سلام..تک کانکشن ....ساعت 12:30 ظهر... سرعت من 8 مگ هست ..من با وای فای به سیستم کانکت هستم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
سلام..تک کانکشن ....ساعت 12:30 ظهر... سرعت من 8 مگ هست ..من با وای فای به سیستم کانکت هستم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون از پاسختون..میتونید لطف کنید بگید همیشه سرعت تک کانکشن به همین ترتیبه و ثبات داره؟مخصوصا بین ساعت ده تا دوازده شب هم اگر بتونید چک کنید خیلی ممنون میشم..چون بعضی دوستان از سرعت تک کانکشن پارس انلاین خیلی ناراضی بودند.شما از کدوم شهر هستید؟
خواهش میکنم..شیراز..همیشه برا من سرعت همینه بجز همین ساعات ده تا دوازده که فرمودید گاهی هم از ساعت 9 شب افت سرعت شروع میشه...قبلا های وب داشتم که از ساعت 6 عصر افت سرعت داشتم..ساعت 23:45. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساعت 12 شب..البته اینم بگم افت سرعتش همیشگی نیست برا من ..دو سه شب خوبه ..دو سه شب افت سرعت داره
سلامنقل قول:
هیچ شرکت adsl برای استریم خوب نیست چون سرعت آپلود و روی 1 مگابیت محدود کردن روی تمام سرویس ها بهترین گزینه برای استریم اینترنت سیم کارت هست
[QUOTE=David4None;9095194]سلام
هیچ شرکت adsl برای استریم خوب نیست چون سرعت آپلود و روی 1 مگابیت محدود کردن روی تمام سرویس ها بهترین گزینه برای استریم اینترنت سیم کارت هست[/QUOadslسلام،تشکر از پاسختون،اتفاقا استریم نیاز به اپلود بالا نداره،واینترنت ای دی اس ال برای استریم مناسبتره،البته باید سرعت ده مگ به بالا داشته باشی،القصه،شما از پارس انلاین برای استریم استفاده کردید و الان این نظر رو دارید یا حدس و گمانتون رو گفتید؟
دقیقا اینترنت ADSL یک اینترنت بی کیفیت و کم سرعت است که از آن اینترنت مرده در حال حاضر نام برده می شود. استفاده از اینترنت کم سرعت برای نیاز روز نظیر استریم پیشنهاد نمیشود.نقل قول:
سرخ پوستا یه ضرب المثل دارن که میگه از اسب مرده پیاده شو،و بله همه ما میدونیم ای دی اس ال تلنولوژی قدیمیه،اما شما یه جایگزین معرفی کن تا منم دست از سر این جنازه بردارم،نکنه پیشنهاد شما اینترنت هرگیگ سه هزارتومانی شرکتهای تلفن همراهه؟بحث هزینه فایده است،فقط همین،القصه سوال بنده رو جواب ندادید،ایا شما از پارس انلاین برای استریم استفاده کردید،یا فقط حدس و گمانتون اینه که جوابگو نیست؟نقل قول:
خیر وقتی ADSL کم سرعت اصلا برای این منظور (استریم) استفاده نمی شود پس استفاده ای ازش ندارم. نه پارس نه هر کی دیگهنقل قول:
شما برای نیاز و کیفیت بالا بهتر است بیشتر خرج کنید. حقیقت جامعه ما همین است چونکه ما ایرانیها یک ضرب المثل زیبا داریم که هست:
هر بیشتر بدی بیشتر آش میخوری
واقعا آموزنده است. :n20:
دوستان من دیروز دوباره به پارس آنلاین برگشتم بعد از چند سال بخاطر سرویس گیمینگ اما نمیدونم چرا وقتی دیروز سفارش رو ثبت کردم امروز تلفن از صبح قطع شده و بوق نداره ... طبیعی هستش؟ یادم نمیاد قبلا هم همچین اتفاقی افتاده بوده یا نه
چند روز پیش بهم زنگ زدن گفتن به جای اینکه ماه به ماه سرویس میخری 3 ماهه یا 6 ماهه بخر
من گفتم تخفیفی که نداره پس چه فرقی میکنه !؟ گفت تو جشنواره ها و این چیزا ! ( دقیق متوجه نشدم )
حالا میخواستم بدونم کسی میدونه فرقش چیه ؟
دوستان من امروز سرویس گیمینگ برام وصل شد اما کماکان خط تلفن بوق نداره...
پینگ برای 8.8.8.8 حدود 105 تا 107 هستش خیلی ثابت هستش و نوسان نداره اما به نظرم باید زیر صد باشه بقیه دوستان چجوریه پینگشون؟
حالا چی کار کردی؟نقل قول:
صبح دیروز و امروز که خونه بودم اینترنت ۲ تومانی ایرانسل خریدم و استریم عنوانهایی که افلاین دانلود نداشت رو کردم. عالی ۱۰۸۰ کاملا راحت و پرسرعت البته من تنظیماتم فرق داره ،پرو ک سی پرسرعت ست دارم و شرکت اشتراک دارنده خالق استریم تو دنیاست.
کلا ارزون و پر سرعت و راحت و لذت بخش
این نتیجه من بود. :n10:
سلام،اینترنت نسل چهار مبین نت هم دارم،ولی گرونه،الان واسه استریم از شاتل استفاده میکنم، گفتید ------ از کجا دارید؟نقل قول:
برای منم چند ماهه که تلفن بوق نمیخوره،جالبه زنگ می زنم خونه، تلفن زنگ میخوره ولی همینکه گوشی رو برمیدارم بوق نداره و صدای طرف رو نمیشنومنقل قول:
اول از همه مطمئن شید جعبه مخابراتی یا همون پست مخابراتی دستکاری نشده باشه،چون برای ما جعبه در درست و حسابی نداره و فقط با یک سیم بسته شده و هر کسی میتونه با کابل هاش ور بره،خودم یکی از کسانیم که جعبه رو باز و بسته میکنم:n09:
در کل مسئول بوق مخابراته زنگ بزنید 20117 اگر گفت مشکل از ما نیست اونوقت به پشتیبان پارس بگید بره مشکل رو حل کنه
یه چیزی رو اضافه کنم:اگر تلفن بوق نخوره و کابل های مخابرات مثلا قطع شده باشند اصلا اینترنت سمت شما نمیاد ولی جالبه که تلفن ما بوق نمیخوره ولی اینترنت داریم
سلام.. خیلی لطف کردید انگار مشکل کندی توی ساعات پیک مصرف رو تمام شرکتها دارن خیلی متشکر از پاسختون..منم از شاتل دارم و هرشب بین ساعت ده تا دوازده ونیم کندی روی ترافیک بین الملل دارم
- - - Updated - - -نقل قول:
سلام.. خیلی لطف کردید انگار مشکل کندی توی ساعات پیک مصرف رو تمام شرکتها دارن خیلی متشکر از پاسختون..منم از شاتل دارم و هرشب بین ساعت ده تا دوازده ونیم کندی روی ترافیک بین الملل دارم
سپاسنقل قول:
- - - Updated - - -
سپاسنقل قول:
دوستان از کجا بفهمیم خطمون روی مگ جند بسته شده؟
حدودا 50% بیشتر دارم پول اینترنت کوفتی پارس آفلاین رو میدم
دائما هم تایم اوت ه!!!
من که راضی هستم از سرعت پارس انلاین و پینگ و پشتیبانی.قیمت اینترنت هم در همه جا تقریبا یک قیمت هست.تقریبا ۵ سال هست مشتری پارس انلاین هستم.ترافیک شبانه هم دارم.
از طریق 192.168.1.1 قسمت data rateنقل قول:
دوستان یه راهنمائی کنین اشتباهی سرویس 3مگ شارژ کردم حدود 45 هزارتومان شد بعدکه رفتم توپنل ارتقا سرویس بدم به 8مگ به این مبلغ برخوردم که قابل کسرکاریش میشه کرد یانه:n03:
شما می توانید در هر لحظه با ارتقا سرویس خود، اینترنت با سرعت بالاتر و کیفیت بهتر را تجربه کنید.
به همین منظور، معادل ریالی باقی مانده از سرویس فعلی شما، از سرویس جدید خریداری شده کسر خواهد شد.
مبلغ قابل کسر در صورت ارتقا سرویس: ۱۳۶,۵۱۶ریال
درود. من الان از شاتل سرویس دارم کیفیتش خوبه اما چون تعرفه مناسبی برام نداره میخوام بیام پارس آنلاین شیراز هستم به فرض اینکه کیفیت خطم خیلی خوبه و مرکز مخابراتیمون هم خلوت هست میخوام بپرسم سرعت و کیفیت چطوره؟ مثلا سرویس 8 مگ 600 گیگ سالانه رو قراره بگیرم آیا همون هشت مگ سرعت رو داره؟ افتی نداره؟ من برام سرعت و کیفیت خیلی مهمه دانلود یا حجم خیلی زیاد لازم ندارم نصف این حجم هم برام کافی هست. از اون مهمتر آیا با قندشکن ها مشکلی نداره؟ چون یک مدت از اسیاتک سرویس گرفته بودم سر این مسئله خیلی اذیت میکرد اینگار اینترانت به آدم فروخته بودند!
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
درود دوست گرامی...من شیراز هستم, مخابرات مدرس, در کل راضی هستم..بله همون سرعت رو دریافت میکنی...افت سرعت ساعت یازده تا دوازده شب ممکنه داشته باشی اما نه همیشه..با قند شکن هم بگیر نگیر داره...من مشکلی ندارمنقل قول:
منم میخوام بیام پارس خلاصه اینکه هم قیمت خوبی داره هم سرویس های خوبی و کیفیت خوبی
سلام دوستان
از طریق پارس آنلاین درخواست یک سرویس زدم،پولی نریختم البته ولی هنوز تماس نگرفتند
چندروز طول میکشه؟
پارس انلاین الان یساله دارم در کل راضیم ولی بعضی ساعات سرعت بشدت افت میکنه..پینگمم عالیه راضیم حجم شبانه 150 گیگ میده 5000 تومن ک حرف نداره و واسه دانلود عالیه..کلی طرح های دانلود داره ک هرکسیو راضی میکنه حتما بیاین پارس انلاین خوش میگذزه ولی یچیز بگم ک حجم دزدی میکنه مثلا هر یه گیگ مصرف کنی حدود 200 مگ اضافه تر کم میکنه بارها تست کردم و مطمین شدم!در مجموع بازم بهتره مخابرات کوفتیه:n20:
برای من درست شد چند روز بعدش البته خودم از دم در تست کردم مشکلی نداشت... اینترنت وصل بود اما بوق نداشت و دقیقا وقتی به شماره زنگ میزدم بوق میخورد اما اینطرف که زنگ نمیخورد و گوشی رو برمی داشتم بوق روی خط نبود...نقل قول:
خلاصه اینکه من هر روز صبح زنگ میزدم به 20117 تا بالاخره درست شد...
من انلاین بازی میکنم از دیروز تا الان اصلا حریف پیدا نمکیکنه کسی این مشکل رو داره توی بازی انلاین فیفا 19
نه منم فیفا19 بازی میکنم و اصلا همچین مشکلی نداشتم تا الان البته نسبت به قبلا که ایرانسل داشتم سرعت پیدا کردن حریف اومده پایین اما کیفیت کانکشن بازی خیلی بهتر شدهنقل قول:
درستش کردم اپی رو کانفینگ کردم درست شدنقل قول:
دوستان از چه قند ش.ک.نی برای ویندوز و اندروید استفاده میکنین روی پارس انلاین ؟
ویندوز : Hot اسپاتنقل قول:
اندروید : همون بالایی منتها کرک شده ی پریمیوم
سلام
vpi , vci پارس آنلاین بری شهرستان چنده؟پیامک رمز عبور برام اومده ولی هرکاری میکنم با 0 و 59 اصلا به نت وصل نمیشم حتی با 0 و 35،تمام چراغهای مودم هم سبزه
سرویس 8مگ هست ولی سرعت خط روی6 بستن با این مشخصات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، 0/35نقل قول:
0/50
ولی اصلا به اینها دست نزنید،تو حین کانفیگ مودمم خود به خود برام 0/35 اومد و دستکاری نکردم
روی 6 مگ بستن چون احتمال دادن به خاطر نویز خط، 8 مگ رو نکشه و قطعی پیش میاد هر چند مودم تخمین زده تا 11مگ کشش داره خطتون
باید به پشتیبان بگید با مسئولیت خودم روی 8 مگ ببندید
اتفاقا تماس گرفتمنقل قول:
مشکل صفحه خوشآمد گویی بود که باید فعال میشد و تایید قرارداد که حل شد،الانم خط روی 8 بسته شده
جالبه از پشتیبان پرسیدم روی چند بزنم گفت 0 و35 که تست کردم وصل نشد،خودم زدم 0 و 59 الان وصله،بنظرتون مشکلی داره؟
فکر کنم مشکلی نداشته باشه،تو این صفحه یه سری توضیحات درباره vpi و vci نوشتهنقل قول:
پایین صفحه شماره های مخصوص هم کدوم از شرکت ها رو هم نوشته که 59 برای پارس آنلاین البته برای اطمینان بهتره از پشتیبان بپرسید،اونها بیشتر و بهتر در جریان vpi و vci شرکت هستند
سلام، اینجا دربارهاش گفته:نقل قول:
فقط نمیدونم این استانداردی که میگه، توی حوزه کامپیوتر هم واقعا استاندارد همینه؟ :n13:نقل قول:
چرا در شرکت پارس آنلاین هر یک گیگابایت ترافیک معادل 1000 مگابایت می باشد در صورتیکه در گذشته معادل 1024 مگابایت بوده است؟
"بر اساس استاندارد های جهانی ، ضرایب واحد برای پهنای باند انتقال ترافیک به نسبت 1000 برابر در نظر گرفته می شوند. لذا هر کیلو معادل 1000 واحد ، هر مگا معادل 1000 کیلو واحد ، هر گیگا معادل 1000 مگا واحد و ... می باشد. سیستم محاسبه گر ترافیک پارس آنلاین در گذشته ، محاسبات خود را بر مبنای ضرایب 1024 انجام می داد که در این مدت محاسبات اگرچه بر اساس استاندارد نبوده ولی به سود کاربران بوده است. بعد از تغییرات و ارتقائات انجام شده بر روی سیستم های شمارش گر ، هم اکنون محاسبات بر اساس استانداردهای روز جهانی و بر اساس ضرایب 1000 صورت می گیرد."
منم تازه اومدم پارس آنلاین. یکساله 8 مگ گرفتم. یه خوبی داره آزاد میذارت که حجم ماه بعد رو توی همین ماه استفاده کنی. شرکتای دیگه تا جایی که میدونم هر ماه اگه تموم بشه حجمت باید بسته بخری که خیلی بیخوده. البته برای این هم باید مدیریت کرد که آخر دوره کفگیرت به ته دیگ نخوره :n02:
دوستان قند شکن روی پارس آنلاین کندی سرعت و قطعی نداره ؟
وضعیت پینگ و استریم ویدئو آنلاین روی سرورهای خارجی به چه صورت هست ؟
شرکت های اینترنت موبایل هم هر گیگ 1024 محاسبه میکنند حالا چطوره که بقیه شرکتها نمیفهمند فقط پارس آنلاین فهمیده که هر گیگ رو هزار حساب کنه عجیبه! این شرکتها هرکاری دلشون بخواد میکنند زورشون هم میرسه مثلا در adsl بعلت ماهیت نامتقارنی که داره قانونا آپلود نباید با کاربر حساب بشه و فقط دانلود رو باید محاسبه کنند قبلا هم اینجوری بود ولی الان دوسالی هست که خیلی راحت آپلود رو هم تو پاچه کاربرها کردن! در نظر بگیرید مثلا من یه کلیپ ده مگی برای شما میفرستم در اینجا کلا ده مگ اطلاعات در بستر نت ردو بدل شده ولی این دزدها ده مگ بابت ارسال یا آپلود با من حساب میکنند و ده مگ بابت دریافت یا دانلود با شما! یعنی پول بیست مگ رو میگیرند. ضمنا اون دوستمون گفتند هر گیگ دویست مگ بیشتر باهاشون محاسبه میشود که اگه اینجور باشه فاجعه هست در حالیکه طبق این محاسبه جدید در هر گیگ 24 مگ زیادتر از قبل محاسبه میشه و توجیهی برای اون حجم دزدی نمیتونه باشهنقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
بله درست میگید. راستش نمیدونم اون موقع چه ارتباطی بین ۲۴ و ۲۰۰ توی ذهنم شکل گرفت!نقل قول:
چی بگم والانقل قول:
واقعا باید اینطور باشه؟ بالاخره هر دو طرف دارن از پهنای باندشون برای جابهجایی اون ده مگ استفاده میکنن. یکی میفرسته، یکی میگیرهنقل قول: