از ساعت 1 تا 4 صبح موفق به دانلود 50 مگ شدم انهم با 512
Printable View
از ساعت 1 تا 4 صبح موفق به دانلود 50 مگ شدم انهم با 512
منم شبها سرعتم حداکثر 20 ولی با روش آداپتورینگ :31: میشه 120 :8:
اما حیف که بعد از 20 دقیقه باز میاد پایین :41:
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس شما باید خیلی شاکی باشید. من شبی 200-300 مگ میگیرم شاکی هستم شما که وضعتون خیلی خرابه.نقل قول:
حالا چی شد اخر !
از شاتل سرویس بگریم یا نه ؟ و بهترین adsl دهنده کجاست ؟
برای تهران می خواهید؟نقل قول:
بله دوست عزیز تهرانم ..
واقعا کارا باشه !
راستی نظرتون در موردisp شرکت افرا نت چیه ؟
چه سرعتی می خواهید بگیرید نامحدود یا محدود بهتر بود توی تاپیک زیر دیگه بحث رو دنبال میکردید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=245688
سلام رفقا
حدودا 4 روز پیش دوره ی قبلیم تموم شد و شاتل بهم پیام قطعی موقت و روشن خاموش کردن مودمو داد . . . .معمولا هروقت این پیام میومد فرداش اینترنتم قطع میشد و باید پول واریز میکردم . . . اما الان چند روزه وارد دوره ی جدید شدم یعنی دوباره ترافیک قبلی پاک شد و ترافیک جدید وارد حسابم شد ولی ارتباطم قطع نشده و جالب اینجاست میگه 12 تومن بدهی داری!!!:31::31: (Eco-512 دارم!)- راستی وقتی مصرف میکنم از ترافیکم بطور معمول و همیشگی کم میشه!
کسی میدونه موضوع چیه!!!؟:11:
احتمال میدم در سال تلاش مضاعف!!! ، خیلی به خودشون فشار آوردن و یه نمه عقلشونو به کار انداختن و فهمیدن که با این تعطیلیا ، خیلی سخت بوده که طرف بخواد یول بریزه به حسابشون و تالا قطع نکردن . احتمالا اگه فردا که بانکا باز میشه، نریزین به حسابشون سرویستون قطع بشه .
دوستان گلم آدرس این نمایندگی شاتل کرج کجاست؟
یه سوال دیگه هرچند بی ربطه و معذرت میخوام ولی کسی نمیدونه قیمت asus am 602 چنده؟
واسه کارت طلائی هم ایشالله اگه قطعی شد مزاحمتون میشم.(واسه دوستمه)
یه چیز دیگه 128 اکو تو کرج هم سرعت دانلودش مثل 512 هست؟