سلام!!
آقا من الان زنگ زدم گفت 512 نامحدود سرعت دانلودش 300 کیلوبایت هست؟؟!!
راسته؟؟!!
:n26:
Printable View
سلام!!
آقا من الان زنگ زدم گفت 512 نامحدود سرعت دانلودش 300 کیلوبایت هست؟؟!!
راسته؟؟!!
:n26:
کسی نبود لازم دارم که بدونم؟؟!:n27:نقل قول:
فکر نمیکنم! سرعتای نامحدود واقعیه!
با تشکر ازشما Shadowdragon
اگر کسی دیگر میدونه لطفا جواب بده؟!!!:n28:
داغون داغون شده سرعتم از 800 شده 100 نمیدونم چرا الان 2 روزه این جوری نمیدونم های وب تو black list داره یا نه بعد از دانلود بازی wolfenstein این جوری شد یا برا شما هم سرعت کم شده یعنی های وب هم مرد
مثل سگ دروغ میگننقل قول:
512 تهش 60ه سرعت دانلودت
کلا سمت های وب نرو
دوست عزیز ..سرعت های نامحدود رو اگه Ispفامیلتون باشه شاید بالا ببندن ولی همه جای ایران سرعت نامحدود واقعی هستشنقل قول:
فقط بعضی شرکتها 1 تا 5 گیگ اولیه رو با سرعت بالا براتون میبندن ولی اگه اون ترافیک مد نظر تموم شدش ممکنه سرعت از اون واقعی (اسمی) هم پایین تر بیادش...:n02:
دوست عزیز بهترین نامحدود ایران (با توجه به قیمت ) مخابرات 256 هستش که با سرعت واقعی 32 دان میکنه با ماهی 16200 تومن
بقیه یا گرونن یا محدودیت دانلود
من هایوی بودمنقل قول:
نامحدودش 2 زار نمی ارزه
گرون و واقعی هستش
128 با 16 کیلو دان میکنه و الی اخر
نه راست نیست این سرویسی که شما میخواید 60-70kb دانلود میدهنقل قول:
آقا حالا من چه کار پارس انلاین 512 نامحدود ول کنم بیام 512 نامحدود وردارم؟!
دوستان درباره سرعت بهت گفتن. حالا خودت یه مقایسه کن ببین کدوم برات بهتره.نقل قول:
کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من همیشه فکر میکردم شاتل دزده و کلاهبردار :n02: تا این که از های وب اینترنت گرفتم فهمیدم ...:n08:
دوستان من هر چی زنگ میزنم ۱۵۶۵ کسی جواب نمیده کسی نمیدونه علت چی هست
چرا پشتیبانی شلغم جواب نمیده
داداش چرا میخوای بیای 512 های وب؟ من دارم 64 بیشتر سرعت نمیده. من برعکس میخوام بیام پار آنلاین 256 نامحدود بگیرم. این طرح جایزش میگه تا 20 گیگ اول روی 3 مگابیت سرعت. راست نیست؟؟؟نقل قول:
یعنی تو کل زندگیم isp کلاهبردار تر از این ندیدم سه گيگ حجم میخری دو گيگ دانلود نکرده تموم میشه دوستان بقیه هم این مشکل دارن یا فقط برای من به این شدت هست؟
جالب!!!! پارس انلاینیا میخوان برن های وب بگیرن. های وبیا پارس.نقل قول:
دوست عزیز من 256 نا محدود دارم. بله 20 گیگ دزست و اوایل طرحشون عالی بود. اما این ماه گند زدن. حالا ایراد از مزکز مخابرات ماست یا افت سرعت پارس اما من سرعتم خیلی خوب در نظر بگیرم دانلود از سرور استور مایکرو سافت اوج سرعت 130 تا 150 (اوج سرعت) و اکثر مواقع و از سرور های دیگر روی 80 تا 100 ، 110 می رفت. به پشتیبان هم که میگی ، میگه سرعت شما 256 هست و اون 3 مگ هدیه است و هر وقت امکانش باشه و خلوت باشه سرعت میرسه به 300. حالا خود دانید!!!!
حالا سوال من از شما دوستان های وب اینهکه سرعت شما در روز چطور است؟ و این قضیه فشفشه ها چیه؟ به ظاهر قیمتش این فشفشه ها خوبه. مثلا اگه 1024 با 2 مگ بگیرم ( با حجم محدود ) و اون فشفش رو هم فعال کنم، سرعت دانلود با فشفشه ها چطور هست؟
با تشکر
سرعت عایله واسه من ولی بعضی اوقات در باز کردن صفحات مشکل پیدا میکنه که فک کنم همه isp ها اینجوریننقل قول:
اگر هم فشفشه بگیری با همون سرعت 2مگ با ترافیک محدود سرعت میده یعنی اگه 500kb دانلود کنه فشفشه رو فعال کنی بازم همین سرعته افت نمیکنه دانلود شبانه رایگان هم 250kb سرعت بهت میده افت سرعت هم نداره واسه من اصلا شبی 2.8گیگ میتونی تو این 3ساعتدانلود کنی
این تعریف شما با گفته های بقیه تناقض داره؟ یعنی واقعا شرایط این طوری؟ اگه این باشه که عالیهنقل قول:
اگه صفحات قبلو مطالعه کرده باشی همه میگن که های وب شانسیه واسه من که خدایی اونجوری که گفتم هست ولی یکی دیگه میبینی تو یه شهر دیگه داغونه شانسیه دیگه باید ریسک کنینقل قول:
منم این مشکل رو دارم!نقل قول:
فشفشه 3 گیگ گرفتم حدود 2 گیگ دان کردم، حجمش تموم شد! در حالی ک آپلود هم نداشتم، برنامه برسی حجم هم فعال بود...
حجم دزدی شدید!
های وب یکی حجم دزده یکی نامحدودش به شدت آشغاله. دیگه بقیش شانسیه. ولی مثلا توی پنل من که میخوام تغییر سرویس بدم همه سرویس هاش رو نوشته ساعت رایگان یا نیم بها نداره. حالا چطوره که شما شبانه رایگان دارید؟؟ فشفشه هم فک کنم نامحدودا ندارند.
دوستان برای شما هم قطع هست ؟ حدود 3 ساعته که قطعه سرویس من
برای من 2ساعت پیش قطع شد اما الان یک ساعتی حل شده الان چند روزیه ظهرها بعضی موقع قطع میشه :n13:نقل قول:
دوستان اهواز ی پینگ های وب بهتر نشده
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من 1 گیگ رو توی 20 دقیقه دانلود میکنم نهایتا 25 دقیقه
برای شما هم همینجوریه؟
بچه ها یه سوال هایوب برای اهواز منطقه ی کوروش(کوی ملت) سرویس میده...؟!
من خودم اهوازی ام و اهواز زندگی میکنم...منتها دانشگاه بروجرد هستم ... تو بروجرد که بودم هایوب گرفتم واقعا راضی بودم...چرا به دلایل زیر:
1.از همون اول موقع ثبت نام بعد از کمتر از 10 ثانیه به خطم زنگ زدن واسه تایید ثبت نام...خیلی با این حال کردم...چون پشتیبانی بقیه رو میبینم واقعا ناامید میشم...!
2.سرعت بالاتری که میده...(میدونم سود این شرکت ها همینه تا حجم اضافه بخری)ولی بعضیا مثل من دوست دارن با سرویس های سرعت پایین تر سرعت Burst بالاتر بگیرن...
من سرویس 512 8 گیگش رو گرفتم نزدیک به 3.9 مگابیت Receive داشتم... سرعت دانلود در تمامی ساعات 470 کیلوبایت...حتی حاضرم وقتی رفتم بروجرد براتون عکس هم بگیرم...
3.در مورد حجم دزدی که میگن میکنه حقیقتش اونقدر دقت نکردم...ولی فکر نکنم اینطور بوده باشه...من خودم خیلی حجم خریدم...سرویس خودم حدود 25 تومن هزینش بود اما تا پایان ماه واقعا بیشتر از حدود 80 هزارتومن خرج کردم...چون مصرفم بالا بود واقعا....فشفشه هم همینطور هی پشت هم خریدم...
4.ساعات رایگان داره و سرعتش هم عالیه...هیچوقت زیر 128 کیلوبایت نیومد برای من...
البته ممکنه به خاطر کوچیک بودن شهر بروجرد،کیفیت خط تلفن اونجا و کم بودن ترافیک استفاده اون شهر هم باشه ... اما من که راضیم از نتم باید بیام تعریف بکنم تو همچین جاهایی...
5.پشتیبانی هایوب واقعا حرف نداره به نظرم...
6.قطع و وصلی هم نداره...
7.سایت و پنل مدیریتی قوی برای مدیریت اکانتیگ...(مخابرات اینجا یه یوزر پس بمون نمیده چک کنیم چقدر شارژ داریم!)
8.اس و ام اس و زنگ زدن هاشون که واقعا رسیدگی میکنن...
من که راضیم...:n16:
بله برای منم همین حدوده...!نقل قول:
سلام گنجینه شبانه رایگانه داره؟ سرعتش چنده؟:n13:
نه ساعت رایگاه نداره!
ملت کسی با حجم دزدی های وب مشکل نداره؟
لطفا برسی کنید!
4ساعت متصل بودم، 120 مگ محاسبه شده! در حالی که networx فقط 50 مگ رو نشون میده! (تنظیمه! )
این شرکت کنتور اندازی های خاص خودشو داره و از این راه نون میخوره:n10:نقل قول:
من که 1ماه بودم دیدم دزده فورا تخلیه رو زدم
والا من همچین چیزی احساس نکردم. اتفاقا بعضی اوقات بعد از تموم شدن حجم هم میشه باهاش دانلود کرد!نقل قول:
حجم الکی کم نمیکنه،بروبچ الکی جو ندین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه ی شما چه جور وضعش؟
برای من یه هفته است که خیلی کم شده، در بهترین حالت 500 مگ دانلود دارم. پشتیبانی هم که فقط دری وری می گه
شما یه فشفشه بگیر بعد با یه برنامه مانیتورینگ اندازه بگیر و بذار حجم فشفه تموم شه(دانلود کنی نتیجه بهتر نشون داده میشه چون های وب حجم دانلودو زیاد محاسبه می کنه) آخرش کاملا احساس میکنی ;)نقل قول:
پینگ های وب چنده حالا
هنوز همون بالای 200 هست
8.8.8.8
نقل قول:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=162ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=161ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=164ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=163ms TTL=44
+ تایم آوت شدید.
سرعت 2 ماه پیش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت این روزها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه وقتش شده که های وبم جمعاوری کنیم بره پی کارش.
سلامنقل قول:
برای من الان 124 بدون تایم اوت هست.