اون که شما میگی بدرد نمیخوره سرعتش به 16 هم نمیرسهنقل قول:
من اونم تست کردم،همه طرح های مبین نتو تست کردم
Printable View
اون که شما میگی بدرد نمیخوره سرعتش به 16 هم نمیرسهنقل قول:
من اونم تست کردم،همه طرح های مبین نتو تست کردم
اها...مرسی..... واقعا به قول دوستمون برا تزئین گذاشتن!نقل قول:
موردی که اینجا براتون پیش اومده مشکل سر واحد سرعت اکانتها هست که به بیت هست و نه بایت. طبق تعریف هم هر ۸ بیت میشه یه بایت. یعنی طبق تئوری اگهاینترنتفقط برای دانلود باشه، بایستی دانلودبرای یک مگابیت حداکثر ۱۲۸ کیلوبایت باشه. سرعت ۲۵۶ کیلوبیت هم یک چهارم این سرعت و بایستی حداکثر ۳۲ کیلوبایت باشه که خودتون هم گفتین مال مخابرات همین حدود یعنی ۳۵ کیلوبایت بوده و منطقی و درست هست.
حالا شما بیائید به این سرعت ضریب اشتراک هم اضافه کنید که در حالت عادی یک به چهار هست. یعنی اگه چهار نفر همزمان مصرف کنن سرعت یک مگابیت میشه ۳۲ کیلوبایت و سرعت ۲۵۶ میشه ۸ کیلوبایت یا عملاً کمی بیشتر از دایالآپ.
اما برای ضریب اشتراک یک به ده این حداقل سرعت بجای تقسیم بر چهار میشه تقسیم بر ده که حتی توی سرعت یک مگابیت میشه حدود 12 کیلوبیت که سرعت خیلی کمی هست. تازه اگه به این مشکلات سیگنال و آنتن رو هم اضافه کنیم که میبینید سرعت کمتر هم میشه.
برای همین وقتی به شما پیشنهاد نامحدود روزانه رو میدن برای این هست که ضریب اشتراک یک به چهار هست و نه یک به ده. برای همین هم گروون هست.
دوستان میگم طرح اقساط برای مشترکین همراه اول بسته شده؟اگه آره از کی بسته شده؟لطفا توضیحاتی در مورد کلیات این طرح بدین
نقل قول:
تاپیک وایمکس مبین نته اینجا :n02:
ایشون هم نگفتن تاپیک مبین نت نیست !!نقل قول:
ایشون به طرحی اشاره کردن که یه مدت همراه اول و مبین نت ( که همه میدونید کاملا با هم همکاری میکنن ) با هم قرارداد داشتن و همراه اول به مشترکین دائمی خودش به صورت قسطی مودم و اشتراک مبین نت میداد و اولین بار هم اون مودم های ۳ آنتنه اونجا معرفی و پخش شد بین مشتریان ، الان خیلی وقته من خبری از این طرح ندیدم ولی برای اطمینان میتونید از همراه اول سوال کنید
دوستان کسی میدونه این مودم مبین نت SWC 9200 آیا از 802.11N پشتیبانی می کنه یا نه؟
تو بروشور کارخانه سازنده که ساپورت میکنه ولی گویا تو ایرانیه 802.11G هست فقط؟!؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اگه کسی هم این نوع مودم رو داره نظر بده کیفیتش چطوره
- :n06:
... ممنون از همگی
این مودم در سه مدل توسط سازنده کره ای ساخته میشه تا اونجایی هم که می دونم و تو pdf راهنمای مودم نوشته مدل 9200 از هر سه پروتکل IEEE 802.11b/g/n پشتیبانی می کنهنقل قول:
البته این مودم دیگه از طرف مبین نت وارد نمیشه و تو بازار تقریبا کمیاب هست
سلامدوستان عزیز خواهشا کمکم کنید :
یک عدد مودم مبین نت کارکرده خریدم به صورت اینترنتی ....میخوام سیگنال دهی اون رو چک کنم.
داخل اتاق که به زور یک چراغش روش میشه و همون یک چراغ هم قطع و وصل میشه.بیرون اتاق ( ایوان ) مودم به اندازه 3 متر که از سطح زمین فاصله داشته باشه 3 تا از چراغ هاش ثابت روش میشه و گاهی چهارمی هم وصل میشه.
داخل دفترچه نوشته برای اینکه اون پارامترهای سیگنال دهی رو ببینیم در مرورگر وارد کنیم 192.168.1.1 من این رو وارد میکنم زمانی که مودم سه چراغ ( از 5 چراغ ) سیگنال دهیش ثابت روشنه و اینتر میزنم ولی هیچی باز نمیشه.
از تنظیمات هم دیدم که مودم متصل هست و ازین نظر شکی نیست.چراغ lan هم روشنه ....چرا اون نرم افزار تحت وب باز نمیشه ؟
البته این رو اضافه کنم روی مودم طرح بوده که تموم شده. سوال :باید روی مودم طرح شارژ مجدد بشه تا وارد اون ادرس ( همون پارامترهای سیگنال ) بشه؟ یا این ادرس کلا رایگان باز میشه؟
آیا باید بعد از اون ایپی چیزی اضافه کرد؟ مثلا ir یا net یا .... ؟ که اینکارو کردم فایده نداشت.
لطفا بگین چکار کنم تا اون صفحه باز بشه/ باید حتما طرحی که تموم شده رو شارژ کنم؟
گذشته ازینکه مودم رو نمیدونم کجا باید بزارم با اون سیم کوتاهش !!! آیا با 3 چراغ روشن امیدوار باشم که میشه استفاده کرد و وصل شد؟
یا باید گریه کنم؟:n28:
خدا میدونه چقدر پول خرج اینترنت کردم ( 7 سال دیال آپ و 2 سال جی پی ار اس ) ... اینجا هم که adsl ارائه نمیدن ( فیبرنوری )این آخرین امیدم هست...
خواهشا هر کی جواب سوالام رو داره سریع جوابمو بده که فروشنده هم منتظر پولش هست.هم بتونم مودم رو چک کنم هم اینکه سیگنال دهی رو چک کنم ببینم باید چه خاکی بریزم سرم.ممنون
کسی کمک نمیکنه؟
با 3 چراغ روشن میشه ارتباط مناسبی داشت؟
چه طوری پارامترهای سیگنال دهی رو ببینم؟ پست قبلی توضیح دادم مشکلم رو
سلام عزیزنقل قول:
شما احتمالا از پروکس ی فایر یا هر فیلتر شکون دیگه ای که استفاده نمیکنی ؟ چون اگه استفاده میکنی باید حتما از اونا خارح بشی تا بتونی این آیپی رو وارد کنی
یه بررسی کن خبرشو بده