خدا صبر بهت بده!نقل قول:
Printable View
خدا صبر بهت بده!نقل قول:
پینگ ما که خوب هست تو یک هفته دوبار گرفتم ثابت هم بوده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
هاهاهاها این پینگ داخلیه مهم خارجیه!!!!!!!!!!!:n08::n02::n04::n19:نقل قول:
کلا سیاست پشتیبانی شاتل بر دو کلمه استوار است یک بگن طبیعیه دو انکار کنند. یعنی شما هر مشکلی رو عنوان کنی یا میگن چه خوب اینکه طبیعیه یا کلا وجود مشکل رو انکار میکنند میگن اصلا چنین چیزی وجود نداره! ظاهرا بعد سالها هنوز تغییر نکردن. من سالها پیش مشترک شاتل بودم اونزمان سر ساعت یک شب که ساعت رایگان بود چنان سرعت رو محدود میکردند که وارد یاهو مسنجر که اون موقع ها باب بود نمیتونستی بشی یعنی عملا نت تعطیل. هرچقدر هم تماس میگرفتم پشتیبانی خوب برخورد میکردند بظاهر مشکل رو بررسی و یک ساعتی هم پای تلفن بودی اما آخر سر میگفتند هیچ مشکلی در خط شما وجود نداره همه چیز طبیعیه و محدود نشده سرعت هم خوبه! میگفتم پس چرا نمیتونم یه یاهو رو لاگین کنم میگفت اونش دیگه ما نمیدونیم مشکل خودته! طوری ما رو بخودمون شک انداختند که حتی ویندوز هم عوض کردم گفتم شاید کامپیوترم خرابه! دیدم نخیر نهایت پاشدم حضوری رفتم دفتر مرکزیشون پیش مدیرش اول کارشان فنیش رو خواست اونهم بحساب خودش بررسی کرد و گفت هیچ مشکلی وجود نداره! منهم دیگه عصبی شدم زدم سیم آخر دادو بیداد که مسخرم کردید من نمیتونم از اینترنی که خریدم استفاده کنم شما میگید مشکلی وجود نداره! کار میخواست به پلیس 110 بکشه آخر کار مدیره با یدونه سر رسید شاتل و یک کارت اینترنت هدیه 250 ساعته خرمون کرد گفت شبها با کارت دایلاپ کانکت بشو. هیچی دیگه تا پایان سرویس شبها با دایلاپ نت میرفتیم که از adsl خیلی بهتر بود حداقل لاگین میشد. بعد هم دیگه سرویس رو تمدید نکردم رفتم شرکت دیگه تا اخیرا که دوباره برگشتم شاتل فعلا اوضاع خوبه امیدوارم همینطور بمونه و نیازی به پشتیبانی پیدا نکنم.نقل قول:
افتضاحه :n21:نقل قول:
خارجیش هم زیاد بد نیستنقل قول:
لندن و فرانکفورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا شاتل وایرلس راه اندازی کرده از کجا میشه تعرفه های وایرلسشو دید؟
تعرفه هاش مثل تعرفه های Adsl هست.نقل قول:
فقط ممکنه بسته به سیاست هر شهر بعضی بسته ها رو ارائه ندن و یکساله مجبور باشی تهیه کنی
جهت اطلاع دقیقتر با نمایندگی شهرت تماس بگیر 1525
دوستان شبا با لود محتوا در تلگرام مشکل ندارید؟ کلا برای من شبها تلگرام شدیدا افت سرعت پیدا میکنه :(
نقل قول:
2 روز بود که برای منم سرعت تلگرام کند شده!
البته الان تست کردم خوب شده!
سلام
چرا سرعت شبانه من از ساعت 1 تا 3 محدوده و از 3 ببعد مثل سرعت روزانه هست ؟
مشکل چیه ؟ راه حل دور زدن محدودیت چیه ؟
احتمالا تو اون بازه کاربر زیادتره
یا اینکه زیاد دان داشتید محدودتون کردن
در صورتی که در تایم شبانه زیاد دانلود کنید(مثلا چند شب پشت سر هم دانلود داشته باشید) سرعت شبانتون محدود میشه که این محدودیت به صورت پلکانی هست یعنی ابتدا از ساعت 1 تا 3 محدود میشه و در صورت دانلود بیشتر تعداد ساعات محدودیت افزایش پیدا میکنه. البته من تا حالا ندیدم کسی بیشتر از همون ساعت 3 محدود شده باشه.نقل قول:
چه قوانین مسخره اینقل قول:
خوب ما شاید کارمون این باشه که هر شب دانلود کنیم ؟ باید چکار کنیم
از صبح نمیتونم وارد پنل بشم...کسی این مشکل رو داره؟.
Sent from mTalk
آرهنقل قول:
یکی دو روزی هستند مشکل داره
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
الان من حجمم تموم شده، چطوری حجم بگیرم؟.
دیگه شاتل گندش رو دراورده ... این چه وضعشه...
Sent from mTalk
با اپ موبایل البته اونم فکر کنم قطعنقل قول:
یا رنگ بزن پشتیبانی
سلام
دوستان یه سوالی الان چند روزه وقتی با v p کانکت میشود حجم اینترنت خیلی مصرف میشود مثلا تا کانکت میشود اینقدر از خط مصرف میشود که نمیشه حتی یه صفحه لود کرد با جند تا v p دیگه هم امتحان کردم و همین مشکل است آیا مال شما هم همینطوره ؟
ممنون
فعلا که نهنقل قول:
هات اسپات شیلد
اصلا نمیشوداستفاده کرد تا کانکت میشود تمام اینترنت استفاده میشود حتا با hot spot
ماله من امشب دوره اش تمدید شد سرعت شده 16 کیلو بیت !!! قبل اینکه تمدید کن 60-70 کیلوبایت میدادنقل قول:
بیخود تمدید کردم
شما مشکلت چیز دیگست شاید آپدیتی در گوشی یا سیستمی که وصل میشید هست که فقط با vَp به سرورش وصل میشه چون منهم 24 ساعته استفاده میکنم و مشکل شمارو ندارم.نقل قول:
سلام
الان حدود 10 روزه که در طول شبانه روز مرتب اینترنت قطع و وصل میشه ، یعنی چه بخوام با تلگرام کار کنم و چه وبگردی ، همین مشکل رو دارم.
با پشتیبانی تماس گرفتم ، میگه سرویس ایننرنت مشکلی نداره و شاید مشکل از خطتون هست!
این مشخصات خط ؛ به نظر شما مشکلی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتصالات رو چک کنید نویز زیادی رو دانلود داریننقل قول:
از سر در چک کنید که خونه مشکلی نداشته باشه
اگر همچنان مشکل قطعی وجود داشت با شاتل تماس بگیر پورت رو برات عوض کنن
اقا این طرح یکساله خوبه بیام شاتل؟ برا مغازم.ماهی 7100 تومن.یه سال 60 گیگ
خوبه که قیمت مناسبی داره سرعتی هم که با این طرح ها میدن عالیه فکر میکنم شش ماه هم اشتراک نماوا روش هستنقل قول:
دقیقا بنده هم تازه میخوام بیام رو شاتل ۲۴ ماهش عالیهنقل قول:
فقط این طرح که داره حجم رو برای هر ماه تقسیم نمیکنه؟
سرعت خارجیش محدودیت داره؟ رو چ حوالی میچرخه؟
نقل قول:
جشنواره های شاتل بسته به شهر میتونه فرق کنه و گاهی شهرهایی که مشترک کمتری داره، نمایندگی های شاتل مجاز به ارائه پیشنهادات جذابتری هستن. حتما از طریق نمایندگی اقدام کنید و نه صرفا انلاین.
الان بیشتر از یه هفته است نت من از ساعت 10 صبح قطع میشه و ساعت یک بعد اظهر وصل میشه با شرکت هم تماس میگیرم میگه مشکل از خط خونس ؟ حالا چرا این مشکل واسه ساعت های دیگه اتفاق نمی افته منم توش موندم.؟
من دو هفته ای میشه اومدم سمت شاتل سه سال از یه شرکت دیگه سرویس داشتم همچین مشکلی نبود
ماشالله بچه های پشتیبانی فنی فقط گیر دادن به اسپلیتر سه تا اسپلیتر عوض کردم سیم از دم خط جلوی خونه مستقیم اوردم ولی مشکل حل نشده . دوستان اگه راه حلی دارن ممنون میشم.
سلام
یکی از دوستام شاتل داره مشکلش اینه ک نت وصله ( چراغ اینترنت روشنه ) منتهی دیتایی رد و بدل نمیشه ؟!!!
مشکلش چیه ؟ کسی این مشکل رو داره ؟
اگر پسورد رو اشتباه نزده باشهنقل قول:
از خود شرکت نت قطع شده
نقل قول:یک چند روزی میشه که شبکه شاتل اختلال داره. برای من اس ام اس اومده بود که در حال تغییرات و اینها هستیم ولی مثل اینکه هنوز تموم نشده. یا باید صبر کنید یا هم تخلیه، خودشون هیچوقت قبول نمیکنن مشکل از طرف اوناست.نقل قول:
بله اصلا قبول نمی کنن ، اصرار دارن که حتما سیم تلفن های داخل خونه ایراد داره.نقل قول:
واقعا نمیدونم چطور ممکنه سیم تلفنی که تا یک هفته قبل صحیح و سالم بوده یهو خراب بشه ، انگار زلزله ای چیزی اومده!
دقیقا همینه اصلا زیر بار نمیرن که مشکل از اوناس. من سه سال از شرکت قبلی سرویس داشتم کوچکترین مشکل نویز و قطعی نداشتم نمیدونم الان چی شده سیم کشی ساختمون ترکیده :n23:نقل قول:
نکته جالب در مورد پشتیبانی فنی همشون انگار از روی کاغذ جواب میدن اسپیلیتر مشکل داره :n34:
یعنی بیام شاتل؟ لیستی اومده از وزیر که رتبه دومه از لحاظ تعدا شکایاتنقل قول:
هرکه بامش بیش برفش بیشتر شاتل شرکت خیلی بزرگی هست. من خودم یکماهی میشه اومدم شاتل فعلا که کاملا راضیم هم سرعت هم پینگ هم سرور خارجی همین جشنواره 18 ماهه هم گرفتم.نقل قول:
شما همون ساعت که قطع هست مودم رو ببر ترمینال ورودی تلفن به خونه همونجا که ازش سیم کشیدی و تست کن اگر اونجا هم قطع بود به پشتیبانی بگو که از اونجا هم تست کردم مشکل وجود داشته اونوقته که مربوط به قبل از خونه میشه و موظفند خودشون پیگیری کنند و میکنند.نقل قول:
خیر ترافیک تقسیم نمیشه هرجور خواستی مصرف میکنی. سرعت خارجیش برای من که بد نیست و محدودیتی نداره البته از داخلی کمتره ولی باز خوب هست داخلی من 12-16 مگابیت در ثانیه و خارجی 6-7 مگا بیت هست. پینگ هم داخلی زیر سی هست و خارجی 120-130نقل قول:
دوستان من طرح art 5 شاتل رو دارم که محدودیت دانلود 40 گیگ در ماه رو داره می خواستم بدونم که در عمل تا چند گیگ می تونم مصرف بکنم که سرعتم رو کم نکنن ؟ کسی تجربه ای داره ؟ سیستمش چطوریه ؟:n01: