنی اگه سرعت دانلود شما دومگابیت (256 کیلوبایت) هم بوده باشه به زور و با ارفاق میشه 4.7 گیگ.
دوست عزیز و خوبم اگه ساعات رایگان پارس رو از 12:30 تا 7 حساب کنیم یه نفر که ماهی 400 هزار تومن داده و سرویس 2 مگ گرفته و سرعت دانلودش 256 کیلوبایت (دو مگابیت) هستش فقط میتونه 5.71 گیگابایت دانلود کنه.برای این از نظر من بعیده و گرنه ما که بخیل نیستیم و همونطور که گفتم اگه یه عکس میذاشتین احتیاجی به این بحث نبود.
من وقتی میبینم دوستانم تو این فروم دانلودهای نجومی داشتن به سرویسی که دارم امیدوارتر میشم و میگم که یه روزی کیفیت سرویس من هم خوب میشه اما وقتی یه دوست عزیز بیاد و بگه که 6 گیگ دانلود رایگان داشتم فقط میگم >>>:18::27:<<<
اجازمون دست شماست!نقل قول:
مگه میتونن ساعت رایگانو کم کنند؟ کدوم شرکتی تاحالا چنین جراتی داشته که پارس افلاین دومیش باشه!
هممون میدونیم اون ساعتها نه باگه نه ترفند
اسم باگو ترفند هم یه سریارو فریب میده و خوش میکنه که مثلا یه خورده دارن زرنگی میکنند!!!!
اولا که بخاطر خشم کاربرها 1 ثانیه هم نمیتونند از اون شش ساعت رایگان کم کنند
دوما بخاطر ضعف و عقب موندگی در سخت افزارشون مجبورند اون ساعت مثلا باگ رو بزارند
خیلی از اماتورها این مشکلو دارند:
ساعت 6 از خواب بلند میشن مودم رو خاموش میکنند اما ساعتی که براشون درج میشه 6 به بالاست و این یعنی هدر رفتن کلی حجم
این مشکل مخصوصا با مودم symphony و در pppoe وجود داره برای همین شرکت مجبوره اون 1 ساعت رایگان رو اصافه کنه