کارشناسی که باید بیاد چک کنه بعد از سه روز ارتباط اخر نیومد ! اهمال کاری , من هم یک طرح شکایت ریختم براش تا ببینیم چی میشه , شکایت بعدی درمورد قطعیه ولی اول یک گوشمالی باید بنظرم به این بدن.
Printable View
کارشناسی که باید بیاد چک کنه بعد از سه روز ارتباط اخر نیومد ! اهمال کاری , من هم یک طرح شکایت ریختم براش تا ببینیم چی میشه , شکایت بعدی درمورد قطعیه ولی اول یک گوشمالی باید بنظرم به این بدن.
سلام. آقا ما یک مورد عجیب و غریبی رو باش مواجه شدیم و اون اینه که اگر خط تلفن مستقیم به مودم وصل باشه یا اینکه تلفن رو از اسپلیتر جدا کنیم و فقط مودم به اسپلیتر وصل باشه، اینترنت قطع و وصل میشه یا میشه گفت کلا قطعه و اصلا چراغ dsl ثابت نمیشه.
زنگ زدم به پشتیبان مخابرات میگه مشکل خط تلفن دارید، درصورتی که تلفن بوق میخوره و اصلا خط تلفن مشکل نداره. جالبیش اینه که تلفن رو به اسپلیتر وصل کنم اینترنت اکی میشه و چراغ dsl مودم هم ثابت و پایدار میمونه.
تا حالا اولین باره با این مورد عجیب و غریب مواجه شدم. کسی میدونه مشکل از کجاست؟ من اصلا نیازی هم به تلفن ندارم
دوستان سلام من سرویسم روی ۳۰ مگ هست خواستم بدونم ۵۰ مگ بگیرم با این اطلاعات جواب میده یا نه
Upstream Downstream
Current Rate (kbps) 11359 41161
Max Rate (kbps) 26066 94107
SNR Margin (dB) 16.8 11.1
Line Attenuation (dB) 3.2 14.2
نقل قول:
SNR --- 11 فکر کنم اپلودته روی مرز حساسیه برسه زیر 10 قطعیات زیاد میشه
بوق ربطی به ADSL نداره ADSL دیتا و یک بحث جداست ... شما از سر خط باید نویز رو اندازه گیری کنینقل قول:
اینترنت مخابرات مشکل داره و تخلیه کردم. انگار پهنای باند کم دارند و نمیتونن درستش کنند. دقیقا بعد از گرونی های اخیر هم این مشکل پیدا شد و نزدیک 2.5 سالی که باهاشون اشتراک داشتم این مشکل نبود.نقل قول:
اما چطور ربط نداره؟ من یه زمانی پارس آنلاین داشتم و تلفن خونه بوقش خش خش میکرد. عیب ازپریز بود و پارس آنلاین خطو روی 512 بسته بود.که بعد که پریزو درست کردم اکی شد و روی 9 مگ بست.
اما یه چیزی که هم با پارس آنلاین و مخابرات تجربه کردم و اطلاعی ندارم اینه که آیا تجهیزات dslam مخابرات نویز میندازه روی خط تلفن؟ بذارید دقیق تر توضیح بدم:
زمانی که پهنای باند کم میاد تلفن خش خش میکنه. جالبه اگر مودم رو از تلفن جدا کنم و خود تلفن مستقیم وصل باشه بوق واضحه ولی همینکه مودم رو وصل کنم بعد از چند دقیقه خش خش شروع میشه. در واقع زمانها که کمبود پهنای باند هست، مودم رو اگر تازه روشن کنم شاید تا چند ساعت پهنای باندش اکی هست ولی بعدش میبینم نوسان کرده و از 10 مگ میاد روی 500 کیلو یا حتی کمتر یا حتی بیشتر.
حتی خود مامور مخابرات بهم گفت خود من هم اینطوری شده اینترنتم( از مخابرات داشت)
سلامنقل قول:
اين مورد چندان شگفت انگيز نيست. کار اسپليتر جدا کردن نويز سيم و دستگاه تلفن از مودم هست. شايد بسياري جاها نويژ چنان بالا نباشه و بشه بي اسپليتر مودم رو به پريز زد. ولي يه جاهايي ديگه مودم از پس نويز بر نمياد. جدا از اين، تست بنده نشون داده که در کنار اسپليتر، سرج-پروتکتور هم تونسته پايداري و SNR رو افزايش بده که خودش از کرامات فيلترهاي Highpass و Bandpass هست. با بودن تلفن مي تونه بخشي از نويز ولتاژ بالا رو به خودش بگيره، که در نبودش به اسپليتر و سيگنال مودم فشار مياد.
پس اگرچه به تلفن نياز نداريد، باز هم اسپليتر رو به کار بگيريد و نگران افت نباشيد.
تابلوئه که سيم کشي تا اونجا يه مشکلي داره. خود dslam نويز نمي ندازه ولي توي راه تا دلت بخواد هست. از ساختمون بگيريد و تا علمک رو چک کنيد. اگه مسيري که کابل کشي تا مرکز مخابرات يا کافو رفته رو هم بلديد يه نگاهي بندازيد. شايد يکي که با شماه هم مسيره برق روي خط تلفنش افتاده و روي سيم هاي ديگه پارازيت مي ندازه، شايد مفصل تازه زدن، شايد بقال و چقال تعميرات کردن سيم رو زخمي کردن و و بعد دستي وصل کردن، شايد براي يکي ديگه اومد تلفن بکشن سيم ترمينال شما يه جايي تو مسير شل شده، شايد جاييش باز بوده سولفاته شده، شايد آب کولر داره مي چکه مي ره توي دالان، شايد منهول رو آب گيري نکردن، شايد ....نقل قول:
خلاصه تا مخابرات نخواد وجب به وجب مسير رو بررسي کنه دست من و شما به جايي بند نيست.
snr دانلودت لب مرزه بیشتر از این سرعت رو بالاببرن قطعی میگیرهنقل قول:
تقریبا این نهایت سرعت خطتته
آخه این تا چند ساعت اول که مودم رو روشن میکنم اکی هست پهنا روی 10 مگ بسته شده و snr هم روی 23 مثلا ولی بعد از چند ساعت نوسان میکنه حتی بوده snr 0 داشتم و پهنا اومده روی 2 مگ ولی اینترنتم قطع نبود:n09: حتی یه بار پشتیبانش بهم گفت اینها اتومات تغییر میکنه و نیازی نیست به ما بگی که پهنای باند رو تغییر بدیم.( من درخواست داشتم که خط رو از 10 مگ بذارن روی 16 مگ و بعدش پشیمون شدم و گفتم بذارید روی همون 10 مگ که این حرفو بهم زد)نقل قول:
خلاصه اینها یه کاری میکنن که اگر کمبود پهنا داشتن، اینها رو تغییر میدن به صورت اتومات. مخابرات هم از تابستان 98 تا فروردین 1401 خوب بود ولی از وقتی گرون کردند بسته ها رو، افتضاح شد
اينجوري که مي فرماييد بايد آداپتور و مودم رو هم بررسي کنيد. يه آماري از ساعتها و روزهاي خوب و بد سيگنال در بياريد ببينيم ميشه الگويي براي افت و خيزها پيدا کرد يا واقعا رندومه. خودم مخابرات دارم ولي اينقدرا پشتک وارو نمي زنه. به ويژه تو تعطيلات معمولا کسي نيست با دستگاه ها و کابل کشي کلنجار بره پايداريش بيشتر مي شه و تا ده روز يا بيشتر يه سره کانکت مي مونه.نقل قول:
من نمیدونم چرا انقدر نویزم زیاده سیم کشی مستقیم کردم تا روی دیوار فاصلمم کمه تا کافونقل قول:
سلام. دوستان علایم اینکه یک مودم خرابه چیه؟ من مخابرات داشتم اینترنت داغون بود توی این یک ماه اخیر. الان اومدم شاتل باز هم داغونه. خودم شکم به شرکتهاست چون مودم تا چند ساعت اینترنت خوب میده بعدش زلزله میاد و دم به دقیقه قطع و وصل میشه و دیگه میره روی اعصاب.
مودمی که خرابه میتونه تا چند ساعت اینترنت پایداره بده؟
پاسخ کوتاه: هيچ ساعت
پاسخ بلند: مودم داغون (نيم سوز) از همون آغاز ناپايداره (يا کار نمي کنه). اين که بگير نگير از چند ساعت بعد آغاز مي شه، يه جورايي انگار يا از نيم سوز بودن يا داغي آداپتور هست يا داغ کردن خود مودم
مودم رو خنک نگه داريد (باد پنکه، کولر) و يه آداپتور خوب 2 آمپري گير بياريد و تست کنيد.
سلام دوستان
خط من متاسفانه گاهی اوقات تا چند ساعت لینکش میپره
مشکل از سمت من یا شرکت مخابرات نیست، قطعا مشکل از شرکت اینترنتی هست اما میگن برای بررسی باید 100 تومن واریز کنین که کارشناس بفرستیم!
شما چی توصیه میکنین؟
موقع قطعی هر دو چراغ اینترنت و ADSL خاموش میشن و هرچی مودم زور میزنه نمیشه ثابت بشه، توی تنظیمات مودم هم No Signal میزنه
درود،نقل قول:
1- وضعیت نویز رو خط تون قبلا و الان چطور بوده و هست؟
2- وقتی نمی پره، میزان سیگنال به نویز چقدره؟
3-آیا همیشه در ساعات خاصی این مشکل پیدا میشه؟ مثلا بین فلان ساعت؟ اگر بله چه ساعاتی؟
4-اگر بتونید از کسی چند روز مودم قرض بگیرید و جایگزین کنید ببینید تفاوتی میکنه؟
(اگر میزان نویز رو خط زیاد باشه، مییتونید به شرکت اینترنتی بگید که حداکثر سرعت رو براتون کم کنه، تا خط استیبل بشه.)
درود،نقل قول:
1- وضعیت نویز رو خط تون قبلا و الان چطور بوده و هست؟
2- وقتی نمی پره، میزان سیگنال به نویز چقدره؟
3-آیا همیشه در ساعات خاصی این مشکل پیدا میشه؟ مثلا بین فلان ساعت؟ اگر بله چه ساعاتی؟
4-اگر بتونید از کسی چند روز مودم قرض بگیرید و جایگزین کنید ببینید تفاوتی میکنه؟
(اگر میزان نویز رو خط زیاد باشه، مییتونید به شرکت اینترنتی بگید که حداکثر سرعت رو براتون کم کنه، تا خط استیبل بشه.)
نقل قول:
صحبت شما درست بوده و توصیه پشتیبانی اشتباه.
خط شما کشش تا سرعت خاصی رو داره که باید ببینید تا چه مقدار هست.
اینکه میگه خودش اتومات ست میشه، درسته اما چه فایده؟ مدام قطع و وصلی خواهید داشت و اینترنت پایدار ندارید چون هر بار که نویز زیاد میشه مودم میخواد خودش رو با سرعت کمتر ست کنه و ممکنه این کار چندین بار در روز اتفاق بیوفته.. در بسیاری از موارد به وضوح کیفیت اینترنت رو خراب میکنه...
پس منطقی هست سرعت مناسب رو پیدا کرد و روی اون ست کرد.
فاصله تا کافو شرط نیست. فاصله تا مرکز مخابراتی شرط هست...نقل قول:
در نهایت adsl همینه... از یک سیم مسی بیشتر از این نمیشه توقع داشت.. برای اینترنت درست حسابی باید از فیبر نوری استفاده کرد.
1. قبلا عالی بوده، الان هم عالیه، به راحتی تا 35 مگ میکشهنقل قول:
2. SNR وقتی خط روی 16 مگ بسته میشه روی 10 هست، وقتی روی 8 مگ بسته میشه روی حدود 30
3. معمولا ظهرها و بعد از ظهرها اینطور میشه ولی گاهی غروب و شب هم برای چند ساعت اینطوره، در کل رندوم اینطور میشه
4. انجام شده، با سه مودم همچنان وضعیت همین هست
5. حداکثر سرعت رو نیاز داریم، نمیشه پائینتر از این بگیریم چون با اپراتور دیگه همین خط دو برابر این سرعت رو جواب میداد
درود،نقل قول:
افزایش SNR در شب کاملا طبیعی هست و بحث های خاص خودش رو داره و مربوط به اپراتور یا مخابرات هم نیست.
تازه وضع خط شما به نسبت سایر افرادی که adsl دارن خیلی خوبه. که وقتی افت میکنه میرسه به 8 مگ.
من در این کشمکش میان اپراتور و مخابرات و پاس کاری بین این دو بودم و تجربه نشون داد که چیزی دست مشترک رو نمیگیره..
پیدا کردن و اثبات هم سخت هست. چون نه اپراتور و نه مخابرات تمایل به پیگیری نداره... حتی ممکنه دستگاهی در موقعی از روز در مکانی روشن بشه و باعث ایجاد اختلال و افزایش نویز بشه و با خاموش شدن اون دستگاه، نویز روی خط مشترکین کاهش پیدا کنه... اما چه کسی میدونه و چطور میخواد بفهمه دستگاه کجاست تا پیگیری کنه؟ این یک مثال بود... منظورم اینکه هیچ اپراتوری پیگیری نمیکنه و مرکز مخابرات هم همینطور. اونم پیگیری نمیکنه
سلام. خواستم تجربهام رو بگم توی پیدا کردن عامل افت کیفیت که چقدر پیدا کردن اون عامل سخت میتونه باشه:
حدود 2 ماهی بود که مخابرات عین سابق کیفیت مطلوبی نداشت. خلاصه من همیشه اول بوق تلفن رو چک میکنم که اگر خش خشی داشته باشه یا قطع باشه احتمال زیاد اون عامل افت حساب میشه. دیدم مشکلی نداره و مامور مخابرات هم اومد مودم رو سر خط تست کنه گفتم نمیخواد(اینجا اشتباه کردم و باید میذاشتم یه تستی بکنه و بعد بهش گفتم پهنای دانلود از 8 مگ میره روی 1 مگ، گفت منم اینطوری شده برام. در صورتی مشکل اصلی من قطع و وصلی های پی در پی بود که گاهی حتی دانلود رو روی 100 کیلوبیت هم میبرد)
جعبه مخابرات دم خونه ما نصبه از 25 سال پیش تا الان. درب آلومینومیش رو هم دزدیدند. خلاصه فقط سیم های زیرزمینی هنوز پابرجا هستند. رفتم دم جعبه و دیدم که انگار یکی از کابلهای تلفنم لق شده و راحت تکون میخوره.(کابل جنگی بخرید و از این کابل دو زوج که حتی با دست راحت هم خودش و هم پوستش کنده میشه نگیرید. این کابل رو من از سال 94 خریدم و اصلا کیفیت نداره و زیر نور آفتاب پوسیده شده، اونم آفتاب خوزستان) سیم رو لخت کردم و به اون سیم های مخابرات یک اتصالی دادم که اینجا هم اشتباه کردم خوب اتصال ندادم و باید به همدیگه میپیچوندمشون. رفتم دیدم تلفن هم بوقش واضحه و هم خشی نداره.
خلاصه تخلیه کردم از مخابرات و اومدم شاتل با بسته هایی که گران بودند و حجم کمی هم داشتند. دیدم شاتل هم اوضاعش خرابه . دیگه بعد از 6 روز سروکله زدن با شاتل، دیروز عصر رفتم سیم تلفن رو درست و حسابی به سیم های مخابرات پیچوندم و از دیروز عصر تا الان snr خوب بوده. و حتی crc روی 0 باقی مونده
یه چیز دیگه ای هم میشه فهمید چک کردن crc هاست. من مودم رو هر وقت رفرش میکردم crc ها ثانیه ای زیاد میشدن و خوب این نشون میده یه جای کار داره میلنگه.
فقط امیدوارم این فرضیاتم درست باشه :دیو شاتل امروز گند نزنه به کیفیت اینترنت که اگر اینطور شد باید قید اینترنت adsl با اون سیمهای پوسیده و فسیلش رو زد
سلام من پینگ ۸۰ دارم تو فیفا اما احساس میکنم دیلی زیاده ممکنه به خاطر نویز باشه؟ snr downstream روی ۹.۵ هست
پست حذف شود.
می خواستم نظرتون رو بدونم
کلا 2،3 سالی هست با قطعی یا کم بودن پهنای باند مشکل دارم
به طور مثال جدیدا کانکشنم تا 7روز با این وضعیت وصل بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اومدم مودم مستقیم به کابل زیرزمینی که تا ترمینال اومده زدم وضعیت وضعیت خوبه دو تا کانکشن دو روزه دارم که یکی هنوز هم وصله ولی ی مشکلی که دارم بعضی ها کانکنشن قطع نمی شه ولی خو نت قطعی می ده واینکه برای این کانکشن شاتل بسته گیم رو غیر فعال کرده حالا باید ی چند روز هم بعدا با فعال بودن بسته گیم تست کنم ببینم چطوره
و سوالی که دارم اگه بخوام vdsl بگیرم خط همین پارامتر هارو از لحاظ snr و بقیه پارامترها رو داره یا ممکن تغییر کنن؟
الان ی خط دوم هم خونه داره به این صورت به نظرتون چطوره؟
ی سوالنقل قول:
کسی می دونی تغییرات line attenuatioan به ازای متراژ کابل چقدره؟
من وضعیت line attenuatioan مستقیم به ترمینال تو خیابان که کابل زیر زمینی وصله می زنم 12 دسی بل نشون می ده بعد کابل خودم که تقریبا 45متر مستقیم تا خود مودم میاد می شه 13.3دسی بل, یعنی به خاطر 45 متر 1.3دسی بل بهش اضاف می شه که به نظر خودم خیلی زیاده!
برای هر کیلومتر 14 دسی بل هستنقل قول:
وضعیت تغییرات خطنقل قول:
به نظرتون چطوره؟
نقل قول:
اينجا رو ببينيد
اینو دیدم ولی نمی دونم چرا این قدر افزایش زیادی داره، برای 10 متر 0.5 دسی بل(برای این دو تا دو زوج رو دوبل کردم ولی تفاوتی نداشت) برای 30 متر 1 دسی بل افزایش داره که خیلی زیاده (سیم هم روکش مس هست ولی مطمئن نیستم به خاطر این باشه!)نقل قول:
به نظرتون اگه نویزی روی کابل باشه می تونه باعث افزایشش بشه یا ربطی نداره؟
اساتیدی که اطلاعات دارن ممنون میشم کمک کنن
کابل دزدی اتفاق افتاد و بعد از اون کیفیت نت به شدت بد شد
از قبل اون هم کیفیت استیبل نبود و هر از گاهی snr دراپ میشد (شده بود که مثلا در طول روز از 10 دراپ میشد تا 2-3-4) اما با این حال کیفیت لازم رو داشت و میشد از نت استفاده کرد
اما از بعد این که مامورای مخابرات اومدن و سیم کشی کوچه رو درست کردن که نت برگرده بعد از دزدی، این دراپ شدن خیلی زیاد شده و مدام اتفاق میفته جوری که دیگه نمیشه از نت استفاده کرد به خاطر پکت لاست های زیاد!
رفتم سر خط رو چک کنم و یه چیز عجیب رو متوجه شدم.. به جای اینکه خط خونه از یک زوج سیم تشکیل شده باشه، از 2 زوج سیم تشکیل شده و تا هر دوی اینها بهم وصل نباشن یا داخل باکس داخل پیچ ها نباشن تلفن خونه کار نمیکنه!با این اوضاع من الان نمیدونم مشکل از سر خطه خونس یا مشکل همچنان از همون سیمکشی بیرون خونه یعنی داخل کوچسمحتوای مخفی: سر خط
کسی میتونه راهنمایی بکنه؟
سیم بان مخابرات کلاف پیچ کرده
یا شاید هم pcm هست با این اوصاف که شما میگی
من خودم adsl ندارم الان
ولی وقتی داشتم .
سیم بان مخابرات یه زوج سیم را با چند زوج سیم از تو کافو کلاف پیچ میکرد
احتمالا برای اینه که کار خودشون را راحت کنن
مث اینکه چند تا پریز داشته باشی تو خونه یا سیم وردوی مستقیم بره تا مودم تو کیفیت تاثیر میزاره ولی..
همه اینا وقتی خودش را نشون میده که فاصله از مخابرات زیاد باشه
شایدم سیم سفید ورودی هست و یکی دیگه داره از تلفن ت استفاده میکنه ؟؟
در جهان افت ها چنان سيگنالها زمين مي خورن که به جاي گفتن يک و دو و سه، لگاريتمش به کار گرفته مي شه. 3 دسيبل افت برابر با نيم شدن، و ده دسي بل افت برابر با يک دهم شدن سيگنال هست. يک دسيبل افت چنداني نيست که نگرانش باشيد.نقل قول:
تلاش کنيد افت سرتاسري سيم زير 20 دسيبل و SNR يا نويزمارجين بالاي 10 دسيبل بمونه. (اين پارامترها رو توي پنل مودم مي تونيد ببينيد) خداوند ياريتان کناد.
يکي از دو سيم آبي سولفاته مي زنه. اوني که سياه شده رو باز کنيد، سنباده بکشيد يا بتراشيد که به مس برسيد. دوباره بپيچيد. تلفن رو خوب چک کنيد که نويزي يا افت کيفيت و ولوم صدا نداشته باشه. از پنل مودم پارامترهاي خط رو اسکرين شات بگيريد اينجا بگذاريد.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:محتوای مخفی: dsl log
این پارامترا کلا ثابت نیستن یه جا snr تا 17 18 میاد یه جا هم تا 2 دراپ میشه و هنوز که هنوزه دلیلش رو نمیدونم!
من قبلا روی پهنای باند 6 مگ استفاده میکردم و اینقد پکت لاست نداشتم! ولی الان روی 4 مگ هم حتی نمیتونم استفاده کنم! الان کلا روی هیچ پهنای باندی نمیتونم استفاده کنم
من میترسم تمام مدت مشکل از همین سر خط بوده و از کوچه نبوده؛ البته بعید میدونم چون بعد از داستان دزدی کابل و مجدد وصل کردنش این مشکلی که از قبل داشتم خیلی شدید شد جوری که نمیشه از نت استفاده کرد و الانم شانسیه.. تا یه تایمی هیچ crc نمیندازه و همه چی اوکیه بعد یهو میبینی شروع میشه و نمیشه استفاده کرد
کلا از تلفن داخل خونه استفاده نمیکنیم و فقط اینترنت مستقیم وصله و تمامی پریزهای داخل خونه با سر خط یک خروجی رو نشون میدن
توي مودم بخش کانکشن به آي اس پي نوع ماجوليشن رو از ADSL2 برداريد و روي کف بگذاريد و تست کنيد. (توي برخي دستگاه هانوشته G.dmt يا شايد ADSL ساده يا هرچي) از اسپليتر حتما استفاده کنيد و نگيد چون تلفن وصل نيست، ميشه مودم رو مستقيم به خط زد. اگه بتونيد پريزهايي که کاربرد ندارند رو از سيم کشي جدا کنيد خوبه (منظورم از بيخ و شاخه سيم کشي شونه، نه از سمت خود پريز) اگه به سيم کشي تلفن وارد نيستيد يه سيم جدا از دم در تا اسپليتر و مودم بکشيد و ديگه سيم ورودي تلفن رو به سيم کشي خونه نزنيد.نقل قول:
ممنون بیشتر به خاطر سرعت برای vdsl فکرم رو مشغول کرده بود از اون سایت بر اساس 13.5دسی بل ماکزیمم سرعت vdsl2 رو 39000kb می زد،نقل قول:
اطلاع دارین چطوری می تونم بفهم بر اساس مقادیر مخلتف افت سینگال چه سرعتی روی vdsl بهم می ده؟
الان وضعیت خطم به این صورت فعلا خوب شده تو فکرم اگه شد vdsl بگیرم. به نظرتون اگه vdsl بگیرم مقدار افت و snr همین قدر مثل الان که adsl هست نشون می ده یا تغییر می کنه؟
تا سرويس نياد روي خط نميشه گفت. توي همين ADSL هنگامي که روي مودها يا سرعتهاي گوناگون مي ذاريم دسيبل ها باهاش تغيير مي کنند. براي نمونه شما مي بيني روي 4 مگ 20 دسيبل مارجين داري ولي مي ري روي 8 مگ مياد زير 10 دسيبل که نشون مي ده يه بخشي از مارجين رفته براي نرخ بالاتر و چون زير 10 پايدار نيست، هي نت مي افته. براي VDSL هم همينه. تا زير بار نره نميشه گفتنقل قول:
همه اينها بر مي گرده به سيم کشي خوب و درست زدن کانکتورها سمت شما و سمت اپراتور. شما بخش خودت رو درست انجام بده و سمت اپراتور رو هم با پشتيباني لايه دو و سه پيگيري کن. ما هم دعا مي کنيم.
سلام. بچه ها من سال 94 کابل قدیمی خونه که جنگی بود رو عوض کردم و یک کابل دو زوج شیلدار خریدم که اشتباه کردم چون هم نازکند سیماش به طوری که بادست راحت کنده میشه و هم راحت پوسیده.
الان مشکل اینجاست جعبه مخابرات رو دزدیدند و فقط کابل های زیرزمینی موجوده. که اینها هم نازکند ولی از کابل دو زوجی که خریدم محکمترند. گفتم در آینده برم کابل جدید بخرم و دوباره همون جنگیا رو سفارش بدم(همون کابلهای محکم مخابرات که یک پایه نگهدارنده هم دارند و پوسته سیاه رنگ هم دارند).
فقط مشکل اینه این کابلها که قطر 0.2 و 0.6 و 0.8 دارند راحت میشه به کابلهای زیر زمینی تابشون داد؟ ول نمیشن؟ چون کابل جنگی قطورتر از کابل زیرزمینی مخابراته.
نه مشکلي نخواهند داشت. ولي تست هاي من نشون داده در اين متراژ کوتاه (در برابر متراژ کابل کشي مخابرات) کلفتي و نوع کابلي که مي خريد چندان تاثيري نداره. چقت و بست رو درست انجام بديد و از نويز و برق دوري کنيد، با سيم نازک ويژه تلفن هم کارتون راه مي افته. شيلددار باشه چه بهتر.