-
ستاره ها هم طاقتشان تمام شد // نيكبخت: مسئولان باشگاه مقصر ناكامي پرسپوليس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گویی اظهار داشت: تا وقتي كه باشگاه پولم را ندهد تمرين نمي كنم. 2 ماه است به من قول دادهاند اما تا امروز هيچ فردي از باشگاه با من تماس نگرفته است. وي افزود: من بازيكن پولكي نيستم و اين را ثابت كردهام اما نميدانم چرا در بازيهايي كه به ميدان ميرويم چه ببازيم و چه ببريم فحش ميخوريم ولي موقع پول دادن كسي سراغ ما نمي آيد. نيكبخت ادامه داد: مردم خيال ميكنند ما پولهاي ميليوني به جيب ميزنيم. اميدوارم آنها به تمرين پرسپوليس بيايند و ببيند ما چگونه تمرين ميكنيم و يا آيا پول ميگيريم يا خير. وي ضمن انتقاد از مسئولان باشگاه پرسپوليس گفت: 2 ماه است آقايان به من جواب نداده اند. اعلام كرده اند من 60 درصد از قراردادم را گرفته ام. ميتوانم بپرسم منظور آنها كدام 60 درصد است؟ من از 3 سال پيش از محمد حسن انصاريفرد در باشگاه پرسپوليس چك دارم كه هنوز پول آن به دستم نرسيده است.
تا به امروز چه كسي اين حرف را از زبان من شنيده بود اما الان مجبور شدم اين حرف ها را بزنم تا ثابت كنم به جز پول براي اهداف بزرگي به پرسپوليس آمدم.
مهاجم پرسپوليس تصريح كرد: هدايتي به باشگاه پول تزريق و كمكهاي زيادي كرده است. وقتي كه اول فصل به بازيكنان قول پاداش ميداد يا حق و حقوق آنها را به موقع پرداخت ميكرد بعضيها ناراحت مي شدند. او براي پرسپوليس كم نگذاشت. بايد قدر اين افراد را دانست و دليل مقابله با آنها را در باشگاهي كه به اين افراد نياز دارد توضيح داد.
وي ضمن انتقاد از تصميمات مديرعامل پرسپوليس تاكيد كرد: از زماني كه در پرسپوليس انجام وظيفه ميكردم تا به حال اينقدر اوضاع را بد نديدم. اولين نفراتي كه حاشيه را به تيم ما وارد كردند مسئولان پرسپوليس بودند اما اعلام كردند كه مشكل بازيكنان هستند. يك روز اخراج بازيكنان پرسپوليس را بر سر زبانها انداختند و يك روز ديگر مربي تيم را كنار گذاشتند. مقصر ناكامي؛ مسئولاني هستند كه در باشگاه تصميمات عجيبي مي گيرند.
نيكبخت اظهار داشت: اگر در يك تيم بحث اخراج به ميان آيد بازيكن ديگر تعصب و انگيزه اي براي بازي كردن ندارد اما غيرت بازيكنان پرسپوليس نشان داد كه با حرف در باشگاه پرسپوليس بازي نميكنند بلكه با غيرت خود و علاقه مردم پيراهن اين تيم را بر تن كردند.
اين بازيكن درباره حضورش در ليست مازاد پرسپوليس عنوان كرد: اين كارها توسط رسانههايي انجام مي شود كه دنبال هدف خود هستند. من يك سال ديگر با پرسپوليس قرارداد دارم و در خدمت اين باشگاه هستم. خوشبختانه تا به امروز هر وقت براي اين تيم به ميدان رفتم آماده بودم و هيچ مشكلي نداشتم. امسال نيز دوران خوبي داشتم اما شايد با كمي فراز و نشيب بود. قول ميدهم در فصل آينده با عملكردي مطلوب جزو بهترينهاي پرسپوليس باشم.
نيكبخت خاطرنشان كرد: درست است كه من براي رفع مشكلات زندگيام بايد پول بگيرم و بعد با خيال آسوده براي پرسپوليس به ميدان بروم اما پيراهن پرسپوليس را هرگز با پول عوض نميكنم و هوادارانش را جزء بهترينها ميدانم. من دنبال شعار دادن نيستم ولي اميدوارم كه بتوانم عاملي براي موفقيت پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا سپوليس باشم.
اين بازيكن در خصوص اظهار نظر پيشكسوتان پرسپوليس گفت: پرسپوليس به جايي رسيده كه هر كس از راه ميرسد دلش ميخواهد با عنوان بزرگ پرسپوليس بازي كند و حرف بزند. من از اين آقايان ميپرسم كه در زمان خودشان مثل ما حق و حقوقشان را دريافت نمي كردند اگر پول نمي گرفتند چه كار مي كردند.
نيكبخت يادآور شد: تمام پيشكسوتان پرسپوليس اگر از وقت مقرر در هنگام پرداخت پول باشگاه مي گذشت تصميم امروز ما را ميگرفتند ضمن اينكه آن زمان قولها بيشتر ارزش داشت.
وي تاكيد كرد: الان اگر نيكبخت واحدي پولي از باشگاه دريافت كند 10 دقيقه بعد بايد برود اداره ماليات تا تسويه حساب كند. در اين ميان هزار مشكل ديگر نظير اينكه آيا چك وصول شود يا خير؛ وجود دارد. آيا مردم و بزرگان پرسپوليس اين مشكلات را ميدانند.
مهاجم پرسپوليس اضافه كرد: وقتي پس از بازيها به خودرويت حمله مي شود، فحش مي خوري و يا تهمتهايي را به تو ميزنند؛ سختترين لحظات زندگيات را سپري مي كني. آيا آقايان اين چيزها را نمي بينند. ما با اين فوتبال واقعا زندگي نداريم.
-
آخرین گمانه زنی ها/ آقای کاشانی هواداران بی صبرانه منتظر حضور شما هستند
کانون هواداران پرسپولیس : اتفاقات اخیر باشگاه پرسپولیس و مشاجرات لفظی که بین برخی اعضای هیئت مدیره این باشگاه صورت گرفته است شرایط را به گونه ای پیش برد که به نظر می رسد بزودی با انجام تغییراتی حبیب کاشانی به این باشگاه پرطرفدار بازگردد.
اوضاع باشگاه پرسپولیس طی روزهای گذشته آنقدر بحرانی و پیچیده بوده است که می توان انتظار انجام هر تغییری از سوی سازمان تربیت بدنی در این باشگاه را داشت.
پس از اختلافاتی که بین عباس انصاریفرد به عنوان مدیرعامل و حسین هدایتی به عنوان رئیس هیئت مدیره بوجود آمد و به مشاجره لفظی آنها در رسانه ها ختم شد، این احتمال وجود دارد که بزودی تغییراتی در هیئت مدیره و مدیریت باشگاه بوجود آید.
ناکامی پرسپولیس در رقابتهای لیگ برتر و کنار رفتن از رقابتهای جام حذفی را نیز باید به مجموعه عواملی که می تواند به انجام تغییرات در این باشگاه بینجامد را باید اضافه کرد.
آخرین گمانه زنی های کانون هواداران حکایت از آن دارد که پس از مطرح شدن بازگشت حبیب کاشانی به ورزش و نشستی که او با محمد علی آبادی رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس داشته است، این احتمال وجود دارد که او بزودی به این باشگاه پرطرفدار بازگردد.
قبل از این عنوان شده بود که احتمال دارد حبیب کاشانی به عنوان سرپرست به تیم ملی فوتبال کشورمان ملحق شود اما به نظر می رسد شرایط ویژه پرسپولیس مسیر مدیرعامل پیشین سرخپوشان را تغییر دهد. منابع آگاه حضور کاشانی در پرسپولیس را قطعی می دانند اما تا اعلام رسمی این انتصاب باید صبر کرد.
در این میان به نظر می رسد سازمان تربیت بدنی برای آرام کردن اوضاع پرسپولیس و نیاز به آرامش میلیونها هوادار قبل از برگزاری انتخابات دهم ریاست جمهوری، بزودی دست به انجام تغییراتی اساسی در هیئت مدیره سرخپوشان تهران بزند.
-
زرينه: واعظي مصدوم است
کانون هواداران پرسپولیس : دروازهبان باتجربه پرسپوليس به دليل مصدوميت صبح امروز با پرسپوليس تمرين نكرد.
دكتر زرينه در گفتوگويي گفت: «واعظي با مشكل ناراحتي از ناراحتي از ناحيه كمر مواجه است. در نظر داريم با فيزيوتراپي و اقدامات ديگر درماني اين بازيكن را براي ديدار با الشباب مهيا كنيم تا او براي بازي آينده مشكلي نداشته باشد.
-
سعداوي به باشگاه پرسپوليس احضار شد
کانون هواداران پرسپولیس : عباس انصاري فرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس به دليل مصاحبههاي اخير نعيم سعداوي عليه مسئولان باشگاه اين مربي را احضار كرد.
انصاري فرد در اين باره گفت: به همين دليل امروز اعلام كردم سعداوي سر تمرينات حضور نيابد. او اگر به باشگاه پرسپوليس نيايد و دليل قانع كنندهاي نداشته باشد از كادر فني كنار گذاشته خواهد شد. تمام اين مسائل منوط به جلسهاي است كه قرار است با وي در روزهاي آينده برگزار كنيم.
-
توره چرا آخه ؟! پتروویچ هم که خوبه !
-
فوری / اميرحسين صادقي با پرسپوليس دوساله بست
کانون هواداران پرسپولیس : اميرحسين صادقي مدافع تيم فوتبال مس کرمان با امضاي قراردادي دوساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
مدافع سالهاي نه چندان دور استقلال تهران با حضور در دفتر عباس انصاري فرد موافقت خود را با امضاي قرارداد دوساله اعلام کرد.
شايان ذکراست پيش از اين زمزمه هايي درخصوص بازگشت صادقي به استقلال مطرح شده بود که اين بازيکن امروز با پرسپوليس به توافق رسيد.
-
انصاری فرد فهرست فروش بازیکنان پرسپولیس را تکذیب کرد
کانون هواداران پرسپولیس : عباس انصاریفرد وجود هرگونه فهرست فروش و یا اخراجی را در پرسپولیس تکذیب کرد.
عباس انصاریفرد در گفت و گویی خبر وجود فهرست فروش بازیکنان این تیم را به شدت تکذیب کرد. انصاریفرد اعلام کرد در آستانه بازی حساس این تیم با الشباب عربستان متاسفانه عدهای به نشر اکاذیب میپردازند. همانطور که در موارد مشابه پیشین نیز کذب بودن این اخبار مشخص شد این بار نیز وجود هرگونه فهرست اخراجی در پرسپولیس یک فهرست خیالی و کذب است و وجود هرگونه فهرست اخراجی یا مازادی تکذیب میشود.
وی همچنین در ادامه در مورد شایعه برکناری محمود خوردبین از سرپرستی باشگاه پرسپولیس گفت: خوردبین یکی از اسطورهها و متعصبترین پرسپولیسیهاست و پرسپولیس خانه پیشکسوتانی مانند محمود خوردبین است. این خیر نیز شایعه بیش نیست و در راستای حاشیهسازی برای این تیم بزرگ میباشد.
انصاریفرد در پایان اظهار امیدواری کرد بازیکنان با تعصب پرسپولیسی خود الشباب را شکست داده تا دل شکسته هوادارن را به دست آورند.
لازم به ذکر است دیروز در یکی از سایتهای اینترنتی به کذب خبری با عنوان "لیست فروش پرسپولیس اعلام شد" درج شده بود.
-
سعداوي: خوردبين به من گفت حق حضور در تمرينات را نداري
کانون هواداران پرسپولیس : نعيم سعداوي در گفت و گویی، اظهار داشت: در تمرين امروز آقاي خوردبين به من اعلام كرد با دستور انصاريفرد ديگر حق حضور در تمرين را ندارم و به همين علت بايد محل تمرين را ترك كنم. من هم به او گفتم اين موضوع بايد به صورت مكتوب به من ابلاغ شود.
وي با اشاره به صحبت هاي انصاري فرد كه گفته بود "سعداوي را به باشگاه احضار كرده ايم "؛ عنوان كرد: من اين سئوال را از آقاي انصاري فرد مي پرسم كه معني حرف خوردبين يعني احضار به باشگاه يا اخراج از پرسپوليس؟
وي يادآور شد: اميدوارم انصاريفرد در تماس تلفني به من اعلام كند كه چه وقت بايد در باشگاه به ديدار او بروم و صحبت كنم. اگر به نتيجه نرسيديم حرف هايم را خواهم زد.
-
از سوي مدير برنامه هايش اعلام شد:
اولتيماتوم آرفي به باشگاه پرسپوليس
خبرگزاري فارس: مدير برنامه هاي اشپيتيم آرفي به باشگاه پرسپوليس اولتيماتوم داد.
عباس نبوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در اين باره اظهار داشت: با توجه به توافقات انجام شده و اتفاقات چند مدت اخير وظيفه خود دانستم تا مواردي جدي را به باشگاه پرسپوليس هشدار دهيم.
وي افزود: با توجه به قول مسئولان باشگاه پرسپوليس 27 ارديبهشت بايد 40 درصد از پيش قرارداد آرفي پرداخت شود تا او به قول خود و قرارداد داخلي پايبند باشد.
نبوي ادامه داد: متأسفانه در روزهاي اخير خبرهاي خوبي از باشگاه پرسپوليس نمي شنويم. روز اول كه هدايتي رئيس هيات مديره پرسپوليس با من گفت وگو كرد و آرفي را پرسپوليسي دانست حالا از بين افرادي كه بايد جوابگوي پرداخت پيش قرارداد آرفي باشد خارج شده و اين براي ما ناخوشايند است.
وي يادآور شد: البته به جزء هدايتي با عباس انصاري فرد صحبت هاي نيز داشته ايم اما از امروز اعلام مي كنم در صورتي كه در زمان مقرر پيش قرارداد آرفي پرداخت نشود او مذاكرات خود را با باشگاه سپاهان كه 20 درصد بيشتر از پرسپوليسي ها پول مي دهد آغاز خواهد كرد و يا جواب پيشنهاد 700 هزار يورويي براي 7 ماه را به يك تيم اماراتي خواهد داد.
وي خاطرنشان كرد: اشپيتيم براي پول به پرسپوليس نيامده اما نمي پذيرد كه پيش پرداخت يك هفته به تعويق بيفتد. او همچنين اعلام كرده در صورتي كه اين مبلغ پرداخت شود با دستور مسئولان باشگاه پرسپوليس به تهران خواهد آمد در غير اينصورت شرمنده هدايتي، انصاري فرد و هواداران اين باشگاه خواهد بود.
انتهاي پيام/
-
کاشکی نیکبخت به جای این همه حرف زدن و ایراد گرفتن از این و اون یه ذره بازی خودش رو بهتر میکرد تا اینطور همه از دستش شاکی نشن.
اصولا بازیکنی که همش تو حاشیه باشه همین میشه دیگه.
خدا وکیلی بازکن یعنی علی کریمی که اهل هیچ باند و زدوبندی هم نیست
عشق است کریمی