آهان منظورت screen server هست دیگه آره؟:8:نقل قول:
اون که تو محیط داشبورد هم با دسته مدتی کار نکنی خاموش میشه. نور تلویز هم کم میشه:27:
در کل چاکریم:10:
آهان منظورت screen server هست دیگه آره؟:8:نقل قول:
اون که تو محیط داشبورد هم با دسته مدتی کار نکنی خاموش میشه. نور تلویز هم کم میشه:27:
در کل چاکریم:10:
البته Power Saver هست . توی داشبورد تایم اوتش بالای 5 دقیقه هست ولی توی بعضی بازی ها کمتر از 60 ثانیه :41:نقل قول:
سلام بچه ها
اول از همه ممنونم از اینکه جواب سئوال های قبلیم رو دادین
امروز مثل روزهای قبل کنسول روشن کردم و مشغول بازی شدم اما در حین بازی pes2010 متوجه یه سری نویز مثل تراک ویدئو یا مثلا برفک آنتن روی صفحه lcd شدم
lcd lg هست و با کابل تبدیل vga هم وصله اینم بگم تنها فرقی که امروز با روزهای قبل داشت این بود که ماشین لباسشوئی روشن بود و وقتی که ماشین کار میکرد یا از حرکت ایست می کرد این نویز ها ظاهر می شد
حالا سئوال اینکه آیا از ماشین لباسشوئی بوده ؟
این نویز ها برای کنسول ضرر نداره ؟
معذرت می خوام اگر سئوال هام اینقدر آماتور چون این اولین کنسولیه که من خردیم و هیچی ازش نمی دونم
پیشاپیش از جواب هاتون ممنونم
طبیعی هست که از ماشین لباسشوییتون بوده و خیلی هم ضرر داره ، یک فروند محافظ تهیه بفرمایید .نقل قول:
lمرسی از جوابتنقل قول:
اما آخه ماشین لباسشوئی اونوره این اینور بعد این نویز روی lcd می افتاده یا کنسول ؟
چون هردو به محافظ فوق العاده عالی و از شرکت معتبر وصلن
چه فرقی میکنه ، اول و آخر کل برق خونه شما رو دو تا رشته سیم از کنتور به بعد تامین میکنه . سیم کشی موازی و این حرفها .نقل قول:
ولی محافظ بسی مهم است .
بزرگوار ممنونم از جوابتنقل قول:
با وجود اینکه کنسول من به محافظ وصله امکانش هست بهش صدمه زده باشه ؟
بله دوست عزیز امکانش هست ، اگر از نظر مالی توانش رو دارید برای سیستم های خودتون یک UPS بخرید که اگر هم نواسانات اینطوری بوجود آمد . بشه کنترلش کرد .نقل قول:
البته من توصيه ميكنم به جاي ups يه ترانس محافظ بگيري كه مخصوص اين كار ساخته شده......نقل قول:
ups چون برق رو ذخيره ميكنه بيشتر به درد مواقعي ميخوره كه برق قطع باشه و به عنوان باطري تو مدار قرار ميگيره كه البته قيمتش خيلي بالاست......:10:
نه نسخه ی کاملش نیومدهنقل قول:
یه خورده شکلش تغییر کرده همین:46:
خوشگل تر شده :31: