مال من هم برای مدتی اینجوری بود
Printable View
مال من هم برای مدتی اینجوری بود
دوستان سه صفحه از سوالی که کرده بودم میگذره
کسی نمیدونه مشکل پینگ چجوری حل میشه؟
من با بهترین سرعت دانلود میکنم و صفحه باز میکنم ولی پینگ همین جور الکی میره بالا تا 600-700
اللهم لعن اعداء الإنترنة..
اینا هر کدوم چیه دقیقا ؟ خوبن الان ؟!
DSL Line Status
DSL Up Time: 0 Days 0:21:40 PPPOE Up Time: 0 Days 0:21:39
SNR margin And Line Attenuation
SNR margin Upstream : 6 db Line Attenuation Upstream : 25 db
SNR margin Downstream : 24 db Line Attenuation Downstream : 44 db
:n04:نقل قول:
حداکثر ظرفیت خط هست؟!!!!!
کم نیست؟!!
خط تو که 2 مگ رو جواب میداد!
چرا ip های رنج 2.185.0 و 2.185.1 تایم اوت کمتر و پینگ پایینتری دارن؟ :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویست چیه؟نقل قول:
512 نامحدود اوآسیسنقل قول:
با این آیپی مشکل پینگ بالا ندارم ولی همچنان تایم اوت دارم.
تایم اوتو که همیشه هست:n01:نقل قول:
اما طبق چیزی که من دیدم 2مگ کمتر از سرویسای دیگه تایم اوت داره128 وایمکس ایرانسل هم هیچوقت تایم اوت نداره(ببخشيد اشتباه تايپي شد منظورم 1مگ بود)
اتفاقاً 512 ایرانسل هم دارم، ولی لامذهب خیلی شارژ کم میکنه، هر گیگ هم 7500 و با مالیاتش 8 تومن، شبها هم رایگان نداره :n27:
اصلاً به صرفه نیست ایرانسل، فقط گذاشتمش برای روزهایی که adsl قطعه.
آره ایرانسل تایم اوت نداره ولی برای گیم آنلاین خوب نیست (یه خورده پینگش بالاست).
512 نامحدود 3 ماهه دوباره شارژ کردم.26 سرویس تموم میشه.من الان آیپیم تک رقمیشه.پینگ با گوگل 130 هست اما با داخل افتضاح هست
قبلاً آره.الان اوضاع اینطوری شده.البته همون موقعم که 2 مگ داشتم لب خط بود.نقل قول:
برو پیگیر شونقل قول:
لینک هم میره؟
اره خیلی گرونه واقعا. من اصلا از وایمکس خوشم نمیاد و به خاطر قیمت ارزون و دانلود شبانه ی مخابراته که چسبیدم بهش و ولش نمیکنم تازه این سرعتایی که به ما میدن واسه خودشون که اونجا کار میکنن چیزی نیست دستگاها زیر دست خودشونه و برا خودشون راحت سرعتای خیلی بالا میبندن و اصلا سرعتای 250-260کیلوبایتو قابل نمیدونننقل قول:
جدیداً خیلی خیلی کم.اما وقتی میره مثه مرد میره ها.میره تا چند روز.نقل قول:
سلام دوستان
خواستم ببینم اوضاع مخابرات چطوره؟؟؟البته من بیشتر کارم دانلوده و البته وب گردی و بازی آنلاین نمی کنم یعنی پینگ زیاد مهم نیست برام...از لحاظ سرعت همون سرویسی که میدن رو ارائه می کنن یعنی مثلا 1 مگ دانلودش ثابت 120 130 هست و می ارزه که سرویس های نامحدود رو بگیرم؟؟؟و یه سوال دیگه اینکه قطعی زیاد داره که اعصاب خوردکن باشه؟؟؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی دوستان :n01:
نقل قول:
اي بابا ايمانم ول كن ، حيف عمرمون نباشه كه پاي اين نت بذاريم؟ يه روز وصل باشه يه روز نباشه يه روز لينك باشه يه روز نباشه...
بيا همون آهنگ بندري رو برات بخونم شاد بشي!
من و نت چند روزيه بهم زديم يعني نه من كاري باهاش دارم نه اون با من، دوست داشت لينكش ثابته دوست نداشت لينك نداره، دوست داشت صفحه باز ميكنه دوست هم نداشت تايم اوت ميشه!
تنها قسمتيش كه هميشه هست سرعت دانلودشه!
والا من نمیدونم شما چطور با 2مگ شبی 3.8گیگ دان میکنید!!!!:n04:الان من که 2مگ دارم سرعتم با اپلود باز زیر 180
داداش من هم زمان دارم دو تا فایل دانلود میکنم :نقل قول:
رکورد جدیدم هم 3.92 هست :n02:
شاید لینکهاتون خوب نیستن ؟؟؟؟؟؟
با این سایتها سرعت خوبه اما با لینک های کمکی خوب نیست حتی با اکانت پرمیومنقل قول:
دو یا چند لینک همزمان رو امتحان کردید ؟؟؟؟؟؟:n01:نقل قول:
این بازی arma خوبه؟ارزش داره دانلودش کنم؟میبینم همه دارن دانلودش میکنن
نه ولی الان پروک30 رو فعال کردم شد 250نقل قول:
منم دارم دانلود میکنم ببینم چطوره توی سایت Game-Debate بش امتیاز 8.7 رو دادننقل قول:
توی بازی جز ارتش بریتانیا هستی و خیلی هم واقعیه اینطور که میگن
راستی یه چیزی رفتم آرشیوم رو یه چک کردم تو این دوسال حدود 500 گیگ فیلم دانلود کردم
که میشه حدود دو میلیون و صد هزار تومن ناقابل :n02:
منم از بس دانلود کردم نمیدونم چی دانلود کنم اگه فیلم یا بازی خوبی سراغ داری بیزحمت اسمشو بگو دان کنمنقل قول:
دوستان خواهشن راهنمایی کنید :n12:نقل قول:
كلمات فارسي نبايد با تنوين عربي همراه شوند. بنابراين واژه خواهشا در فارسي اشتباه است. بهتر است بگيد خواهش مي كنم يا تقاضا دارم.نقل قول:
براي منظوري كه شما داريد عاليه هرچند براي بازي و ... هم من چند ماهه استفاده مي كنم مشكلي نداره.
البته از نظر من فقط سرويس هاي نامحدودش خوبه . كه سرعت واقعي مي دن و هرچي استفاده كنيد سرعتتون رو كم نمي كنن.
ولي اگه هدفتون فقط دانلود هست حداقل يه مگ نامحدود بايد بگيرد چون 512 نامحدود 24 ساعته سيستم دانلود كنه 5 گيگ مي گيره. ولي يه مگ نامحدود روزي 10 گيگ مي گيره.
الان با سرويس محدود مخابرات دوستان ميگن شبي 3-4 گيگ مي گيرن كه هم قيمت 512 نامحدود هست و خب نياز نيست 24 ساعت هم دانلود كني.
اينه كه ميگم از نظر دانلود بايد حداقل يه مگ بگيريد. ولي براي مصارف وبگردي و ... نامحدود عاليه .
ولي خب نوسان محدود هاش هم زياده بويژه توي شب. من توصيه ام اينه كه اگه محدود مي خواي از جاي ديگه بگير.
قطعي آنچناني و خاص نداره اكثرا مشكل از خط و مركز مخابراتي هست.
این سایتای دانلود فیلم که اکانت ویژه(vip) میفروشن مطمئنن؟رمز کارتا رو پیدا نمیکنن؟کسی میدونه؟میترسم اکانتشونو بخرم و کارتمو خالی کنن
دوستان ادرس های نمایندگی مخابرات توی اهواز میشه بدید؟ میخوام برم ثبت نام کنم!
دوستان مشکلم پینگ حل شد
الان سرعت دانلودم ثابته و تایم لوت هم خیلی کمه و پینگم هم بین 170-200 شده که میتونم به راحتی بازی های WOW , LOL رو انجام بدم:n01:
ماناماد(اآسیس):طالقانینقل قول:
ضحی:کیانپارس
پردیس:نمیدونم
اکسین:نمیدونم
محمد جان تورو قرآن بیخیال داداشنقل قول:
دنیا به کجاها داره میرسه ما هنوز داریم زووم میکنم که این کلمه عربیه نباید به زبون بیاریم از گناهای کبیره ست.
شاید افتادی رو گیت وی تک رقمی:دینقل قول:
من همون اول که مودم رو روشن میکنم اونقدر مودم رو ریست میدم تا گیت وی بیاد رو یک رقمی بعضی وقتها یک ساعت کامل گیر گیت وی یک رقمی میمونم!!!!نقل قول:
طرح سوال برای بار دوم:این سایتای دانلود فیلم که اکانت ویژه(vip) میفروشن مطمئنن؟رمز کارتا رو پیدا نمیکنن؟کسی میدونه؟میترسم اکانتشونو بخرم و کارتمو خالی کنن اگه کسی میدونه لطفا جواب بده
من نمیدونم از کدوم سایت میخوای بخری منتها موقع پرداخت شما به سایت بانک وصل میشی و پرداخت رو انجام میدی بنابراین هیچکس به مشخصات کارت شما دسترسی پیدا نمیکنه.نقل قول:
سایت تاینی موویز.orgنقل قول:
تو پخ جواب دادم.نقل قول:
به سرعت های vip این سایت ها اعتماد نیست چون سرورهمشون تو خارج هست. یه اکانت دانلود اپلود باز یا رپیدباز بگیرید مثل اینه که از همشون اکانت Vip گرفتید
آرمین یادته گفتم لینکم وقتی میره مثل مرد میره؟دیروز ساعت 10 صبح لینک رفته هنوز نیومده!!!!
الانم دارم با رایتل پست میدم.
اینم پینگ رایتل: