نه عزیز از چیزی استفاده نمیکنمنقل قول:
Printable View
نه عزیز از چیزی استفاده نمیکنمنقل قول:
دوست عزیز من دلیل این سوالت رو نمیفهم!وقتی من نمیتونم به نت وصل بشم چه طوری قند شکن یا چیز دیگه وصل کردم ؟!مگر اینکه برای وصل شدن به اون آیپی باید یا :حتما طرحی روی مودم باشه یا اینکه در حالی که مودم به سیستم وصله با یه اینترنت دیگه وصل شد و اون ایپی رو زد !من سوالام خیلی ساده هستن ولی اینطوری که شما خرد خرد میخوای جواب بدی تا شنبه باید سوال و جواب رد و بدل بشه...دو تا سوال :برای اینکه بتونم اون ایپی رو باز کنم و سطح سیگنال رو ببینم باید طرحی روی مودمم فعال باشه؟ یا به وسیله یه مدل اینترنت دیگه به اون ایپی رجوع کنم در حالی که مودم هم به پی سی متثل باشه ؟یا نه ! اصلا باید بدون طرح داشتن وصل بشه به اون ایپی ؟( چیزی شبیه ویترین ایرانسل که قدیم یادمه رایگان وارد میشد بدون شارژ )و سوال دوم اینکه :با 3 چراغ روشن میشه ارتباط مناسبی داشت و کار کرد ؟مرسی ...
دوست عزیز اون ip مودم هست که کارخونه سازنده به صورت پیش فرض برای مودم ها میزارن و ربطی به داشتن طرح اینترنت نداره یعنی باید باز بشه بعضی مودم ها هم آدرسشون اینه 192.168.0.10 یا 192.168.0.1 البته میشه این آدرس هارو از توی خود مودم تغیر داد و چیز دیگه ای گذاشتنقل قول:
اینارو با مرورگر دیگه ای هم امتحان کن بعدش البته یوزر پسورد میپرسه که به صورت پیش فرض همه admin و admin هست ممکنه البته نفر قبلی عوضش کرده باشه.
در کل شما که 3 چراغ سیگنال داری یعنی اینترنتت مشکلی از لحاظ سیگنال نخواهد داشت یعنی نیازی نداری بری تنظیمات مودم رو چک کنی باید بری طرح یا ترافیک بگیری اینترنتت فعال شه
پیشنهاد من اینه که اگه طرحش مونده و ترافیکش تموم شده فعلا بری 1 گیگ ترافیگ بگیری باهاش کار کنی بعد اگه خواستی طرح جدید بگیری
اگه هم طرحش تموم شده که مجبوری یه طرح جدیدی رو بگیری
کلا انگار تو مشکل اعصاب داریا؟نقل قول:
توی پرشین تولز هم دهن ملتو صاف کردی :n21:
در ضمن از یوزر های آماتور بعید نیست که هنوز نت وصل نشده پروک.سی رو باز کنن
یا اینکه توی تنظیمات پروک.سی مرورگر دستکاری کنن
اون آی پی هم به چند دلیل ممکنه نیاد
دلایلشو میذارم شنبه برات میگم اگه خواستی :n07:
نقل قول:
شما قدری تعداد سئوالاتتون زیاد بود و برای همین جوابها هم متنوع شده. یه تعداد جواب رو به تفکیک من میگم.
- شما چه به اینترنت وصل باشید و چه نباشید برنامههایی از نوع پروکسیفایر میتونن باز بشن و همین باز شدن کافی هست که جلوی ارتباط مودم با مرورگر رو بگیره، چون پروکسیفایر اون وسط مزاحم هست. مثلاً با Kerio این مشکل پیش نمییاید.
- برای وارد شدن به صفحه تنظیمات یا کنترلپنل مودم مطلقاً نیازی به طرح یا کلاً اینترنت نیست چون اون دسترس محلی یا Local هست. اگه شما نمیتونید وارد بشید، مطمئناً مشکل از یه موردی داخل خود کامپیوتر و مودم هست و به شبکه و مبیننت کاری نداره. برای تست بصورت سختافزاری از روی خود مودم با زدن کلید ریست، مودم رو ریست کنید که همه چیز به حالت کارخونه برگرده. البته این اخطار رو بگم که اینجوری تنظیمات نفر قبلی از بین میره و مجبورین همه رو مجدد انجام بدید. اما این راه شاید بتونه کمکی برای ورود شما. مخصوصاً اگه نفر قبلی رمز ورود رو هم عوض کرده باشه.
راستی تا یادم نرفته بگم که بهتره این کار رو با اتصال سیم شبکه و نه بصورت وایفای انجام بدین.
- با سه چراغ نمیشه همه چیز رو فهمید. برای اینکه بطور مثال توی مودم من 635 هست بالای ۴۰ درصد تا ۶۰ درصد همگی سه چراغ روشن هستن. اما کیفیت ۵۹ خیلی با ۴۱ فرق داره. توی حدود ۴۰ تا ۵۰ سیگنال بین بگیر و نگیر هست.
نکته مهم دیگه در مورد چراغ این هست که این چراغها توی مدلهای مختلف با هم فرق داره. یعنی تست کردم و دیدم که توی ۹۲۰۰ سه چراغ کیفیت و قدرت سیگنال بیشتری نسبت به ۶۳۵ میده. برای همین بجای چراغ به میزان RSSI و CINR دقت کنید
دوستان این سرویس 1 مگ نامحدود که نوشته از ساعت 8 الی 20 یعنی توی این ساعات سرعت بالاست؟
یا منظورش اینه که سرعت توی این ساعات پایین میاد؟
سرعتشو میشه بگید که 12 ساعت اول چند بعد 12 ساعت دوم چنده؟
دوست عریر ازت ممنونم با آیپی که داخل دفترچش نوشته باز نمیشه.با اونهایی هم که شما معرفی کردین باز نشد.با مرورگرهای مختلف تست کردم . با توضیحات شما استنباط من این هست که اگر به طور مثال مودم رو بزارم جایی که اصلا سیگنال هم نداشته باشه باید اون صفحه باز بشه.درسته؟چون گفتین ربطی به اینترنت نداره. اگر فرض کنیم آیپی مودم توسط کاربر قبلی تغیرر پیدا کرده ... برای اینکه برگردونیم به آیپی پیش فرض مودم باید چکار کنم؟ ریست؟ اگر اون صفحه باز میشد با اطمینان بیشتری طرح میگرفتم. بازم از شما ممنونمنقل قول:
دوست عزیز یه دنیا ممنوننقل قول:
لطفا به صورت دقیق بگین با ریست مودم چه تنطیماتی از بین میره؟( که کاربر قبلی اعمال کرده )
من فعلا فقط صفحه ای رو که اطلاعاتی مثل طرح و تاریخ شروع ظرح و تغییر طرح و .... اینارو رو نوشته دیدم.
نمیدونم منظور شما از تنطیماتی که کاربر قبلی اعمال کرده چه مواردی هست.لطفا کامل بگین.
مدل مودم هم 632 هست.
مرسی دوست گرامی
نقل قول:
ریست کنید همه چیز برمیگرده به حالت استاندارد. فقط گفتم که اگه اینکار رو کنید تمام تنظمیات قبلی مثل فرکانسها و موارد مشابه هم از بین میره که مجبورین از یه وارد به کار یا خود پشتیبانی بپرسید و بهتون بگن. تا این بخش تنظیمات مجدد انجام نشه، به شبکه نمیتونید وصل بشید.
نقل قول:
منظورم چیزهایی مثل آیدی اشتراک، رمز اشتراک و فرکانس و پهنای باند در بخش Scanset چیزهایی هستن که در کنار تنظیمات شخصی نفر قبلی از بین میرن که باید مجدد ست کنید. نگران نباشید چون این موارد رو با تماس با پشتیبانی خیلی راحت بهتون میگن. بخصوص اگه خودتون وارد نیستین بهتره که از اونها کمک بگیرید. البته آیدی و رمز رو باید از روی جعبه یا قوطی مودم بدست بیارید.اگه الان بخواهید همین کار رو بکنید که شاید دم نیمهشب سرشون خلوتتر باشه و با حوصله جوابتون رو بدن.
موارد تنظیمات شخصی مثل تنظیم بخش وایفای یا عوض کردن رمز ورود به صفحه تنظیمات (مهم هست و حتماً عوض کنید) و یه سری چیزهای دیگه هستن که توی اتصال تاثیر ندارن، ولی توی استفاده میتونن بهتون کمک کنن. بخصوص برای موارد امنیت استفاده.