سلام خسته نباشید دوستان
من یه پرینتر سه کاره hp deskjet 2540دارم میخوام از طریق موبایل وصل بشم برای پرینت،رمزی که میخوام بزنم برای وصل شدن نمیتونم پیدا کنم لطفا راهنمایی کنید برای پیدا کردن رمز؟
Printable View
سلام خسته نباشید دوستان
من یه پرینتر سه کاره hp deskjet 2540دارم میخوام از طریق موبایل وصل بشم برای پرینت،رمزی که میخوام بزنم برای وصل شدن نمیتونم پیدا کنم لطفا راهنمایی کنید برای پیدا کردن رمز؟
سلام خدمت همه ی دوستانکسی میتونه در نصب و راه اندازی دستگاه سه کاره کپی اسکنر پرینتricohaficio mp 1600l کمکم کنه ؟دوروزه دارم روش کار میکنم تا پرینتر و اسکنرش راه بیفته اما مشکل اینه که یا پرینت رو برعکس میگیره و یا اینکه میگه سایز کاغذ مچ نیست و در اسکنرش هم یکسری اررور میده که در عکس های زیر مشخص هستشبه علاوه تمام درایور هاشو از خود سایت ریکو گرفتم که 4 تا بودن اما هنوز یکی از درایور ها رو اونم به نام NRG MP1600L نمیشناسه و الان پرینت نمیگیره ینی اول پرینت میگرفت اسکن نمیکرد حالا اسکن میکنه پرینت نمیگیره یکی از درایور هاشم وقتی ستاپشو اجرا میکنی میگه Empty printer name وقتی دکمه ی اسکن رو از روی خود دستگاه میزنی اررور :connecting with pc .set orginals and select the setting from pcدر مورد تنظیمات خود دستگاه هم کسی میتنه کمکم کنه که باید چجور تنظیم کنم که کاعذ رو از کجا بکشه و ....
خودم راه حل رو پیدا کردم و بعد از تست چندین نرم افزار نهایتا carambis driver updater تونست درایور NRG MP 1600L رو در دیتابیسش پیدا کنه و با نصبش مشکل حل شد
و با تنظیم ستینگ داخلی موضوع حل شد
فقط این نرم افزار دارای محدودیت هایی هست و کرکش پیدا نمیشه و من که فقط تونستم دو عدد درایور رو از طریقش بگیرم و بعد از حالت رایگان در اومد
با سلام.
من به چند ماه پیش پرینتر چندکاره جوهرافشان خریدم به قیمت 700 او خورده ای.
epson l365
میخوام کاور فیلم بزنم باهاش.
اما وقتی روی کاغذ گلاسه پرینت میگیرم دون دون های سیاه میندازه رو عکس که خیلی از کیفیت عکس کاسته میشه.
مشکلش چیه ؟
توی فتوشاپ تنظیم خاصی باید انجام بشه ؟رزولیشن عکس رو با فتوشاپ روی 600 تنظیم کردم و سایز اصلی عکس هم +4000 پیکسل هست
سلام دوستان ... آیا این صحت داره که کیفیت عکس epson l800 از l805 بالاتر هست یا خیر؟
سلامنقل قول:
من پرینتر L805 دارم. در پاسخ سوال شما باید بگم طبق تحقیقاتی که قبل از خرید کرده بودم، خیر... هیچ تفاوت کیفیتی در چاپ این دو پرینتر نیست و کاملا هر دو دستگاه با یک کیفیت عالی چاپ میکنند. تنها دلیل بیشتر بودن قیمت L805 از L800 تنها داشتن سیستم وایرلس هست که دستگاه L805سیستم وایرلس داره برای اتصال کامپیوتر و در نتیجه از کابل و سیم اضافی خلاص میشوید ولی در مورد دیگه ای تفاوت ندارند.
سلام دوستان کسی میدونه این ارور برای چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاسنقل قول:
در مورد قیمت بایستی عرض کنم که در کمال تعجب قیمت L800 از L805 در بازار خیلی بیشتره !!! حدود 200 تومن
من این پرینتر رو تهیه کردم ... برای کاری که من انجام میدم کیفیت عکسش خیلی خوبه اما توی برخی تصاویر خصوصن چهره ی آدم ها کاملن مشهوده که گویا یه پرده ی قرمز رنگ کشیده شده روش ... رنگ زرد هم به اون شفافیت که انتظار دارم نیست
هر چقدر گشتم که بتونم جایی رو واسه تنظیم کردن رنگ های پرینتر پیدا کنم نبود که نبود ... توی نت گشتم شاید بتونم پروفایلی به غیر از دیفالتهاش پیدا کنم هم نبود ... یه پروفایل همینطوری هم درست کردم ولی چون تنظیماتش رو بلد نبودم در نهایت خوب از آب در نیومد (البته اون پرده ی قرمز برداشته شد از روی عکس ولی نتیجه ی کار در کل با همون قرمزی بهتر بود انگار)
کسی تجربه ای چیزی نداره در این زمینه ؟
سلام دوستان
ي سامسونك ٤٦٢٣ دارم
از سيني راحت كاغذ ميكشه ولي از جلو يك سوم كاغذ داخل ميره گير ميكنه با اينكه به نظر به جايي گير نميكنه چون كاغذ بعد از ريست كردن تميز مياد بيرون
يكي دوبارم بازش كردم تميز كردم ولي مورد خاصي مشاهده نشده
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام من یک پرینتر hp officejet 4630 دارم امروز یک کارتریج نو گرفتم ولی وقتی که وصل کردم ارور میده میگه
ink cartridge must be replaced
لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟؟؟؟؟؟!!!!!!
با سلام
من به تازگی پرینتر canon الان مشکل اینه که وقتی میخوام از یه صفحه اینترنتی پرینت بگیرم از نصف پیج اینترنتی پرینت میگیره . و ارور check printer out put نمیاش داده میشه
با سلام به دوستان
من يك 8 سالي پرينتر T50 داشتم ازش خيلي عالي استفاده ميكردم هفته پيش خودبخود جوهر از قسمت مخازن سرريز شده بود زير پرينتر و خلاصه همه جارو جوهر گرفته بود با هزار بدبختي قاب روش رو باز كردم و بيشتر قسمتهايي رو كه ميتونستم تميزش كردم و حتي پدش رو هم عوض كردم و پد نو گذاشتم و ريست هم زدم
كه بعد از همه اينكارها متأسفانه اون قضيه GENERAL ERROR پيش اومد كه ميتونه از 20 تا ايراد باشه از كابلها گرفته تا كثيفي پشت هد ريبون و غيره و غيره و خود هد
خلاصه با ور رفتن چيزي درست نشد تا بردمش خيابون آبان تعميركاه ماديران يك نگاه كرد و بازش كرد و گفت ايراد كلي از هد كه هزينش با دستمزد خودمون هد اصل بندازم ميشه 580 يعني هد 520 و 60 دستمزد ولي باز هم درست نميشه چون پرينتر خيلي ازش كار كشيدي موتور خيلي ضعيف شده دو تا چرخ دنده بزرگهاي كاغذگير كمي رفتگي دارند و خلاصه برام 1200 ميليون هزينه درست كرد كه به پيشنهاد خودشم اصلا ندادم تعمير و با توجه به گرون بودن پرينتر دنبال T50 گشتم تا خريدمش
يك نفر آشنا پيدا كردم از دوستان قديمي كه داشت و ازش 1200 خريدم با تانك و بدون كارتريج اصلي خودش توي اين 3 روزه خوب پرينت ميگيره هيچ اشكالي نديدم ولي بزرگترين اشكال پرينت نكردن رنگهاست يعني هيچ رنگي درست پرينت نميشه نزديك بهش پرينت ميشه
توي پرينتر قبلي چند سال پيش با كاليبره كردنش مشكلمو رفع كردم ولي الان روي هر كاغذ 280 گرمي و با بهترين تنظيمات پرينتر اون عكس اصلا عكس خودش نيست و شديدا خستم كرده
اين لينك عكس اصلي:
اين هم لينك عكس پرينت شده:
مانيتور كاملا كاليبره شده ولي نميدونم پرينتر رو چجوري بدون ادوات گرون قيمت كاليبراسيون - كاليبره كنم
از دوستان كسي تجربه خاصي داره ميتونه راهنمايي كنه
ممنون
سلام من پرینتر اپسون مدلL220 دارم پرینت رنگی که میگیرم کیفیتش خوبه مشکلی نیس ولی پرینت سیاه سفیدش راه راه میشه طوری که بعضی جاهای متن سفیده جوهرشم نگاه کردم پره.حتی گفتن ری استارتش کنم این کارم کردم ولی درست نشد چکار کنم؟؟؟
دوستان توي اين فروم كسي تخصصي نداره
بهتره دنبال يك جاي ديگه بگرديم
edit.............
درودنقل قول:
از منوی فایل گزینه print preview رو انتخاب کن..از اونجا میتونی تنظیمات اندازه صفحه و کاغذ و...انجام بدی.صفحات اینترنت بخاطر نوع قالب بندی به همان صورتی که دیده میشه , چاپ نمیشه.
میتونی با نصب نرم افزار foxit Phantom خروجی پرینتر رو این نرم افزار انتخاب کنی تا یک فایل Pdf از کل صفحه درست کنه و بعد به دلخواه پرینت بگیری.
سلام خدمت رفقای عزیز
بنده مدت هاست از این پرینتر استفاده میکنم و تا به حال مشکل خاصی نداشتم
قبلا یه بار خودم ریستش کردم و تا حالا هم دو سه باری دادم شارژش کردن
خلاصه بعد ظاهر شدن این خطوط در زمان چاپ یه عکس حدس زدم مشکل جوهر باشه و تصمیم گرفتم خودم شارژش کنم.
چند تا ویدئو آموزشی دیدم و در نهایت کارتریج رو باز و مخزن رو فول کردم. با یه بلور هم اساسی همه جاش رو تمیز کردم. درام و رول و ... رو هم با الکل تمیز کردم! اما در نهایت که بستمش، دیدم همون آشه و همون کاسه.
اهل فن اشکال رو کجا میبینن؟
درام آیا ؟
مدل کارتریج رو هم فرستادم، یه درام با عنوان «سامسونگ 105 samsung» که یکی از سایت ها گذاشته بخرم خوبه؟
سلام من یه پرینتر رنگی دارم اما جدیدا همش وسط صفحه کاغذم خطای نطقه چین میندازه چه کنم
با سلام خدمت شما دوستان
دو سال میشه HP officejet 4630 رو خریدم و استفاده میکنم
چند وقتی هست که بخش اسکن کار نمیکنه یعنی اصلا نه کپی (چه رنگی چه سیاه-سفید) میگیره نه اسکن میکنه و مشکل از این قراره که وقتی پرینتر رو روشن میکنم لامپ اسکنر به آخر محفظه میره ولی بر نمیگرده سر جای اولش و همونجا گیر میکنه تا زمانی که خاموشش کنم برنمیگرده سر جای اولش
حالا من چه کنم؟مشکل از کجاست؟
اگر مشکل سخت افزاری باشه حواهشا مرکز معتبر تعمیر پرینتر های Hp در تهران رو معرفی کنید
سلام دوستان عزیز من یه پرینتر scx4200 دارم بعد از تعویض کارتریج زی صفحه چاپ شده کد و اعدادی چاپ میشه .بنظرتون چرا اینجور شده؟
عرض سلام خدمت دوستان
سوال :
آیا میشود فیش پرینتر را به کامپیوتر وصل کرد و از هر فایل و متنی پرینت گرفت ؟ منظورم این است مانند دیر پرینترها کار میکند یا فقط باید به نرم افزار مخصوص فروشگاهی و یا صندوق فروشگاهی متصل شود ؟
مثلا میشود داخل برنامه wird , pdf یا فتوشاپ یا هر نرم افزار دیگری که قابلیت پرینت داشته باشد متنی نوشت ( به اندازه سایز رول ) و با دستور پرینت کامپیوتر با این دستگاه ( فیش پرینتر ) از اون پرینت گرفت ؟
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
چه پرینتری پیشنهاد میکنید ؟ ارزان اما موارد فوق رو بشه باهاش انجام داد
سلام دوستان.یه پرینتر لکسمارک دست دو گیرم اومد و با قیمت خوب برداشتم.مدلش x340 هست.
حالا دو تا مشکل دارم.
اول اینکه اسکنرش نصب نمیشه و هر درایوی هم دانلود کردم بازم نشناخت.نزدیک به 500 مگابایت دانلود کردم ولی هرکدوم رو نصب میکنم فرقی نداره و چیز جدیدی مشاهده نمیکنم.
مشکل دوم هم اینه که به جز پرینت اول که 20 30 ثانیه ای طول میکشه و میشه ازش بگذریم پرینت های بعد هم هر کدوم 30 ثانیه رو باید منتظر باشم.مثلا اگر یک فایل پی دی اف 4 صفحه ای رو بخوام پرینت بزنم 4 تا 30 ثانیه طول میکشه.قشنگ رو اعصابه ها...
جالب اینجاست که اگر همین فایل ورد باشه اینجور نیست و حتی برای برگ اولش هم معطل نمیشم.فوقش بعد از دستور پرینت 10 ثانیه طول میکشه و بعدش پشت سر هم بقیه رو پرینت میگیره.
این مسئله در مورد صفحات وب هم صادقه.یعنی صفحاتی که با کروم باز کردم بخوام پرینت بگیرم مثل پی دی اف خیلی طول میکشه ولی همون صفحات اگر مثلا با فایرفاکس باز کرده باشم زودتر پرینت گرفته میشن.
نمیدونم چکار کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
اگرم درایوش رو دارید که مطمئن باشید خودشه ممنون میشم آدرس دقیق بدید برم همون رو دقیقا دانلود و نصب کنم.
تشکر از همه:n16:
سلام دوستان.یه پرینتر لکسمارک دست دو گیرم اومد و با قیمت خوب برداشتم.مدلش x340 هست.
حالا دو تا مشکل دارم.
اول اینکه اسکنرش نصب نمیشه و هر درایوی هم دانلود کردم بازم نشناخت.نزدیک به 500 مگابایت دانلود کردم ولی هرکدوم رو نصب میکنم فرقی نداره و چیز جدیدی مشاهده نمیکنم.
مشکل دوم هم اینه که به جز پرینت اول که 20 30 ثانیه ای طول میکشه و میشه ازش بگذریم پرینت های بعد هم هر کدوم 30 ثانیه رو باید منتظر باشم.مثلا اگر یک فایل پی دی اف 4 صفحه ای رو بخوام پرینت بزنم 4 تا 30 ثانیه طول میکشه.قشنگ رو اعصابه ها...
جالب اینجاست که اگر همین فایل ورد باشه اینجور نیست و حتی برای برگ اولش هم معطل نمیشم.فوقش بعد از دستور پرینت 10 ثانیه طول میکشه و بعدش پشت سر هم بقیه رو پرینت میگیره.
این مسئله در مورد صفحات وب هم صادقه.یعنی صفحاتی که با کروم باز کردم بخوام پرینت بگیرم مثل پی دی اف خیلی طول میکشه ولی همون صفحات اگر مثلا با فایرفاکس باز کرده باشم زودتر پرینت گرفته میشن.
نمیدونم چکار کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
اگرم درایوش رو دارید که مطمئن باشید خودشه ممنون میشم آدرس دقیق بدید برم همون رو دقیقا دانلود و نصب کنم.
تشکر از همه:n16:
سلام
من یک پیرنتر سه کاره سامسونگ مدل scx-3200 دارم
وقتی که پرینت میگیرم، هنوز پرینت کاغذ اول تموم نشده یک کاغذ دیگه به داخل میکشه و گیر میکنه
یکم تحقیق کردم، گفتن سنسور سنولوییدش باید سرویس بشه
ولی نمیدونم که این سنسور کجاست و چطوری باید سرویسش کنم
میشه راهنماییم کنید؟
ممنون
چرا کسی جواب نمیده.نقل قول:
یکی نیست مشکل من رو حل کنه؟
به مشکل برخوردم ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام، یه پرینتر سه کاره HP C4680 دارم که متاسفانه اخیرا وقتی میخوام روشنش کنم هی خاموش و روش میشه و صفحه نمایشگرش بعد از بارها خاموش روشن شدن ثابت میشه !
خودم حدس میزنم مشکل پاور داشته باشه، ولی اینکه از دکمه ش باشه یا خود بوردش رو نمیدونم...
اگه کسی از دوستان تجربه مشابه داره لطف کنه بنده هم راهنمایی کنه...
با تشکر
سلام
چند وقته یه پرینتر epson l800گرفتم با جوهر اورجینال و کیفیت چاپش خیلی خوبه ولی در مورد کاغذ و تنظیمات کاغذ از دوستانی که تو این زمینه تجربه دارن چندتا سوال دارم
1-چه کاغذی و با چه برندی بهترین کیفیت چاپ با این دستگاه رو میده البته به غیر از کاغذ خود اپسون که اصلا تو بازار پیدا نیست
2-تو تنظیمات کاغذ فقط تنظیمات مربوط به کاغذ اپسون موجوده و تو استفاده از کاغذهای متفرقه باید این تظیمات چجوری باشه
تا الان خودم با کاغذ 150 گرمی گلاسه کداک و 280 گرمی لاستر کداک پرینت گرفتم نتیجه راضی کننده بود فقط تو رنگ قرمز یک مقدار اختلاف با عکس اصلی وجود داره و تو تنظیمات مختلف کاغذ نتایج یکم تغییر میکنه دوستان اگه کسی با کاغذهای دیگه کار کرده خوشحال میشم تجربشو در اختیارمون بزاره
سلام
چند وقته یه پرینتر epson l800گرفتم با جوهر اورجینال و کیفیت چاپش خیلی خوبه ولی در مورد کاغذ و تنظیمات کاغذ از دوستانی که تو این زمینه تجربه دارن چندتا سوال دارم
1-چه کاغذی و با چه برندی بهترین کیفیت چاپ با این دستگاه رو میده البته به غیر از کاغذ خود اپسون که اصلا تو بازار پیدا نیست
2-تو تنظیمات کاغذ فقط تنظیمات مربوط به کاغذ اپسون موجوده و تو استفاده از کاغذهای متفرقه باید این تظیمات چجوری باشه
تا الان خودم با کاغذ 250 گرمی گلاسه کداک و 280 گرمی لاستر کداک پرینت گرفتم نتیجه راضی کننده بود فقط تو رنگ قرمز یک مقدار اختلاف با عکس اصلی وجود داره و تو تنظیمات مختلف کاغذ نتایج یکم تغییر میکنه دوستان اگه کسی با کاغذهای دیگه کار کرده خوشحال میشم تجربشو در اختیارمون بزاره
سلام
یکسری کارت10*7 دارم که مخصوص پر کردن اطلاعات اشخاص است، حالا می خواهم به جای نوشتن دستی اطلاعات را از طریق ورد نوشته و روی کارت پرینت بگیرم آیا میتونم با چاپگر hp 1102 این کار رو بکنم مشکلی واسه چاپگر بوجود نمیاد یا اصلا چاپ می کنه؟
تیغه بلید کارتریجت کثیف شده یا عوض کن و تمیز کن - اون تیغه ای که با مگنت در تماسه. در واقع داکتر بلید دستگاهنقل قول:
درود..فوم رولر (PCR) هم میتونه این مشکل رو ایجاد کنه.
فوم رول وظیفه شارژ اولیه تونر روی درام را بر عهده دارد و همچنین در پایان پروسه پرینت، شارژ اضافی روی درام را پاک می کند.
با سلام
دوستان من یک دستگاه پرینتر 7760 اچ پی فوتو اسمارت دارم که چندین سال بود ازش استفاده نمی شد. برایش کارتریج خریدم و سرویسش کردم. بعد از راه اندازی دوباره دیدم که کارتریج ها در وسط پرینتر قرار می گیرند و ارور برر روی صحه نمایش داده می شود. درضمن یک قطعه پلاستیکی هم از پرینتر مانده که نمی دونم مال کجاست؟؟؟؟
عکس ها را در لینگ قرار داده ام. مرسی
فیلم و عکس هم دارم اگه کسی تونست کمکم کنه شماره ام 09333193904 است تو واتس آپ یا تلگرام می فرستم
با سلام
دوستان من یک دستگاه پرینتر 7760 اچ پی فوتو اسمارت دارم که چندین سال بود ازش استفاده نمی شد. برایش کارتریج خریدم و سرویسش کردم. بعد از راه اندازی دوباره دیدم که کارتریج ها در وسط پرینتر قرار می گیرند و ارور برر روی صحه نمایش داده می شود. درضمن یک قطعه پلاستیکی هم از پرینتر مانده که نمی دونم مال کجاست؟؟؟؟
عکس ها را در لینگ قرار داده ام. مرسی
فیلم و عکس هم دارم اگه کسی تونست کمکم کنه شماره ام 09333193904 است تو واتس آپ یا تلگرام می فرستم
دوستان سلام ما یه پرینتر canon mf216n داریم که مدتیه دچار مشکل شده مشل پرینتر هم اینه که وقتی فایل پی دی اف یا عکس دستور پرینت براش ارسال میکنم پرینت نمیگیره مگه اینکه حجمش خیلی کم باشه.فایل ورد اکسل و پی دی اف با حجم کم رو به راحتی پرینت میگیره ولی فایل دیگه رو نه.حتی بعضی وقتا فایل ورد اگه جدول داخلش باشه که از اکسل مثلا کپی شده باشه صفحه ای که جدول داره پرینت نمیگیره ولی باقی میگیره .ارور هم نمیده که بگی این ارور رو داده فقط فایل تو مرحله ارسال به پرینتر گیر میکنه
عکس رو مشاهده کنین
yon.ir/6BEh
سلام
پرینتر hp deskjet d1663 همسایمون داره میخواد بفروشه. میگه کاتریجشم خرابه.
خیلی وقته هم خریده. من چند بخرم ازش؟ قیمت صفرش چنده؟
حالا معلوم نیست چقد چاپ داشته باشم. با سیاه سفید که زیاد چاپ داریم ولی رنگی رو هنوز نمیدونم. انگار زیاد باهاش کار نکنی بعد یه مدت کاتریجش خراب میشه؟ :n13:
متاسفانه پرینتر سه کاره hp مشکلی که داره ظاهرا وقتی میخوای کارتریجش رو مرکبش رو عوض کنی دیگه اون کیفیت قبل رو نداره. ایا همش اینطوریه؟
اگر نه من الان چیکار کنم؟ گفتن کارتریج باید عوض بشه ایا این همیشه اینطوریه که باید کارتریج عوض بشه تا به کیفیت اولیه برسه به خصوص در مورد کپی و بعد پرینت.
یه سوال دیگر
ایا امکان دو طرفه پرینت کردن در HP هست؟ منظورم پشت و رو یا این به تنظیمات پرینت خود فایل بستگی داره؟
چطور میشه این کار رو انجام داد
سلام. پرینتر سه کاره hp m 1132 دارم. میخوام حاقظه کنتورشو پاک کنم که نشون میده چند برگ استفاده شده. چیکار باید بکنم؟ممنون
از اساتید کسی نیست راهنمایی کنه؟نقل قول:
کسی نیست راهنمایی کنه؟